Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

ENTER1111 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam wszystkich założyłem ten temat ponieważ mam pewien dylemat co do polskiej ligi w Fm-2012

Ogólnie jestem graczem który lubi w karierze wyzwania oraz który chce doprowadzić swój klub do chwały i szacunku
Lubię grac polską ligą która jest wyrównana jakby nie było,ale wkurza mnie to że nie mogę sobie w niej poradzić chociażby nawet takim klubem jak Legia lub Wisła.
Miałbym do was kilka pytań(nie śmiejcie się nie jestem zapalonym fanem,znam się tylko na piłkarzach a w taktyce oraz treningu to jestem zielony)

pytanie:
Jaki klub z polskiej ligi polecacie??
Najbardziej interesuje mnie szansa gry w Lidze Mistrzów po kilku sezonach

Gdy pomożecie mi wybrać klub będą kolejne pytania

Dziękuje i licze na was

adson43 Partyzant

20.06.2012 15:36    #1962     Sufler - Porady do gry - Urlopy
Witam wszystkich ;)
Mam do was 2 pytania. Gram Juventusem
1. Coś źle robię z przygotowaniem, lub z poziomem treningowym. Otóż w połowie sezonu mam sytuacje w której Vidal, Marchisio, Vertonghen, Ashley Young, Chiellini, proszą o urlopy, grają 2, 3 mecze i znowu proszą o tygodniowy urlop. Może mi ktoś doradzić, pomóc, polecić jakiś program treningowy?
2. Gram 4-2 środkowych - 2 ofensywnych - 2 napastników, lub 4-2-3-1. I mam w napadzie Giuseppe Rossi'ego który gra słabo jak na 36,5 mln wydane na niego. W pierwszym sezonie 32 mecze 12 bramek, w drugim 30 meczy 11 bramek. Jak go wystawiać? Próbowałem wiele ustawień, ale słabo, słabo mu idzie ;)
Prosze o pomoc;):)

ENTER1111 Partyzant

Witam wszystkich założyłem ten temat ponieważ mam pewien dylemat co do polskiej ligi w Fm-2012

Ogólnie jestem graczem który lubi w karierze wyzwania oraz który chce doprowadzić swój klub do chwały i szacunku
Lubię grac polską ligą która jest wyrównana jakby nie było,ale wkurza mnie to że nie mogę sobie w niej poradzić chociażby nawet takim klubem jak Legia lub Wisła.
Miałbym do was kilka pytań(nie śmiejcie się nie jestem zapalonym fanem,znam się tylko na piłkarzach a w taktyce oraz treningu to jestem zielony)

pytanie:
Jaki klub z polskiej ligi polecacie??
Najbardziej interesuje mnie szansa gry w Lidze Mistrzów po kilku sezonach

Gdy pomożecie mi wybrać klub będą kolejne pytania :)

Dziękuje i licze na was

giallorosso Partyzant

[quote="MatiasekF1"]Poszukuję klubu z II ligi Angielskiej, Niemieckiej, Francuskiej ewentualnie Hiszpańskiej i Włoskiej. Priorytetem musi byc młoda, perspektywiczna kadra. Bez parcia na awans. I w miarę dobra baza treningowa oraz szkółka.[/quote]

Pescara

MatiasekF1 Partyzant

Poszukuję klubu z II ligi Angielskiej, Niemieckiej, Francuskiej ewentualnie Hiszpańskiej i Włoskiej. Priorytetem musi byc młoda, perspektywiczna kadra. Bez parcia na awans. I w miarę dobra baza treningowa oraz szkółka.

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Mówisz i masz - http://www.cmrev(...)hia.html

Ja szukam wzmocnień do Ligue Deux, Le Havre, wszystkie pozycje. Jest tam kilka ciekawych zawodników, ale resztę będę chciał wyrzucić, więc interesujący zawodnicy się przydadzą. Sezon pierwszy.

To samo, co dobry menedżer. Mile widziane dobre atrybuty treningu (technika, taktyka, etc.), do tego kierowanie zespołem, no i ocena PA i CA gracza. Do tego jeszcze mile widziana jest determinacja, zdolność do adaptacji i motywowanie. Poziom dyscypliny i wiedza taktyczna też.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

Hadji_Killer Partyzant

Ja tam trenerów juniorów zbytnio nie szanuję, mam ich zwykle 4-6 (Man Utd) i tylko mojej roli w tym tyle że sam ich przydzielam do kategorii bo auto zwykle ich przeciąża. Czasem jak mam wene to robię sam programy treningowe juniorom. Miałem 3-4 takich którzy nadawali sie na 1 skład, w tym jednego co w wieku 18 lat był podstawowym defensywnym pomocnikiem rep.Anglii. Teraz w 2022 bazuję na zawodnikach których kupywałem w wieku 16-18 lat bądź mniej i wychowałem sobie ich w klubie

Szczechu Partyzant

[quote="Bery_36"]Potrzebuję zespół który nie ma dużych wymagań odnośnie zajęcia czołowej pozycji w lidze, a który posiada duże zaplecze finansowe. Planuję zbudować drużynę od podstaw, chciałbym też, aby renoma tego zespołu była na tyle wysoka, żeby bez większych problemów móc ściągnąć zawodników z klubów uznawanych za "europejskich średniaków". Co do konkretnego kraju w jakim znajduję się klub nie mam sprecyzowanych wymagań. Aczkolwiek chciałbym skład dość multinarodowościowy, więc uniknąłbym krajów w których blokowane jest wyjście większej ilości graczy z innych państw. P.S. Chciałbym także, żeby klub znajdował się w Europie. P.S.2. Chciałbym stworzyć skład z reprezentantów przeciętnych krajów takich jak Irlandia, Chorwacja, Ukraina, Rosja, Polska itp. :) Z góry dziękuję za pomoc :)[/quote]

Może Wolverhampton? Ja właśnie zaczynam nimi rozgrywkę wydaje się ciekawy klub.. Bardzo dobra baza treningowa stadion jest w rozbudowie i na start masz około 11mln euro na transfery.. a zarząd wymaga tylko utrzymania w lidze :)

xxxBrowarekxxx Partyzant

ok, a jakie treningi polecisz dla juniorów?
dla seniorów mam tug`a czy jakoś tak.

xxxBrowarekxxx Partyzant

Witam. Na jakie atrybuty patrzeć zatrudniając trenerów juniorów? i ile ich macie średnio w swoim sztabie? Bo ja u siebie nagle patrze i mam tylko dwóch. Gram Barcą.
I jeszcze jedno, dlaczego w przeciągu około 30`stu sezonów gdzie gram Barcą, nie wychował się ani 1 wychowanek do 1 składu, aby chociaż mam 3 gwiazdki, mam najnowocześniejsze obiekty młodzieżowe i wyjątkowy system szkolenia młodzieży.
Dodam,że w treningach nie mam żadnych treningów dla juniorów nic porobione.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution