Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

Salim Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
szukam bramkarza do PSG. Tak zeby podczas I sezonu byl rezerwowym, wchodzil na mecze Pucharu Francji ewentualnie a po sezonie przy dobrym treningu mogl stac sie pierwszysm bramkarzem.
5 000 000 zł. I sezon, fix z zimy by Gietz.

samir92 Żołnierz frontu ideologicznego

23.04.2011 15:12    #2782     Sufler - Porady do gry - Potencjał
Dokładnie, dlatego nie spodziewam się, że którykolwiek z moich zawodników dobije do maxa. Hazard ma CA 167, Neymar też, Ozil ma 177 przy PA 182, Pastore 172, przy PA 181. I Ci zawodnicy mają już po 22/23 lata. Jak tak teraz myslę, to chyba w całej mojej przygodzie z FM nie udało mi się dotrenować żadnego zawodnika do max. PA, nawet gdy grałem klubami z najlepszą bazą treningową i trenerami. Po prostu nie zrobi się boga z gracza o dużym PA, bo nigdy on tego PA nie osiągnie, choć 90% ze 180 to nadal bardzo dużo.
Darkness... for me is where I shine

Goldberg1987 Partyzant

23.04.2011 14:23    #2783     Sufler - Porady do gry - Obciążenia treningowe.
[quote=GuMkAzMaJtEk]Pozmieniałeś poziomy treningowe. Więc:
Czy Wijnaldum był wcześniej przypisany do reżimu skrzydłowych?
Jeżeli tak, to skoro był niezadowolony, co wynika z Twojego pierwszego postu w temacie, czy usatysfakcjonowanie pojawiło się w momencie zmian w reżimie? Czy w innych okolicznościach?
Czy w takim razie reszczie skrzydłowych też się odmieniło?[/quote]

Wijnalduma pozyskałem na zasadzie wypożyczenia podczas zimowego okna transferowego i od razu dałem mu program skrzydłowych. W przerwie zimowej kupiłem Hao Junmina i dałem też mu program skrzydłowych od razu i też jest zadowolony. A zawodnikowi, którego miałem od początku sezonu przypisanego do skrzydłowych (wcześniej niezadowolony) po korektach programu treningowego odmieniło się. To został mi tylko Zeman (zawodnik z pierwszego postu), który jest niezadowolony ze zbytniej intensywności treningu.

GuMkAzMaJtEk Partyzant

22.04.2011 21:49    #2784     Sufler - Porady do gry - Obciążenia treningowe.
Pozmieniałeś poziomy treningowe. Więc:
Czy Wijnaldum był wcześniej przypisany do reżimu skrzydłowych?
Jeżeli tak, to skoro był niezadowolony, co wynika z Twojego pierwszego postu w temacie, czy usatysfakcjonowanie pojawiło się w momencie zmian w reżimie? Czy w innych okolicznościach?
Czy w takim razie reszczie skrzydłowych też się odmieniło?

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

22.04.2011 18:32    #2785     Sufler - Porady do gry - Potencjał
Yyy... no ale kto powiedział, że zawodnik rozwija się do wieku 22 lat? To zależy od poszczególnego przypadku. Przecież zawodnik przez sezon nie może odrobić różnicy 50 punktów. Bez jaj. Czym wyższe PA, tym dłużej się rozwija. To chyba oczywiste?
Także zajmuje się Romario i chce zrobić z niego gwiazdę. Nie wiem jakie tam mu się wygenerowało PA. No zobaczymy.
Poza bazą i obiektami, trenerami, treningiem, CA i PA, ważnymi elementami są dwa atrybuty. Determinacja i pracowitość. Podobno determinacja jest ważniejsza.
Kolejnym aspektem jest losowość atrybutów. Zależy od zawodnika, raz ci się wygeneruje z determinacja 15, potem 8. Ale nie wszyscy mają losową. To sprawdzamy w edytorze, tak jak i kilka ukrytych atrybutów.
btw. Jaki to zespół?
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

pawelbarca1993 Partyzant

[quote=91adasko]mam takie pytanie moi zawodnicy sa strasznie zmeczeni po meczu i do nastepnego meczu nie moga dojsc do sprawnosci fizycznej co z tym zrobic??

sila i aerobik po 4.5 gwiazki[/quote]
dawaj im po meczu dzien lub dwa wolnego i zmniejsz obciazenia treningowe
"Seny, pit i collons!"

bitoni Partyzant

22.04.2011 17:12    #2787     Sufler - Porady do gry - Nadaje się?
Narazie troche slabe ma opanowanie ale to wystarczy dac mu mocniejszy trening strzelecki i bedzie krolem pola karnego.Ma swietne PA

samir92 Żołnierz frontu ideologicznego

22.04.2011 13:38    #2788     Sufler - Porady do gry - Potencjał
Witam!
Czy udało się komuś wytrenować zawodnika do pełni swojego potencjału? I mam tu na myśli młodego zawodnika, którego obecne umiejętności różnią się od potencjalnych o kilkadziesiąt punktów, a nie o kilka. Nie chodzi mi też o newgenów i regenów, bo nie od dziś wiadomo, że niektórzy rozwijają się jak szaleni. Jestem ciekaw ile da się wycisnąć ze słabego zawodnika, ale z ogromnym potencjałem w bardzo dobrym klubie z świetnymi trenerami i bazą treningową.
Darkness... for me is where I shine

Goldberg1987 Partyzant

21.04.2011 18:35    #2789     Sufler - Porady do gry - Obciążenia treningowe.
http://zapod(...)png.html

Zobaczcie tutaj. Ten i jeszcze jeden nowy jest usatysfakcjonowany treningiem, dwóch pozostałych piszę, że jest niezadowolony ze zbytniej intensywności treningu.

A wy jaki używacie treningu dla skrzydłowych???

m'bongo_eko... Partyzant

[quote=bugi42]A nie wpadłeś na to, że przy treningu napastnika obrońcy mogą spaść atrybuty defensywne?[/quote]

dzięki za serdeczną pomoc młody człowieku ;d
no widzisz gdyby nie ty to nie wpadłbym nigdy ;d

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution