Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

adrianu Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
24.11.2010 15:11    #3081     Sufler - Porady do gry - Trening
przylaczam sie do prosby z treningiem

Malczas5 Partyzant

23.11.2010 23:10    #3082     Sufler - Porady do gry - Trening
Witam ,
ma moze ktoś trening do fm 2011 ;p , który przynosi chociaz małe efekty ?

towarzysz Partyzant

A ja bym prosił o jakiś klub z Polski z niezłą bazą treningowo-szkoleniową i finansami.

jimiH1967 Młody aktywista

20.11.2010 22:38    #3084     Sufler - Porady do gry - Wybrane atrybuty w treningu
Witam, bardzo spodobała mi się opcja trenowania u piłkarza ich słabych stron. Jednak nie mogę wybrać wszystkich atrybutów w treningu np odbiór, przyspieszenie czy przewidywanie. Dlaczego tak jest i czy jest jakaś inna opcja? Proszę o jakąkolwiek pomoc.
Pozdrawiam

Igciu1234 Partyzant

20.11.2010 12:53    #3085     Sufler - Porady do gry - Pls takyka
Również nie działa :(

Avia ograła mnie 2:0 :(

Nawet 1 strzalu nie miałem ;(

A może nie chodzi o taktyke? Może trening czy cos?

Daje mój zespół jeszcze raz.

Może to morale ??
http://img69(...)5838.png

Dodam,że to mój 1 manager ;)

Bambinos Partyzant

20.11.2010 01:40    #3086     Sufler - Porady do gry - Wychowanek
Czy chodzi ci o to podkreślone 0-21 ? O ile dobrze widzę nie mogę powiększyć screena :)Jeśli o to chodzi to wydaje mi się że zawodnik ten całą swoją karierę spędził w realu np zaczynając tam treningi od 8 roku życia a inni z juniorów zostali sprowadzeni z innego klubu lub "dostarczeni"przed sezonem.

Rysier Partyzant

19.11.2010 21:05    #3087     Sufler - Porady do gry - Taktyka Kolejorza!
Dopiero zaczynam swoją przygodę z Football Manager i zaczynam od razu od 2011, więc obeznany bardzo to ja nie jestem... Dobra do rzeczy no to po prostu, chciałbym się dowiedzieć jaka według was jest najlepsza taktyka dla Lecha Poznań?( i może jeszcze jakieś wskazówki do treningu, byłbym wdzięczny i polecenia dla piłkarzy) Ja osobiście gram 4-5-1 (w sumie to mi wyszło takie4-1-2-1-1)... obrona: Gancarczyk, Bosacki, Arboleda, Kikut Pomoc: z tyłu Injac skrzydłowi: Wilk i Peszko ofensywny Krivets i trochę cofnięty za nim tak na równo ze skrzydłowymi Stilić no i atak Rudnevs, ale coś mi się tak wydaję, że z tą taktyką to ja trochę przekombinowałem...
Liczę na odpowiedź z góry dzięki!

Yanki Partyzant

[quote=Yerdek]Witam,
szukam klubu, który spełnia następujące warunki:
- klub, który NIE występuje w ligach angielskich, niemieckich, włoskich, francuskich, hiszpańskich, holenderskich, polskich.
- klub, który NIE gra w pucharach europejskich
- średniak lub faworyt do awansu z niższej ligi
- posiadający reputację, która umożliwia ściągnięcie z wolnego transferu zawodników pokroju Fidela Martineza, Ahmeda Soukouna, Michael Rensing, Fabian Carini... itp.
- posiadający bazę treningową na przeciętnym poziomie (chcę ją sam rozbudować)
- posiadający kilku dobrych piłkarzy, o których można by oprzeć budowanie składu
- nie posiadający jakiegoś gigantycznego długu.
- klub występujący w lidze, w której nie gra się jakiejś ogromnej liczby spotkań w sezonie (warunek nie konieczny do spełnienia)

Chciałbym zagrać tym klubem kilkanaście sezonów, więc możliwość budowy drużyny praktycznie od zera, ale tak, żeby nie musieć walczyć o każdy punkt w pierwszym sezonie, byłaby mile widziana. Chciałbym, żeby liga była o średniej reputacji, tak, że samo zakwalifikowanie się do LM byłoby sukcesem... :)

EDIT: Football Manager 2011[/quote]

Liga Grecka...? Nie jestem w tej chwili pewien, czy zespół, który ci wymienię, nie gra w LM/E, ale możesz sobie poszukać i się ustawić.

afro_13 Partyzant

18.11.2010 16:17    #3089     Sufler - Porady do gry - Problem z taktyką
Po pierwszym sezonie faktycznie tak myślałem bo i transfery przeprowadziłem. Natomiast po drugim sezonie żadnych wzmocnień nie było aż do sierpnia. Strasznie mnie to irytuje bo piłkarze zamiast skupić się na treningu kondycyjnym musza piłować od nowa taktykę, którą grali już 2 lata...

LucasLFC Partyzant

[quote=techniczny]mam problem, nie wiem jak temu zaradzić. moi zawodnicy niezwykle szybką się męczą. w przerwie meczu jest jeszcze w miare ok, mają kondycję na poziomie 80%, ale już koło 60 minuty drastycznie spada im do 40-50. działo się tak zarówno w Wiśle, gdzie miałem osobnego trenera siłowego i trening siłowy na obciążeniu średnim, dzieje się tak też teraz gdy gram w 2 lidze maltańskiej. realia klubowe są takie jakie są, dlatego mam jednego trenera od wszystkiego i trening siłowy lekki. wkurza mnie ta sytuacja bo nie mogę nic wygrać mimo że do przerwy wygrywam 3:0, to po 60 minucie moi grajkowie umierają na boisku :/[/quote]

Słaby trener siłowy? zbyt lekkie treningi? zwiększ intensywność treningów sam miałem niską, ale jak znacznie ją podwyższyłem problem już nie występuje tak często.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.