Żuraw !

Kubaq Proletariat

0
05.09.2004, 10:37    Pytanie
Mam problem z Maćkiem Żurawskim, w zasadzie jedyne gole, które strzela to gole po dośrodkowaniach z pierwszej piłki. Jego akcje zwykle wyglądają tak: Czasem minie nawet 3-4 obrońców i będąc "sam na sam" nie trafi, w tym sezonie naliczyłem 22 sytuacje "sam na sam" Żurawia z czego padły 2 bramki. Przy takim np Kuźbie wypada fatalnie ( 19 sytuacji "sam na sam"/13 goli)
Właściwie wygląda to tak jakby on był pomocnikiem a nie napastnikiem. Co mam z nim zrobić żeby zaczął strzelać bramki ?
ps. gram na 4.1.5+RR 2.2

Behemot Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
07.09.2004 09:55    #1
Po pierwsze - na jakiej pozycji masz go ustawionego? Jakim ustawieniem grasz? Jakie masz dodatkowe ustawienia (nastawienie, podania, etc.) - Żurawski jest graczem, który dobrze sobie radzi mając włączoną opcję "wolna rola". Jednak jeżeli jest jedynym napastnikiem, to taka opcja może równie dobrze rozwalić Ci całą ofensywę (Żuraw ma tendencje do grania na pozaycji OP/N, bardziej niż S). Doskonale rozgrywa piłkę, "rządzi" w środku pola, a bramki strzelać też potrafi. Może winny jest trochę też reżim treningowy (nie ma w nim np. treningu strzałów) - może masz ustawione nastawienie na "kamikadze" - Żuraw kiepsko sobie z tym radzi. Może ma jakiś problem (sprawdź w jego zakładce), może jest skonfliktowany z którymś z graczy? Tyle, co przychodzi mi w tej chwili do głowy...

Post pomocny

ZIBI Partyzant

0
09.09.2004 13:49    #2
A wczoraj przecież pięknie wykończyl akcję z Kosą.

Post pomocny

ZIBI Partyzant

0
09.09.2004 13:49    #3
A wczoraj przecież pięknie wykończyl akcję z Kosą.

Post pomocny

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution