Wyniki wyszukiwania dla: taktyka

Strona

mkanius Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
08.04.2007 11:48    #3871     Sufler - Porady do gry - Pomocy!!
pozycje jak masz 3 dobrych obrońców graj 3 obrońcami ale najlepsza taktyka to 4-4-2 mówię ci a jak masz 1 dobrego napastnika to wystawiaj tylko 1 a nie 2

TZ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

05.04.2007 08:41    #3872     Sufler - Porady do gry - StRoNkA
Tutaj masz akurat do FM 06, ale w FM 07 też się sprawdzają: http://www.fcmc.pl/taktyka/katalog/5

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

26.03.2007 15:44    #3873     Sufler - Porady do gry - Taxy

pedro_1987 Weteran Wojny Ojczyźnianej

25.03.2007 21:35    #3874     Sufler - Porady do gry - ciekawe pytania
1. Załamanie formy, zła taktyka, zbyt duża rotacja w składzie, przeciwnicy się wzmocnili:)
2.Jak najbardziej, zresztą mam już nawet kilku takich o ile nie lepszych:)
3.Jeżeli załadujesz ich zbyt dużo to tak:)
4.Jak najbardziej:)

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

25.03.2007 21:00    #3875     Sufler - Porady do gry - liga polska
1.nie juz raczej nie beda chcieli wracac do polski.chyba ze bedziesz odnosic sukcesy a oni beda mieli po 38 lat.ale naprawde watpie.
2.musisz miec dobrych skrzydlowych obroncow gdyz tylko oni beda powstrzymywac skrzydlowych przeciwnika.ja na twoim miejscu obu skrzydlowych cofnal do pozycji lewy i prawy pomocnik.poza tym taktyka jest dobra dla beniaminka.
3.kupuj wyrozniajacych sie graczy z drugiej ligi.beda w normalnym rytmie meczoiwym poza tym zazwyczaj sa zdecydowanie lepsi.
4.bo tak go zrobili tworcy.kto mogl przed sezonem przypuszczac ze okaze sie objawieniem drugiej ligi.
5.nie ma takiej.poprostu jak sa dobrzy albo nie graja regularnie w klubie to chca odejsc.
6.chyba bialorusini i slowacy.prznajmniej u mnie zawsze tak bylo ze nawet jak chcialy ich inne kluby nawet nie mysleli o przejsciu do nich.
7.to juz zalezy od ciebie i umiejetnosci sprowadzonego zawodnika.

TZ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

25.03.2007 20:58    #3876     Sufler - Porady do gry - liga polska
1. Raczej nie, na pewno nie prędko.
2. Oczywiście, wg. mnie bardzo dobra taktyka/
3. Zdecydowanie z drugiej ligi.
4. O to musiałbyś już zapytać SI...
5. Oczywiście Polacy. Poza tym Czesi, Białorusini, Serbowie, Słowacy, Słoweńcy idp.
6. Patrz odp. nr 6
7. Na każdą, byleby ten zawodnik był dobry.

pavlov99 Żołnierz frontu ideologicznego

25.03.2007 19:32    #3877     Sufler - Porady do gry - Pytanie o Reprezentacje
Praca z juniorami, taktyka, kierowanie zespołem, dyscyplina
Pewnie, LEO się nadaje :)

Yodassss Młody aktywista

25.03.2007 11:25    #3878     Sufler - Porady do gry - Kryzys formy(przez puchary?)
Jak dla mnie, to będzie tak:

- Zbyt duża ilość zawodników - ja mam w składzie 21, wszyscy się lubią, zgranie stoi na wysokim poziomie. Jeśli masz ich zbyt dużo, jest ryzyko konfliktów, załamań psychicznych z powodu zbyt wielkiej konkurencji itp. Dlatego sprzedaj większość zawodników, zostaw sobie około dwóch na jedną pozycję.

- Taktyka - Nie jest wcale wielce ofensywna. Mimo to, radziłbym cofnąć środkowego pomocnika do defensywnego (bardzo pomaga w obronie, jeśli jest dobry), zaś jednego z ofensywnych pomocników (tego ze strzałką) wysunąć na napastnika. Uzyskasz taktykę 4-1-2-1-2 lub po prostu 4-4-2 z DP i OP Ś. Moim zdaniem, lepszej taktyki nie ma.

Moim zdaniem to te dwa czynniki świadczą o domniemanym kryzysie formy. Głównie oczywiście zawodnicy. Puchary nie mają nic do rzeczy.

dscorp Partyzant

25.03.2007 01:33    #3879     Sufler - Porady do gry - Kryzys formy(przez puchary?)
W poprzednim sezonie zająłem w lidze 2 miejsce(gram Litexem Łowecz) wszystko szło pięknie ładnie. Nowy sezon, mecze sparingowe wygrane wszystkie... zaczęła się liga, zaraz potem puchary... iii wszystko runęło... aktualnie po 13 kolejkach jestem na 12 miejscu w tabeli, z pucharów odpadłem dawno (Chelsea w LM i Standard w UEFA). Próbowałem wszystkiego... rotacji w składzie, dawania szansy młodzikom nawet zebranie zespołu i zmiana muzyki słuchanej podczas gry guzik dała... morale są w fatalnym stanie. Wytłumaczcie mi dlaczego tak jest, że gdy drużyna gra w pucharach, ma tak ogromne problemy w lidze... i jak to sie dzieje, że zespół w jednym sezonie walczy o mistrzostwo a potem bez wyraźnych przyczyn i błędów(jak sądzę) z mojej strony nagle zaczyna grać beznadziejnie... mecze które powinienem wygrywać(Conegliano German-Litex) remisuje 0:0 oddając 22 strzały na bramkę rywala, a mecze "na styku" kończą remisem, bądź porażką... 2 z trzech zwycięstw jakie udało mi się odnieśc to gole na 1:0 w ostatnich minutach, gdy w przerwie dałem swobodę taktyczną nieograniczoną... czy to w takim razie kwestia słabej taktyki... Nie zmieniałem jej poniewaz z tego co wiem, zmiany taktyki źle wpływają na zespół a w poprzednim sezonie tą taktyką osiągnąłem świetny rezultat bynajmniej... Doradźcie coś...bo rozwalę coś w domu jak dalej tak będzie ;p Czy jest jeszcze szansa wydźwignąć zespół z kryzysu, czy w takiej sytuacji raczej powinienem rozglądać sie za nowym pracodawcą? PozDrawiam

Stryju Młody aktywista

24.03.2007 19:47    #3880     Sufler - Porady do gry - Czy to coś zmieni ??
A wiec dzisiaj bawiąc się w FM zacząłem myśleć czy jak w drużynach rezerw i U-18 ustawię tą samą taktykę co ja gram w podstawowym meczu to coś zmieni ?? np. młodziak będzie lepiej ograny z pozycją i taktyką i ciężarem gry danej pozycji ...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution