Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

gauka Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Powiem tak, ja nie stosuję treningu tuga, trening ustawiam im taki jaki jest domyślnie tylko zwiększam zawodnikom intensywność do wysokiej, przed meczem daje im 1 dzień wolnego i po meczu 1 dzień, atrybuty podskakują, a wyniki ---> nie narzekam... :)

Yodarj Żołnierz frontu ideologicznego

Ja robię własny trening, w pretemporadzie zwiększam natężenie treningu siłowego i aerobiku, a już na początku temporady przywracam do normalnego treningu. Piłkarzom starczy sił na długo - gram w angielskiej lidze, także 50-60 spotkań w sezonie to norma ;)

Yodarj Żołnierz frontu ideologicznego

Wymyśl własną taktykę, dopasowując do niej zawodników i sprowadzając ich do klubu.

Zrób własny trening dopasowany do pozycji w Twojej taktyce.

Przed sezonem zwiększaj natężenie treningu siłowego i aerobiku.

Ponownie - sprowadzaj zawodników dopasowanych do Twojej taktyki.

Obserwuj, co w Twojej drużynie szwankuje, kto się nie sprawdza i w miarę możliwości dokonuj korekt.

Nigdy nie jest za późno na wzmocnienia pierwszej drużyny.

No i bądź cierpliwy ;)

A tak swoją drogą - jakimi drużynami grasz?

kubermord Partyzant

wedlug mnie 70-75% kondyncji w przerwie meczu to malo. Jesli wszyscy gracze tak maja to jest zle. Przyuwaz czy nie tracisz wiekszosci goli w 2 polowie meczu.
Proponuje zmienic trening

Yakuza Młody aktywista

Witajcie
Czytałem Szkołę Taktyki Piotra Sebastiana, wydaje mi się, że stosuję się do jego uwag. Jednak bardzo słabo idzie mi w lidze za każdym razem gdy rozpoczynam nową grę. To mnie zniechęca. W FM 2009 nie odniosłem jeszcze praktycznie żadnego sukcesu. Stosuję trening Tuga, czy jeśli zawodnicy na początku meczu mają kondycję 95% - 90% to to słaba kondycja? W przerwie mają ok. 70% - 75%. Co mam zrobić, żeby... zacząć wygrywać? To głupie pytanie, ale jestem przygnębiony tym, że w FM nie odnoszę sukcesów. Co mogę robić źle?

pawel_raczek Partyzant

07.04.2009 18:03    #3926     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
sciagnij sobie uaktualnienie na 3marca i daj trening tug tylko troszke przerobiony i masz rozwiazanie

patryk_augustow Młody aktywista

07.04.2009 18:00    #3927     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Niby czemu rozwiązana? Przecież może używać jakiegoś reżimu treningowego (np. TUG), a na nim staty rosną w miarę szybko.

Ponadto istnieje coś takiego jak losowość.
"Świat wiele się zmieni, gdy z młodych gniewnych powstaną starzy w*******i"

realista_9 Żołnierz frontu ideologicznego

07.04.2009 15:57    #3928     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
[quote=pawel_raczek]Ricardinho

Edson

Nie gralem z edytorem!!!!!!!!!!!!!
Gadajcie sobie co chcecie!!!
Ja grałem bez!!!
Duzo bramek tracilem w 80-90 min. spotkania dlatego marna przewaga... Mialem szczescie ze w P.UEFA moglem skorzystac z kluczowych zawodnikow.

A Ekstraklase wygralem w ostatnim meczu z Legia z takiego powodu ze kilku kluczowych zawodnikow zbyt duzo nie gralo w sezonie z powodu kontuzji.

Ps. Nie chcecie to nie wierzcie

A kontuzje wiadomo mocy trening, w meczu skrecone kostki, polamane nogi
[/quote]

mnie tylko zastanawia skad w pierwszym sezonie miałes tyle kasy??!! za 5 mln kupiłes tego Edsona i za ponad 1 mln tego Ricardniho?? Edytor musiał byc...:P
(L)

pawel_raczek Partyzant

07.04.2009 15:39    #3929     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Ricardinho

Edson

Nie gralem z edytorem!!!!!!!!!!!!!
Gadajcie sobie co chcecie!!!
Ja grałem bez!!!
Duzo bramek tracilem w 80-90 min. spotkania dlatego marna przewaga... Mialem szczescie ze w P.UEFA moglem skorzystac z kluczowych zawodnikow.

A Ekstraklase wygralem w ostatnim meczu z Legia z takiego powodu ze kilku kluczowych zawodnikow zbyt duzo nie gralo w sezonie z powodu kontuzji.

Ps. Nie chcecie to nie wierzcie

A kontuzje wiadomo mocy trening, w meczu skrecone kostki, polamane nogi

slake1 Partyzant

05.04.2009 15:01    #3930     Sufler - Porady do gry - Objąć kontrolę nad szarakami
Niestety, w przypadku tych szaraków nie widzę, żeby podane było, gdzie oni grają.

Btw, nie musiałem tak czy tak obejmować stanowiska trenera Niemiec, bo dzięki taktyce Kimza nawet Polaczki mogą z nimi wygrać. ;)

A jeszcze mi się wspomniało: jaką rolę w FM08 w reprezentacji pełni sztab szkoleniowy? tj. zatrudniłem Desaily, Moniza, Renshawa tak, żeby każdy z ich atrybutów był największy (tzn. Desaily ma 20 przy defensywnie, Moniz przy taktyce, Renshaw przy kondycji itd.). A widzę, że nie ma możliwości wybrania reżimu treningowego w przypadku reprezentacji.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution