Zaglebie Sosnowiec FM2008

lukaszasada Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
07.11.2007, 20:06    Pytanie
przed chwila dostałem paczkę z wersją PL i właśnie się zastanawiam, czy ktoś gra może Zagłębiem Sosnowiec. Jest dość ciekawa sytuacja w klubie, -4 pkt + degradacja, jednak nie wiem czy ten fm jest taki łatwy ale po 6 kol. mam juz 4 mecze wygrane i 2 remisy :(, gdyby nie to, ze zabrali mi punkty bylbym liderem. Troche mnie nie pokoi poziom nowego FMa. On naprawde jest taki łatwy czy ja mam farta na początku? ;). Pozdrawiam
!

lukaszasada Partyzant

0
10.11.2007 11:24    #20
@Goldberg, jak dokonczysz sezon to daj znac co z tym spadkiem i w ogóle. Jak zarząd zareagował bo obawiam się, że mogą Cie wyrzucić gdyż spadniesz a nei spełnisz ich wymagań utrzymania (bug) :(
!

Goldberg111 Partyzant

0
10.11.2007 12:17    #21
gram 2gi sezon oczywiscie w 2giej lidze. No wiec zarzad jak i kibice byli bardzo zadowoleni, ja zapewnilem ze za rok bez problemow wrocimy do elity, zdobylem lige, puchar polski i ligi oraz superpuchar polski( gram taktyką ktora sprawdza sie od fm06 czyli zmodyfikowana wersja 4-4-2, w sumie grajac i darlingtonem i Realem Madryt w fm07 i teraz Sosnowcem dzieki niej wygrywam wiec moze w tym tkwi sukces) w 2 lidze gram juz na ludowym wszystkie mecze, nawet te w el. do LM;) berensztajna za 2,5 mln sprzedalem do west hamu;D ogolnie poziom jednak uwazam za troche za niski, no bez przesady zeby az tak dobrze szlo tą druzyną.. da sie gdzies w ogole zmienic poziom?bo gdzies na forum czytalem jakis wpis ze tak..;>

KIBIC81 Partyzant

0
04.04.2008 16:29    #22
Czy wie ktoś gdzie ogę znaleźć jakąś aktualizację gdzie zostaną cofnięte 4 punkty Zagłębiu ? Ponieważ Zagłębie zostało zdegradowane ale nie odjeli im punktów.a A w FM mam odjete da jakoś się te punkty dodać ? Z góry dziex

bartex55 Przodownik pracy

0
04.04.2008 17:38    #23
Niestety takiej aktualizacji nie znajdziesz nigdzie, ponieważ w edytorze nie ma możliwości usunięcia, bądź też dodania klubowi punktów ujemnych.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution