Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

Collymore Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
11.03.2009 21:25    #3971     Sufler - Porady do gry - długośc sezonu
Pierwszy sezon zawsze ok. 2-3 dni.
Następne około 1 dnia.

A to dlatego, że później mam już wszystko poukładane jak w zegarku i mniej mi czasu zajmuje ustalanie treningu, sztab, taktyka, itd.

Guezmir Młody aktywista

Szybkie tempo pasuje do długich podań. Bez dwóch zdań. Ilość gwiazdek nie oznacza mocy treningu, lecz jakości. Ja grałem długa piłką i skrzydłami bo mam wysokich napastników i świetnych skrzydłowych, ale nie przynosiło to efektu, a wydawało mi się, że tak najlepiej będzie grać. Teraz gram krótkimi podaniami, wolnym tempem, blisko siebie (wąsko), skrzydłowym każę schodzić do środka (jak poradził P.S) i wyniki o niebo lepsze, posiadanie piłki i sytuacje podbramkowe również. Gdy grałem długim podaniem to mój wolny wysoki napastnik nie nadążał za piłką. Może podobnie jest u Ciebie Rafcioos?
"Każdy szkoleniowiec układa zespół na swój obraz i podobieństwo, on ma uzewnętrzniać jego charakter" Rudolf Kapera

Rafcioos Partyzant

Trening 5-7 gwiazdek, nie wydaje mi sie za ciezki.

Pol sezonu mialem urlop, ledwo sie moj asystent utrzymal (kierowanie 18, taktyka 20, Oceny potencjału/umiejetnosci po 19, motywowanie 14).
Moralo dobre/znakomite, pomimo porazek.

Taktyke zmieniam minimalnie tylko pod przeciwnika, ogolnie raczej tylko meidyz sezonami.

Adonim: A co to za filozofia grac Milanem? Ja nie wzialem duzego klubu od 3 fmow.

Collymore Partyzant

Przyczyn może być wiele. Radzę zacząć od odpowiedniego treningu. Musisz sprowadzić dobrych trenerów, a następnie ustawić odpowiedni rodzaj treningu. Być może twoi gracze wysiadają kondycyjnie i siłowo? Radzę zwrócić na to uwagę. Następnie spróbuj zagrać mecz inną taktyką, albo niech ci pomoże asystent przy wyborze.

Najlepszym sposobem żeby sprawdzić czy to TY popełniasz gdzieś błąd jest to ażebyś poszedł sobie na urlop (np. 14 dni), wtedy zobacz jak asystent sprawował się jako taktyk. Jeżeli wyniki się polepszyły to znaczy że ty robisz jakiś błąd, jeżeli jednak nie... to trzeba szukać dalej. Być może piłkarze nie tacy... Musisz wybadać problem.
Pozdrawiam.

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

09.03.2009 17:20    #3975     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Sory, już wiem. WIem, że tak napisał. Ale nie zauważyłem że Saba przyszedł wcześniej :)

[quote=Arek96]Po drugim sezonie awansowałem do Premiership z Sheffield United.
Oto moje gwiazdeczki:

- Matt Hill

- Antoni Łukasiewicz

- Duruer Murat

- Mauricio Molina

- Shunsuke Nakamura

- Ugur Yildirim

- Sylvain Marveaux

- George Boyd

- Billy Sharp

- Csaba Tóth

- Joe Garner

Ciekawa historia jest z Tóthem. Prawie co tydzień-2 tygodnie nie przychodzi na trening. Zawsze daję dwutygodniówkę kary. On zawsze akceptuje :D[/quote]

Do perełek dorzuce jeszcze nowego bramkarza:

Cirillo Saucedo

fazik77 Partyzant

08.03.2009 20:44    #3976     Sufler - Porady do gry - Trening darkstarr czy tuga
Ok napisałem ale tam mi nik nie odpowiedział jak ustawic trening dla juniorów.Mma dwa rodzaje jeden dla seniorów juz ustawiłem drugi mam przeznaczony dla juniorów.Ale niemoge zaznaczyc przy zawodniku bo jest na szaro nie wiem dlaczego.

fazik77 Partyzant

08.03.2009 20:24    #3977     Sufler - Porady do gry - Trening darkstarr czy tuga
Możecie powiedziec co trzeba zrobic zebu mozna było ustawic trening dla juniorów?Dla seniorów mam trening tuga.A ten drugi chciałem dla juniorów ale jak chcem ustawic dla danego zawodnika dany trening to mam na szaro zaznaczone.

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

07.03.2009 13:58    #3978     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Po drugim sezonie awansowałem do Premiership z Sheffield United.
Oto moje gwiazdeczki:

- Matt Hill

- Antoni Łukasiewicz

- Duruer Murat

- Mauricio Molina

- Shunsuke Nakamura

- Ugur Yildirim

- Sylvain Marveaux

- George Boyd

- Billy Sharp

- Csaba Tóth

- Joe Garner

Ciekawa historia jest z Tóthem. Prawie co tydzień-2 tygodnie nie przychodzi na trening. Zawsze daję dwutygodniówkę kary. On zawsze akceptuje :D

LOLECZeX Młody aktywista

Może masz za słabe obiekty treningowe, nie raz tak miałem, że piłkarz nie chciał przejść bo miałby gorsze warunki do trenowania...

loswariatos Młody aktywista

05.03.2009 15:26    #3980     Sufler - Porady do gry - Rozbudowa przez komputer
Już w FM07 komputer rozbudowywał innym klubom stadion lub zaplecze treningowe
meglio fascista che frocio

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution