Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

bam Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
17.09.2004 15:49    #6631     Sufler - Porady do gry - trening a dzień meczu
a ztego co ja wiem to jest opcajch managerskich "trening w dzien meczu" i jak chcesz to trenuja a jak nie to nie

aimel Partyzant

16.09.2004 13:12    #6632     Sufler - Porady do gry - trening a dzień meczu
Czy mając ustawiony reżim treningowy z wolną sobotą i niedzielą, natomiast w pozostałe dni piłkarze trenują normalnie, to oznacza że jeśli dzień meczu wypada np. w środę to oni również trenują w środę (np. rano, w południe i wieczorem)? ... w sumie byłoby to logiczne ...

Proletariat

15.09.2004 09:42    #6633     Sufler - Porady do gry - trening
powiedzcie mi o co chodzi z tym zaznaczaniem "fajką" trenera (obrazek) w opcjach trening, czy mogą być zaznaczenie wszyscy moi trenerzy?? np. mam ich dziesięciu , a jak zaznacze tylko trzech to co robi reszta czy są wtedy potrzebni??. z góry THX

Rem-8 Wywrotowiec

Grupa: Moderator
14.09.2004 22:30    #6634     Sufler - Porady do gry - szybkość i pracowitość
Dokładnie. Pracowitość się nie zmienia. Co od szybkości, to zmienia się przy dobrym treningu (ustawione sprinty itp.)
"Hey kids rock and roll, nobody tells you where to go"

Behemot Młody aktywista

07.09.2004 09:55    #6635     Sufler - Porady do gry - Żuraw !
Po pierwsze - na jakiej pozycji masz go ustawionego? Jakim ustawieniem grasz? Jakie masz dodatkowe ustawienia (nastawienie, podania, etc.) - Żurawski jest graczem, który dobrze sobie radzi mając włączoną opcję "wolna rola". Jednak jeżeli jest jedynym napastnikiem, to taka opcja może równie dobrze rozwalić Ci całą ofensywę (Żuraw ma tendencje do grania na pozaycji OP/N, bardziej niż S). Doskonale rozgrywa piłkę, "rządzi" w środku pola, a bramki strzelać też potrafi. Może winny jest trochę też reżim treningowy (nie ma w nim np. treningu strzałów) - może masz ustawione nastawienie na "kamikadze" - Żuraw kiepsko sobie z tym radzi. Może ma jakiś problem (sprawdź w jego zakładce), może jest skonfliktowany z którymś z graczy? Tyle, co przychodzi mi w tej chwili do głowy...

Proletariat

05.09.2004 12:43    #6636     Sufler - Porady do gry - Juniorzy- ligi włoskie
juz wiem co jest nie tak...Wczesniej gralem w 2 polskich klubach przez pare sezonow teraz podjelem prace we wloszech ... no i jest taki bug ze w polsce druzyny juniorskie sa do 18 lat a we wloszesz do 20 i w treningu mi zostalo ze U18 kiedy w moja druzyna juniorska jest U20 i przez to nie ma zadnego zawodnika ...troche to glupi i upierdliwy bug a niby taki nie pozorny :D
pozdrawiam

Proletariat

05.09.2004 00:54    #6637     Sufler - Porady do gry - Juniorzy- ligi włoskie
Mam takie pytanie ... a mianowicie Czy w ligach wloskich w treningu nie mozna przydzielac juniorów do poszczegulnych rezimow treningowych?
chodzi o to ze jak wezme filtr i druzyne U-20 to nie ma ani jednego zawodnika mimo ze normalnie jest z 15 w tej druzynie.
za odpowiedzi z gory dziekuje i Pozdrawiam

Bobi były Premier Rewolucji

Grupa: Ekspert
19.08.2004 13:26    #6638     Sufler - Porady do gry - Jaki trening???
Utek ma racje. Poza tym niedlugo ukaze sie moj poradnik do treningow.

TomD Partyzant

Heyah all maniaki cm0304
Jak mozecie to udostepnijcie na stronie jakis rezim treningowy dla graczy z pola i dla bramkazy . Strona "lcm" jest niedostepna.
A tak wogole to mam pytanie odnosnie treningu bo kombinuje sobie troche i nie zabardzo mi wychodzi. Czy trenowac osobno kazda pozycje? Czyli dla napastnikow , pomocnikow , obroncow i bramkazy ukladac osobny rezim? czy wystarczy osobny dla bramkazy a osobny dla graczy z pola.
I mam jeszcze jedno pytanko czy im lepszy asystent tym lepiej trenuje twoj zespol? czy ustawianie zeby treningiem zajmowal sie twoj asystent ma jakis sens i daje efekty czy lepiej dac sobie z tym spokuj i meczyc sie i kombinowac z wlasnym treningiem. Czy moze wystarczy zatrudnic jakiegos asystenta z tzw gornej polki?

bartas Partyzant

16.08.2004 11:58    #6640     Sufler - Porady do gry - Jaki trening???
Gdzie można znaleść jakiś dobry reżim treningowy (strona "lcm" niedostępna) Może ktoś wrzuci mi na e-mail WIELKIE DZIĘKI

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.