Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

Patryk9292 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
23.06.2013 13:55    #1291     Sufler - Porady do gry - Nowy Silnik Meczowy, Gorsza gra
Siema

zeby nie było jestem graczem w serii od CM4

Mój problem jest następujący

byłem szczesliwym graczem fm13 ktory odnosil sukcesy, dopoki nie przyszedl najnowszy update

wszystko w plecy........ wszystko.

Southampton z 3 ligą FRA sparing (w plecy) Zgrozo...........
Legia z Sosnowcem (w plecy)
Zagłębie Lubin liga (w plecy)
Miedz Legnica z Chojniczanka (w plecy)

Gram po 4-6 sparingów i z 6 meczy w lidze i widze ,ze to nie to.

Przed updatem, w ktory mamy aktualna wersje lubilem dawac 5-6 poleceń z ławki

Głównie

Nekanie rywali
P. w pole karne
P. do nogi
Agresywny odbiór

Próbowałem różnych taktyk, z roznych stron NIC
Mniej poleceń, NIC

Warto zaznaczyć, że zawsze daje asystentowi do roboty trening przedmeczowy i zawsze zostawiam aktualnego.

Nie wiem co mam począć.
Pozdro

Egomaniac Partyzant

- trening w trybie 3D (taktyczny, stałych fragmentów)
- więcej roli zawodników na ekranie taktycznym
- ulepszenie silnika meczowego,
- rozszerzona interakcja z zawodnikami, sztabem i zarządem.
`To co chciałbym umieć wyjaśnić, to gotowość, jaką mają piłkarze i jaką ja też miałem, żeby iść za nim aż na koniec świata` - Jorge Costa o Jose Mourinho

mistiq Partyzant

Wymogi licencyjne obowiązujące w danej lidze.
Bardziej rozbudowane stałe fragmenty gry ( widok 3d w treningu), ustawianie własnych zagrań i zachowań piłkarzy w polu karnym. Kuleczki mało dają.
Doświadczenie zerowe mamy zaczynając, to opcja wyjazdu na staż w różnych klubach, przyglądanie się pracy trenerom byłaby fajna.

adik141 Partyzant

[quote="lancos3-11"][quote="adik141"]Szukam małego klubu z potencjałem z niższych lig, odpadają Hiszpania, Włochy, Anglia, Niemcy. Najlepiej jeśli można by zbudować klub od zera ale mają jakieś zaplecze treningowe lub finansowe.[/quote]
Varzim i Boavista. W Varzim gra jest superowa. Nie przejmuj się minusem, tylko spokojnie buduj team. W ZON Sagres przejdź na taktykę "sprzedaj drogo, kup za darmo" ja w FM-ie dwanaście w ten sposób zbudowałem w trzy sezony drużynę, która weszła do LE. A grali u mnie między innymi Denny Landzaat i Barry Opdam (bosman). :). W Boaviscie masz jeszcze lepsze perspektywy i jeszcze większe długi.
PS: Zapamiętaj, że w Portugalii kluczem jest wypożyczanie. U mnie w drugiej lidze portugalskiej grali (uwaga!) Kelvin, Iturbe i Urreta (wypożyczenia). Spoko[/quote]
Jakoś liga portugalska mnie nie przekonuje chociaż Varzim wygląda ciekawie. Myślałem nad Clyde ze Szkocji - grał ktoś albo kojarzy jakieś podobne kluby? :)

lancos3-11 Partyzant

[quote="manager2013"]Witam ponownie.

Wpadłem na taki pomysł,by kupić z 2zawodników w wieku około 18lat za parenascie milionow z 5gwiazdkami,i wypozyczyc ich do lepszych drużyn typu: Sevilla,Anderlecht itd., Gram Lechem a tutaj nie mam takich perspektyw dla zawodnika jak np. by miał w silniejszej lidze.
Fakt faktem musiał by tam często grać ,ale jeśli by się sprawdził to jego wartość i umiejętności moglyby się znacząco rozwinąć.

kupiłem na próbe zawodnika, dalem go na wypożyczenie i zglosilo się po niego kilka silnych klubow by go wypozyczyc także jakies wariant to jest,zwlaszcza,ze owe zespoly maja lepiej rozbudowana szkolke treningową itd.

Co Wy na to? ciekawy pomysł czy beznadziejny? oczywiście dany zespół będzie płacił mu 100% pensji,także muszę zainwestować i śledzić jego rozwój.[/quote]
Sam to stosowałem. Działa doskonale.

lancos3-11 Partyzant

[quote="adik141"]Szukam małego klubu z potencjałem z niższych lig, odpadają Hiszpania, Włochy, Anglia, Niemcy. Najlepiej jeśli można by zbudować klub od zera ale mają jakieś zaplecze treningowe lub finansowe.[/quote]
Varzim i Boavista. W Varzim gra jest superowa. Nie przejmuj się minusem, tylko spokojnie buduj team. W ZON Sagres przejdź na taktykę "sprzedaj drogo, kup za darmo" ja w FM-ie dwanaście w ten sposób zbudowałem w trzy sezony drużynę, która weszła do LE. A grali u mnie między innymi Denny Landzaat i Barry Opdam (bosman). :). W Boaviscie masz jeszcze lepsze perspektywy i jeszcze większe długi.
PS: Zapamiętaj, że w Portugalii kluczem jest wypożyczanie. U mnie w drugiej lidze portugalskiej grali (uwaga!) Kelvin, Iturbe i Urreta (wypożyczenia). Spoko

adik141 Partyzant

Szukam małego klubu z potencjałem z niższych lig, odpadają Hiszpania, Anglia, Niemcy. Najlepiej jeśli można by zbudować klub od zera ale mając jakieś zaplecze treningowe lub finansowe.

manager2013 Partyzant

Witam ponownie.

Wpadłem na taki pomysł,by kupić z 2zawodników w wieku około 18lat za parenascie milionow z 5gwiazdkami,i wypozyczyc ich do lepszych drużyn typu: Sevilla,Anderlecht itd., Gram Lechem a tutaj nie mam takich perspektyw dla zawodnika jak np. by miał w silniejszej lidze.
Fakt faktem musiał by tam często grać ,ale jeśli by się sprawdził to jego wartość i umiejętności moglyby się znacząco rozwinąć.

kupiłem na próbe zawodnika, dalem go na wypożyczenie i zglosilo się po niego kilka silnych klubow by go wypozyczyc także jakies wariant to jest,zwlaszcza,ze owe zespoly maja lepiej rozbudowana szkolke treningową itd.

Co Wy na to? ciekawy pomysł czy beznadziejny? oczywiście dany zespół będzie płacił mu 100% pensji,także muszę zainwestować i śledzić jego rozwój.

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

Pamiętaj żeby staruszkowie uczyli młodzików w treningu indywidualnym (prośba skierowana do seniora w oknie rozmowy)

Najlepiej mieć 50/50 zawodników starych/młodych.

Sesja time również -.-

kpisarz Partyzant

[quote="Zielin"]Nie tylko wazne sa zwyciestwa, LM itd. ale tez jakie masz obiekty, stadion, jaka masz juniorke czyli aspekty typowo wewnetrzno klubowe[/quote]

Mam doskonale obiekty młodzieżowe, jak i bazę treningową. Śląsk, który nie osiągnał nic ma jednak większą reputację.
Gram w Fm13.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution