Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

butman Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Gdzie znajdę jakieś dobre treningi pod FM12?

Mar1992 Przodownik pracy

Po pierwsze: ambicja. Chyba najważniejsza rzecz. Do tego determinacja. Mniej pracowitość. No i oczywiście niska podatność na kontuzje. Dodaj też dobry trening, trenerów i bazę treningową. Ale pamiętaj, że nawet najlepszy zawodnik (atrybuty) będzie nikim, jeśli ma niską wartość atrybutu: stabilność formy.

Amikowiec Młody aktywista

23.02.2012 23:23    #2133     Sufler - Porady do gry - Reputacja klubu
Czyli sugerujesz, że edycja gry z 2011 roku (FM 2012) jest ewolucją managera z 2004 roku (FM 2005) [a nawet wcześniej, gdyż po rozłamie Eidosu i SI Eidos dostał w spadku tylko nazwę, a SI cały kod gry i musieli tylko wymyślić tylko nowy tytuł dla serii]? Bo nawet gdyby tak uważać to FM i tak przez te lata przechodził stopniowe z roku na rok zmiany iż z "dwatysiącepiątki" nie pozostało teraz już nic, np. nowy silnik meczowy i taktyczny w FM 2010, tryb 3D i konferencje w 2009, zmiany systemów treningowych czy scautingowych w FM-ach 2006 i 2007, bądź też ingerencja w interakcje z zarządem i zawodnikami w FM 11 lub dodawanie/usuwanie lig na bieżąco w FM 2012.

feanorr Partyzant

[quote2=Pyskaty][quote=Pyskaty]bry ;).
szukam klubu z następującymi wymaganiami:
- dobra liga eurpejska, (oprócz włoskiej)
- co najmniej dobra baza treningowa,
- co najmniej dobre obiekty młodzieżowe,
- średniak w owej lidze,
- jakiś talenciak i ogarnięty gracz w wybranej drużynie.
Myślałem o grze Atlethic Bilbao. Grałem już Napoli (3 sezon/y, znudziło mi się jednak już). Grałem też Lechem (2 sezony, ale nuda po wygrywaniu Ekstraklasy w której za dużej konkurencji nie mam).

P.S. Jeśli grał ktoś Atlethic Bilbao prosiłbym o wypowiedź :P.[/quote]

Podbijam FM 12 ;).[/quote2]

RC Lens, Granada, Newcastle

samir92 Żołnierz frontu ideologicznego

22.02.2012 18:47    #2135     Sufler - Porady do gry - kontuzje fm 2012
Boże, czy naprawdę trzeba się wszędzie doszukiwać bugów? Najpierw szukaj błędów u siebie (tu akurat ciężko, bo to raczej nie wina treningu), potem zastanów się, czy po prostu masz pecha, dopiero potem zacznij się doszukiwać bugu, a już w ostatecznej ostateczności załóż kolejny głupi temat na Suflerze, gdzie podobnych było już milion.
Darkness... for me is where I shine

hera Młody aktywista

22.02.2012 17:11    #2136     Sufler - Porady do gry - kontuzje fm 2012
Co to za kryterium, że w 15 minut gry piłkarz nie może złapać 3 miesięcznej kontuzji ? Może w 9 minucie źle stanął i zerwał więzadła. Życie.

Dlaczego przykład jest głupi ? Jest prawdziwy, a skoro zdarza się w realnym świecie to dlaczego nie może zdarzyć się w grze próbującej naśladować ten realny świat ?

Nie rozumiem zakładania takich tematów, skoro nie masz za ciężkiego treningu, rotujesz składem itd. to po prostu przyjmij, że shit happens.

edit: płacze.

kuper Partyzant

22.02.2012 15:44    #2137     Sufler - Porady do gry - Juniorzy
Witam, gram zespolem ktory w realnym swiecie gra w 2 lidze (3liga rozgrywkowa)
W grze awansowalem juz dawno do ekstraklasy, mam za soba z 10 sezonow, kilka razy bylem w lidze europejskiej dochodzac do polfinalu i raz w Lidze Mistrzow, wychodzac z grupy ale nic dalej.
Konczac offtop chcialbym napisac ze co roku przychodza na testy mlodzi zawodnicy (najczesciej z mojego regionu) grajac test mecz przeciwko moim juniorom, po takim meczu asystent pokazuje mi podsumawoane i zawodnikow ktorych warto byloby zatrudnic do juniorow.
Oczywiscie robie tak, tylko ze po jakims czasie ich juz nie ma w tych juniorach ani nigdzie.
Zatrudnianie wyglada tak: naciskam zatrudnj polecanych zawodnikow ale nie mam mozliwosci dania im konkretnej sumy. Dziwne mi to troche wyglada.
Zastanawia mnie takze cos takiego, w porownaniu do FM11 nie mam opcji zatrudniania trenerow tylko dla juniorow ani nie mam opcji treningu.
Wszyscy zawodnicy sa na szaro, mam jako opiekuna dla juniorow dane jednego z trenerow ogolnych o dobrych atrybutach dla bycia ich opiekunem
(tr jun-16 det-12 mot-15 dysc-11 wie.tak-10) moi juniorzy sa prawie zawsze ostatni w lidzie chocaz moja baze nie da juz dalej rozbudowac ani ogolnie ani juniorom, na szkolenie takze nie moge juz dac wiecej.
Zauwazylem ze po meczu jesli pokaze sie wynik juniorow to nie da sie sprawdzic szczegolow ani kto strzelil bramke/ki.
Czy ktos wie jak sobie z tym poradzic?

PS: Moze problem lezy w tym ze ten zespol jest z dodatku i w nim nie bylo takiej opcji a w zespolach ktore sa oryginalnie w grze to jest to wszystko.
Ale mi sie wydaje ze w FM11 jak mialem ten sam zespol z dodatkowych nizszych lig to bylo wszystko ok.

exeter_city Partyzant

21.02.2012 21:07    #2138     Sufler - Porady do gry - kontuzje fm 2012
Mam problem z kontuzjami. Gram Lille, i praktycznie co mecz wypadają mi zawodnicy:
- Debuchy 3 miesiące
- Sow 3 tyg
- Santana wypożyczenie 3 miesiące
- Jeleń 3 miesiące
- Basa 2 miesiące
- Rodelin 4-5 tyg
Trening Sow i Rodellin mają Tt clone, reszta normalnie więc to nie wina treningów. Składem rotuje rzadzko, ale nigdy nie wystawiam zawodników z kodycją < 90 oraz sukcesywnie zmieniam w trakcie meczu.
Praktycznie nie wiem co o tym myśleć, czekać tylko jak mi hazard na 6 miesięcy wypadnie. :P ta gra jest chora.

Pyskaty Partyzant

[quote=Pyskaty]bry ;).
szukam klubu z następującymi wymaganiami:
- dobra liga eurpejska, (oprócz włoskiej)
- co najmniej dobra baza treningowa,
- co najmniej dobre obiekty młodzieżowe,
- średniak w owej lidze,
- jakiś talenciak i ogarnięty gracz w wybranej drużynie.
Myślałem o grze Atlethic Bilbao. Grałem już Napoli (3 sezon/y, znudziło mi się jednak już). Grałem też Lechem (2 sezony, ale nuda po wygrywaniu Ekstraklasy w której za dużej konkurencji nie mam).

P.S. Jeśli grał ktoś Atlethic Bilbao prosiłbym o wypowiedź :P.[/quote]

Podbijam FM 12 ;).

Niklas Młody aktywista

21.02.2012 15:53    #2140     Sufler - Porady do gry - Ogromny spadek atrybutów
przetrenowanie, zmęczenie, wypalenie, albo z drugiej strony - obijał się na treningach (potrzebna reprymenda)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution