Wyniki wyszukiwania dla: uefa

Strona

wisniczanin Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
06.06.2007 14:37    #1331     Sufler - Porady do gry - Antypatie.
a jezeli jeden ze skloconych to niedojrzaly kretyn, ktory jest wybitnym zawodnikiem, a drugi tez jest bardzo dobry, stanowia opoke druzyny i MUSZA wspolpracowac na boisku(środek obrony), to co ja mam zrobic, nadchodzi final p UEFA z Interem albo Chelsea a ci kretyni wlasnie teraz, po 3 latach sie obrazaja?

Krawson Partyzant

04.06.2007 17:33    #1332     Sufler - Porady do gry - Kryzysy
Mogę powiedziec ze zaczynając karierę w Tottenhamie miałem na celu zbudowanie silnego, młodego Europejskiego zespołu. Początek sezonu był fatalny 8 pkt w 8 meczach. Uznałem ze dobrana przeze mnie taktyka kompletnie nie pasuje do mojego zespołu. Po dokładniejszym zbadaniu przyczyn kryzysy okazała się zbyt statyczna gra. Mając wielu młodych, błyskotliwych piłkarzy z wysokim atrybutem szybkości postawiłem na zwykłe 4-4-2 ze strzałkami na bocznych pomocnikow. Postawiłem na szybkie tempo, agresywną młodą obronę oraz ofensywne nastawienie. Rozgrywanie akcji prawym skrzydłem gdzie czaruje moja perełka Aaron Lennon przyniosło wielki sukces. 6 zwycięstw z rzędu w tym u siebie z Chelsea 3-1 oraz awans z fazy grupowej P. Uefa. A Lennon średnią oceną 7.80 w ostatnich 10 meczach

Santosinho Żołnierz frontu ideologicznego

do intertoto 1 druzyna.A jesli chodzi o Puchar szkocji to w UEFA gra finalista pucharu szkocji

szynaBKS Żołnierz frontu ideologicznego

msinter nie każdy kraj ma jednego przedstawiciela w Intertoto jest wiele krajów które tam mają kilka drużyn a co do pytania Lyptona to wydaje mi się że w Szkocjii jest tak jak w Polsce że Puchar LIgi nie daje miejsca w Pucharze Uefa a Puchar Ligi tym bardziej nie może dac miejsca w intertoto

aberdeen Młody aktywista

Zdobywca pucharu szkocji gra w UEFA Cup. Zdobycie pucharu ligi daje gratyfikację finansową za każdy wygrany mecz, no i satysfakcję oczywiscie

Lypton Partyzant

Witam.
Chciałbym sie dowiedziec, jak wyglada kwestia europejskich pucharow w lidze szkockiej. Czy jak Puchar Szkocji zdobedzie druzyna, ktora zapewnila sobie udzial w pucharach w lidze, to do UEFA kwalifikuje sie finalista pucharu czy 4 druzyna ligi? I co wlasciwie daj zdobycie Pucharu Ligi? Awans do Intertoto? Wlasciwie, to ile druzyn z ligi szkockiej kwalifikuej sie do Intertoto?

Santosinho Żołnierz frontu ideologicznego

to co koledzy powiedzieli i dodatkowo glebia szczegolow i wszystko ustaw tam na minimalne.Przydaj sie glownie na puchar uefa i rozgrywki miedzynarodowe(dlugie).

BoHuN Młody aktywista

01.06.2007 09:34    #1338     Sufler - Porady do gry - Ranking UEFA
... Hmmm... ja miałem podobna sytuacji gram Wisłą Płock i w sezonie 2012 zdobyłem Lige Mistrzów i zajełem 3 miejsce w Lidze za Wisłą Kraków i Lechem Poznań... a W rankingu UEFA zajmowałem miejsce dające gre 2 Polskim drużyną w LM i 2 w PUEFA a ja jako że zdobylem Lige Mistrzów to zagrałem od razu w fazie grupowej Ligi Mistrzów Wisła Kraków w kwalifikacjach.... a czwarta drużyna... Legia w PUEFA.... gdzie Legia powinna grać już tylko w P. Intertoto

LOLECZeX Młody aktywista

31.05.2007 19:50    #1339     Sufler - Porady do gry - Ranking UEFA
Tak, zwycięzca LM startuje na 2 sezon w LM, a ta druga może pocieszyć się "Tylko Pucharem UEFA"

msinter Młody aktywista

31.05.2007 19:42    #1340     Sufler - Porady do gry - Ranking UEFA
Gram sobie Celticiem. W lidze zająłem 3. miejsce (premiujące grze w Pucharze UEFA), ale wygrałem Ligę Mistrzów. Sytuacja więc wygląda tak jak z Liverpoolem swojego czasu.. Że jestem jako 3 drużyna szkocka w Lidze Mistrzów. Nie rozumiem więc dlaczego w opowiadaniu TZ`a Lazio straciło miejsce w Lidze Mistrzów. Może więc mi ktoś wyjaśnić, czy właśnie jak się zajmie miejsce premiowane Pucharem UEFA a się wygra LM, to się dostaje dodatkowe miejsce w LM (ja tak mam) czy jedna z drużyn traci LM i gra w Pucharze UEFA.. Załączam tabelę, ranking i coś tam jeszcze..

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution