Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
08.04.2012 00:44    #2061     Sufler - Inne - Dywidendy
Wydawaj te pieniądze :) Rozbudowuj stadion, bazy treningowe, inwestuj w piłkarzy i sztab szkoleniowy, wyznaczaj gigantyczne premie za sukcesy... Albo przyzwyczaj się do tego, że udziałowcy zarabiają na przedmiocie swojej własności.

NiiQ Partyzant

Grupa: Użytkownik
07.04.2012 20:10    #2062     Sufler - Porady do gry - Pomoc w wychowaniu talenty.
Dopiero teraz zobaczyłęm że oni skończyli już 16 więc jesli wyjdę z grupy w LM to może zgłoszę ich i dam zagrać parę minut, a to SS moich ulubieńców. (http://imageshack.us/gal.php?id=r5etktHU2NXz3t7SmePU06g)

Myślę że Linhart razem z Farizzio który jeśli nie zadebiutuje w reprezentacji Włoch i przyjmie narodowość Czeską mogą być legendami mojego klubu i podporami reprezentacji :D

Pocisnę im przez dwa sezony szybkość i opanowanie i strach się bać.

@Raul stosujesz jakieś reżimy treningowe?

Pytanie nie na temat, czy jeśli jestem narodowości Włoskiej to mam większe szanse na objęcie reprezentacji tego kraju?

NiiQ Partyzant

07.04.2012 18:06    #2063     Sufler - Porady do gry - Pomoc w wychowaniu talenty.
Dałem mu 10 minut w superpucharze żeby miał "debiut" i osiągnięcie w profilu. Na OP(Ś) na jego nieszczęście mam Horave i Śtilica ale chyba Horavę będę wystawiał w lidze a Śtilicia w LM. No nie wiem, muszę zrobić coś z treningami bo niektórym moim zawodnikom spadają atrybuty. Ogólnie moja polityka transferowa to ściąganie najlepszych graczy z ligi Czeskiej wyprowowywanie ich i sprzedawanie na zachód to samo z juniorami.

Jeszcze jedno pytanie, czy zbyt częstym chwaleniem zawodnika mogę go jeszcze bardziej zniechęcić do przejścia do mnie?

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
07.04.2012 17:59    #2064     Sufler - Porady do gry - Pomoc w wychowaniu talenty.
Dziesięć minut w czeskiej lidze? Jak masz wynik to dawaj mu grać więcej. Doświadczenie meczowe nawet przez pół godziny da mu więcej niż treningi.
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

NiiQ Partyzant

07.04.2012 17:46    #2065     Sufler - Porady do gry - Pomoc w wychowaniu talenty.
Tak właśnie robię, nawet gola strzelił w juniorach. Może jakiś specjalny trening? Bo gracz zapowiada się naprawdę obiecująco.

Może mu szybciej skill podskoczyć gdy gra nieraz w lidze? Wprowadzałbym go za Horave na ostatnie 10 min.

Mar1992 Przodownik pracy

06.04.2012 17:34    #2066     Inne - Piłka nożna - Ekstraklasa
Zagłębie ma jedną z najlepszych drużyn młodzieżowych w Polsce i aż dziw, że korzysta tylko z małego ułamka graczy. Legia pokazała, choć przypadkiem, że młodzież polska jest lepsza, niż starocie ze świata. W Polsce powinno być jak w Niemczech: im niższa liga, tym większy przymus stawiania na krajan i wychowanków. Nakaz posiadania kilku boisk treningowych z podgrzewaną murawą, akademię. Odpowiednie reformy, bomba w PZPN i za kilka lat może być dobrze. :) Tylko skąd wziąć bombę? :P

fmaniac12412 Partyzant

06.04.2012 14:18    #2067     Football Manager - Świat taktyki - Świat treningu
Mi przede wszystkim przydało by się pare konstruktywnych opinii nt. moich treningów. Wystawiałem tu je pod nickiem gut3k lub też gut3kPL. To były treningi juniorskie, seniorskie, przedsezonowe, itd. Techniczne, psychiczne... były też listy transferowe no i fix kontuzji który powinien zostać podpisany BETA 1 :P spoko niedługo wrzucę nową wersję w pełni dopracowaną.

Co prawda pobrań nie jest za dużo bo najpopularniejszy mój trening tu to nieco ponad 10000 pobrań ale może to ze względu na małą ilość osób, które akurat ten trening tu znalazły.

Panowie trenerzy (bo tak nazywam tych co zajmują się tworzeniem treningów) czy obrońcom środkowym również dajecie "ATAK" na średni poziom czy raczej na "LEKKI"? bo z jednej strony to poprawia atrybuty psychiczne, które są b.ważne ale i ofensywne atrybuty, które nie są tak potrzebne u ŚO. Szczególnie jeśli mamy zespół dostosowany do taktyk o stylu bardzo sztywnym gdzie defensorzy odpowiadają tylko za obronę.

Gilbert Młody aktywista

Grupa: Ekspert
[quote="ShedEnd"]Sory panowie ale chyba jestem ślepy=) Widze temat "Świat Taktyki", "Kącik Graficzny" ale jakiegoś "Ośrodka Treningowego" czy coś w ten deseń za cholerę nie widzę :P Gdzie więc wrzucać tematy do dyskusji o treningach?[/quote]

Można zacząć tutaj:
http://www.cmrev(...)110.html
…(…)…

fmaniac12412 Partyzant

Sory panowie ale chyba jestem ślepy=) Widze temat "Świat Taktyki", "Kącik Graficzny" ale jakiegoś "Ośrodka Treningowego" czy coś w ten deseń za cholerę nie widzę :P Gdzie więc wrzucać tematy do dyskusji o treningach?

techniczny Młody aktywista

Kolega zakładający temat ma rację na pewno w aspekcie roli morale i generalnie psychiki piłkarzy. Według mnie jest to zdecydowanie przesadzone. Kilka razy w sezonie mam sytuację, że kompletnie żaden sposób nie mogę trafić do zawodników. Prośby, groźby, zebrania drużyny, ton spokojny, z pasją, asertywny, kompletnie nic nie pomaga. Kondycja w granicach 95-100 %, a poruszają się po boisku jak muchy w smole, irracjonalnie się zachowują, uciekają od piłki, w pojedynkach biegowych gdy pierwsi dopadną futbolówkę to stoją w miejscu i dają ją sobie odebrać, w sytuacjach 2 napastników na jednego bramkarza zawsze napastnik który biegnie z boku zamiast wyłożyć piłkę na patelni drugiemu to wali z konta 10 stopni, a jak chcę mu zalecić trening "zagrywaj do lepiej ustawionych partnerów" to się okazuje, że on tego nie umie. Mnie też szlag co chwila trafia bo zawodnicy zachowują się całkowicie nieadekwatnie do posiadanych umiejętności. Nie oczekuję, że 100% meczów będzie wygranych, ale oczekuję zaangażowania. Przy jego braku naprawdę trudno jest to zmienić. Szlag mnie trafia, gdy widzę że szybki Małecki czy Melikson przegrywa pojedynek biegowy z gościem co ma szybkość i przyspieszenie na poziomie 10. Przecież szybkość to jest coś co nie zależy od dyspozycji dnia, tak jak na przykład drybling. Albo jest się szybkim, albo nie.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution