Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

LajnerBB Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
20.05.2009 18:38    #3841     Sufler - Porady do gry - Wyczerpany, potrzebuje odpoczynku
..prawdopodobnie jest to wina treningu...zobasz w widoku ogolnym co zawodnik sadzi o poziomie treningowym

LajnerBB Żołnierz frontu ideologicznego

tak...tylko z tych talentow przy dobrym treningu wyrastaja gwiazdy ktore potem tworza owa potege.....nikt tu nie mowil o kupowaniu za grube miliony...no chyba ze sam tak robisz;-) ale to nie ten temat do takich rozmow

Marcin22 Żołnierz frontu ideologicznego

18.05.2009 12:17    #3843     Sufler - Porady do gry - Najlepsze obiekty
Jak nie masz dobrych juniorów to do różnych krajów wyślij swych scoutów, bo baza treningowa to jedno, a juniorzy drugie. Baza to pop prostu dobre warunki do rowzoju piłkarzy, ażeby takich mieć muszą Ci ckauci ich wyszukac.

devil11 Przodownik pracy

18.05.2009 11:04    #3844     Sufler - Porady do gry - Najlepsze obiekty
Najlepsza możliwa baza treningowa to doskonała baza treningowa, a najlepsze możliwe obiekty młodzieżowe to najnowocześniejsze obiekty młodzieżowe.
Im lepsze masz obiekty młodzieżowe, tym oczyiwście lepsi juniorzy będą do Twojego zespołu przychodzili, jednak czasami na pojawienie się wielkiego talentu trzeba czekać latami nawet w klubach z najlepszymi obiektami młodzieżowymi.

vivi30 Partyzant

18.05.2009 10:28    #3845     Sufler - Porady do gry - Najlepsze obiekty
Witam.Gram Lechem Poznań jest rok 2014 - mniej więcej co rok unowocześniam bazę treningową i obiekty młodzieżowe. Jakie są maksymalne ich ulepszenia? Czy to dużo daje dla juniorów jak np.teraz mam Najnowocześniejsze obiekty młodzieżowe +Akademię Piłkarską? Jakoś talentów nie widzę w nowych juniorach wcale :)

Szemek Ekspert

15.05.2009 23:02    #3846     Sufler - Porady do gry - Rozbudowa stadionu
[quote3=devil11]
Jeżeli będzie za często prosił zarząd o rozbudowe, to dostanie odpowiedź, że "zarząd ma już dość jego ciągłych próśb i woleliby, żeby więcej czasu spędzał na boisku niż w gabinecie prezes", a z tego wynika, że częstotliwość takich próśb ma wpływ na to, czy zarząd wyrazi zgodę, czy nie. Poza tym
19chudy19 napisał, że ma 32 mln. £ na koncie, co w zupełności wystarcza na rozbudowe stadionu ;p

[/quote3]

częstotliwość pytań ma wpływ na to czy stracą do niego cierpliwość czy nie (nie stawiaj im żadnego ultimatum w tej sprawie, bo wylecisz z hukiem- żeby się za to zabierać musisz być im niezbędny i mieć spora renomę). Jak będzie chciał rozbudować szkółkę, ośrodek treningowy czy poprosi o klub filialny to przy poprzednich bezustannych pytaniach o stadion może stracić szanse na powyższe rzeczy.
A te 32 mln funtów to budżet nie tylko na stadion, ale również inne rzeczy (płace sztabu, premie za wyniki itd.)

[quote5=devil11]

Rozbudowa stadionu to nie budowa nowego. W FM-ie koszta takiej rozbudowy oscyluje w graniach 10 mln. A poza tym to 19chudemu19 raczej nie grozi widmo spadku, bo powiedział przecież, że w poprzednim sezonie zajął 6 miejsce w lidze ;p[/quote5]

jeżeli stadion nie należy do klubu, będą musieli zbudować nowy, może również konstrukcja stadionu nie pozwalać na dalsza rozbudowę albo zabudowa miasta- okolice stadionu mogą to ograniczać.
Czyli nie wiesz jak to jest i ile będzie kosztowało, tak czy inaczej tylko przy bardzo dobrych wynikach możesz się przekonać, poza tym to że w jednym sezonie był szósty nie znaczy, że w drugim nie będzie dziesiąty albo czternasty, nie wyklucza to również tego że może zdominować ligę i zdobyć wszystko co się da, a wtedy droga do nowych trybun będzie prostsza
"To tylko Internet k*rwa."

macias173 Młody aktywista

I Głos podsumował... ;D

Moim zdaniem wpływa też na przykładanie się do treningów. Jak zakontraktowałem ( bardzo dla niego dobrze ) pewnego młodzika to ni z tego, ni z owego - znacznie podniosła się mu pracowitość i ambicja... Nie wiem czy kojarzyć to z tymi premiami, czy może z bugiem, ale w moich odczuciach premie nie wpływają tylko na morale.
How to Save a Life?

Kecaj1603 Młody aktywista

na pewno ma to wpływ na gre w meczach bo jeśli dostanir więcej kasy za strzelanie to będzie chciał strzelić a co za tym idzie zarobić więcej tak samo z asystami. Co do młodych piłkarzy to na pewno będzie to miało wpływ ale nie aż taki jak na starszych piłkarzy, na młodych zawodników będzie miał wpływ na pewno kasa za mecz bo będą sie starać dobrze wypaść na treningach i zagrać w meczu.

Julius Partyzant

Kurcze no to ja musze miec cos nie tak w takim układzie nadal, rozegrałem na nowych ustawieniach jeden sezon dalej tak sredniawo, przykładowo Carlos Vela z Arsenalu rozwinął się nieporównywalnie lepiej niż Giovani Santos, Ignacio Camacho wielki talent, ktory udalo mi sie sprowadzil poprawił w ciągu 2 sezonów ze 3-4 atrybuty tak po 1 pkt.

Keirison to samo, co dziwne zawodnicy, ktorych wyporzyczam wcale nie wracaja w lepszym stanie mimo gry przez caly sezon.

Jelsi chodzi o grę to rraczej nic nie mozna zarzucic - ale rozwój baaardzo kiepsko.

Ostatnio w szkółce pojawil mi sie zawodnik, ktorego okreslono mianem wielkiego talentu, ale o ile pozatkowo mial wzrost kilku atrybutow jednoczesnie, to teraz kolejne pół sezonu nie poprawia sie prawie nic, gra dosc regularnie - staram sięgo w wieku 17 lat wpuszczac jak nie w 1skladzi to z ławki tak co 2 mecz, jest dosc skuteczny ale atrybuty stoją jak zaczarowane...

Powiedzcie mi - w ogolnym oknie treningu, gdzie mamy do wyboru reżimy itd, podczas sezonu tryb widoku --> trening tam jest pokazany postep zawodnika, jak tam u was wyglada ? bo u mnie praktyznie caly czas jest pozioma kreska, sporadycznie cos iwskoczy jakas zielona do góry, a czerwone w dół pojawiaja sie calkiem czesto.

Morale w zespole mam dobre, czaami tylko jacys nadambitni z rezerw sie domagaja gry ;]

nesete Absynt Prozy

Grupa: Ekspert
Witam,
Mam takie pytanie. Podczas oferowania kontraktu, jak każdy wie oferuje się dodatkowe premie, za bramkę, asystę itp.
Jestem ciekawy czy ma to znacznie tylko podczas negocjacji transferowych czy także na przykład w czasie treningu lub meczu. Na przykład zawodnik z dużą premią za asysty częściej, niż wynikało by to z jego atrybutów, będzie podawał niż strzelał, lub zawodnik z premią za bramki bardziej będzie się starał na treningu strzeleckim, co za tym idzie atrybuty i poziom gry będzie wzrastał szybciej.
Pytam bo wpadłem na pomysł stworzenia drużyny młodych wilczków i ciekaw jestem, czy oferując mniejsze kontrakty, a większe premie osiągnę lepsze wyniki

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution