Ranking UEFA

msinter Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
31.05.2007, 19:42    Pytanie
Gram sobie Celticiem. W lidze zająłem 3. miejsce (premiujące grze w Pucharze UEFA), ale wygrałem Ligę Mistrzów. Sytuacja więc wygląda tak jak z Liverpoolem swojego czasu.. Że jestem jako 3 drużyna szkocka w Lidze Mistrzów. Nie rozumiem więc dlaczego w opowiadaniu TZ`a Lazio straciło miejsce w Lidze Mistrzów. Może więc mi ktoś wyjaśnić, czy właśnie jak się zajmie miejsce premiowane Pucharem UEFA a się wygra LM, to się dostaje dodatkowe miejsce w LM (ja tak mam) czy jedna z drużyn traci LM i gra w Pucharze UEFA.. Załączam tabelę, ranking i coś tam jeszcze..

Mistrzu_mks Młody aktywista

0
31.05.2007 19:49    #1
bug

Użytkownik uznał post za pomocny

LOLECZeX Młody aktywista

0
31.05.2007 19:50    #2
Tak, zwycięzca LM startuje na 2 sezon w LM, a ta druga może pocieszyć się "Tylko Pucharem UEFA"

tabalugg Młody aktywista

0
31.05.2007 19:51    #3
no bo wuiesz.....w tej gierce Liverpool nie dostałby miejsca w LM,to był prezent do UEFY....więc się nie dziw,komputer nie ma litości :)

Pazza Inter Młody aktywista

0
31.05.2007 23:17    #4
To nie jest bug. Po prostu szkockie drużyny dobrze radziły sobie w europejskich pucharach i Szkocja ma więcej przedstawicieli w Europie. Miałem też tak samo z Ajaxem. Wygrałem LM i już 3 drużyny mogły startować LM a na początku mogą tylko dwie(mistrz+ zwycięzca baraży o LM). Co do opowiadania TZ to lazio straciło miejsce na rzecz Milanu który wygrał LM i musiał jakoś obronić tytuł, prawda? Mam nadzieje że moja wypowiedź jakoś pomogła.

r10gregor Młody aktywista

0
01.06.2007 07:30    #5
To nie bug. Obroncy tytulow ZAWSZE ponownie graja w pucharch no bo musza miec mozliwosc obrony pucharu.. Mi sie wydaje ze przez to ze Twoj Celtic lub druga druzyna w lidze bedzie musiala grac od samego poczatku eliminacji... I wydaje mi sie ze to bedzie wlasnie Celtic albo druga z trzecia druzyna ligi rozegraja baraze..:D:Dpozdro

BoHuN Młody aktywista

0
01.06.2007 09:34    #6
... Hmmm... ja miałem podobna sytuacji gram Wisłą Płock i w sezonie 2012 zdobyłem Lige Mistrzów i zajełem 3 miejsce w Lidze za Wisłą Kraków i Lechem Poznań... a W rankingu UEFA zajmowałem miejsce dające gre 2 Polskim drużyną w LM i 2 w PUEFA a ja jako że zdobylem Lige Mistrzów to zagrałem od razu w fazie grupowej Ligi Mistrzów Wisła Kraków w kwalifikacjach.... a czwarta drużyna... Legia w PUEFA.... gdzie Legia powinna grać już tylko w P. Intertoto

msinter Młody aktywista

0
01.06.2007 13:44    #7
Stało się tak, że mistrz - Hearts grał w fazie grupowej bez eliminacji; wicemistrz, czyli Rangers grała od 3. rundy eliminacyjnej.. czyli normalnie.. Ja natomiast grałem od razu w fazie grupowej.. bez eliminacji.. Tak więc taką sytuację mam, jak opisał BoHuN

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution