Wyniki wyszukiwania dla: taktyka

Strona

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
13.11.2007 17:29    #3631     Sufler - Porady do gry - Taktyka pomocy !
§ Ostrzeżenia i kary

Status [Reakcjonista] można uzyskać poprzez:
zakładanie tematów nie wymagających pomocy innych użytkowników, a mających na celu wyrażenie opinii, reklamę innej strony/dodatku/forum, zapytania w stylu "którę ligę wybrać, jaką grać taktyką lub jakich polecacie zawodników"

http://www.cmrev(...)ady.html
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Nemrod Partyzant

Grupa: Użytkownik
13.11.2007 09:03    #3632     Sufler - Porady do gry - Taktyka pomocy !
DObrze CI radze zagraj 4-2-2-2 (2 defensywnych na środku blisko siebie, 2 skrzydłowych ustawioneych na bokach na pozycjach OPL i OPP i 2 napadziorów. LUB 4-2-3-1 z jednym napadizorem i trzema ofensywnymi pomocnikami OPŚ, OPP i OPL . Z tego co napisałeś taktyka 4-2-2-2 powinna być dla ciebie dobra defensywnym możesz dac krótkie strzałki do środowej lini tylko szkoda ze przeminął okres przygotowawczy bo Twoje panienki powinny się zgrać w tej taktyce:) Zycze powodzenia.....

Zduno_AG Partyzant

12.11.2007 22:52    #3633     Sufler - Porady do gry - Taktyka pomocy !
Witam ! Mam mały problem, gram Arką i mam awansować do 1 ligi. Wiecie może jaką taktyką opłaca się grać pierwszoligowymi zawodnikami w 2 lidze ? Grając taktyką 4-4-2 przegrałem wszystkie sparingi... a w pierszym meczu ligowym dostałem 2-0 od Piasta ;/. Mam szybkich skrzydłowych, 2 dobrych napastników i średnią obronę a grają jak w 3 lidze. Nie wiem czy lepiej grać szeroką piłkę czy wąską...
Z góry dzięki

omega Młody aktywista

12.11.2007 16:07    #3634     Sufler - Porady do gry - posiadanie pilki w FM 2008
Pawisco to wtedy taktyka bedzie na 2 napastnikow^^ Teraz poprobuje to samo ustawienie z tym ze wylacze gre na odgrywajacego ale za to ustawie srodkowym pomocnikom przetrzymywanie pilki jesli to nie zadziala to wedlug mnie to duzy blad gry

pierdutka Przodownik pracy

12.11.2007 16:05    #3635     Sufler - Porady do gry - posiadanie pilki w FM 2008
Tak :) Grając bez bety 2 miałem dużżżżże posiadanie piłki , ale jak zainstalowałem to tą samą taktyką posiadanie spadło o jakieś 15%:(

omega Młody aktywista

12.11.2007 15:48    #3636     Sufler - Porady do gry - posiadanie pilki w FM 2008
Zaczne od tego ze gram Legia Ustwilem swoj zespol pod katem jak najwiekszego utrzymania sie przy pilce Gram ogolnie rzecz biorac zmodyfikowana taktyka 4-5-1 Gram krotkimi podaniami zawezam linie pola gram srodkiem linia obrony troche wysunietatempo akcji powolne moj napastnik pelni role odgrywajacego i ma zadanie przytrzymywac pilke i mimo tego wszystkiego nie jestem w stanie osiagnac posiadania pilki na poziomie 50% a bardzo czesto mam pilke gdzies kolo 35-45% Czy macie cos podobnego? Czy mozna to nazwac bugiem?

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

10.11.2007 17:06    #3637     Sufler - Porady do gry - Bug czy klątwa ??
Bo jesli sie ciagle gra jedna taktyka to jest ona rozpoznawana przez komputer. To chyba jest realistyczne? Chyba nie myslisz ze ciagle bedziesz grac jedna taksa i wszystko bedziesz wygrywac?

dani85 Partyzant

10.11.2007 16:59    #3638     Sufler - Porady do gry - Bug czy klątwa ??
Dodam coś od siebie. Gram Śląskiem Wrocław. W pierwszym sezonie solidnie wzmocniłem skład młodymi polskimi talentami, taktyka Blaugrana home i away i wygrywałem z kazdym jak chciałem. Wygrałem 2 ligę z 2 porażkami na sam koniec sezonu (odpuściłem) i doszedłem do półfinału Pucharu Polski (ograłem Koronę i Groclin).

W 2 sezonie już w Ekstraklasie, po wzmocnieniach, na tych samych taktykach łoi mnie każy u siebie i na wyjeździe. Najgorsze zespoły, z którymi wygrywałem w zeszłym sezonie, w tym nagle grają genialnie bo przyjeżdżają do mnie i walą mnie 3:0. Np. z Polonią wygrywałem jak chciałem a teraz poprostu mnie deklasuje.

ZERO realizmu

jaksu27 Partyzant

10.11.2007 16:51    #3639     Sufler - Porady do gry - Bug czy klątwa ??
Tu chyba nie ma znaczenia taktyka. Bo jak ustawisz domyślną taktykę to też zaobserwujesz coś co wogóle nie odzwierciedla rzeczywistości :) Grając np w Copa del Rey Barceloną z jakimś zespołem mało znaczącym nie wyglądało to tak kolorowo. Pomimo tego, że wygrałem to napastnicy strzelali dookoła bramki :/ Napastnicy potrafili kiwkami obejść całą obronę ale wykończyć akcję nie potrafią. Według mnie coś tu jest nie tak z tym wykańczaniem akcji.

Goldberg111 Partyzant

10.11.2007 12:17    #3640     Sufler - Porady do gry - Zaglebie Sosnowiec FM2008
gram 2gi sezon oczywiscie w 2giej lidze. No wiec zarzad jak i kibice byli bardzo zadowoleni, ja zapewnilem ze za rok bez problemow wrocimy do elity, zdobylem lige, puchar polski i ligi oraz superpuchar polski( gram taktyką ktora sprawdza sie od fm06 czyli zmodyfikowana wersja 4-4-2, w sumie grajac i darlingtonem i Realem Madryt w fm07 i teraz Sosnowcem dzieki niej wygrywam wiec moze w tym tkwi sukces) w 2 lidze gram juz na ludowym wszystkie mecze, nawet te w el. do LM;) berensztajna za 2,5 mln sprzedalem do west hamu;D ogolnie poziom jednak uwazam za troche za niski, no bez przesady zeby az tak dobrze szlo tą druzyną.. da sie gdzies w ogole zmienic poziom?bo gdzies na forum czytalem jakis wpis ze tak..;>

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution