Wyniki wyszukiwania dla: taktyka

Strona

Mati152 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote=LOLECZeX]
Hmm co do twojej taktyki, sądzę, że rozwiązanie jest proste, skoro grasz środkiem i pomocnicy podają do skrzydłowych, to po prostu graj bez nich, zagraj diamentem(tylko bez tzw. fałszywych skrzydłowych, bo znowu będzie to samo) albo z 1 defensywnym pomocnikiem, 3 w środku i 1 ofensywnym, a przed nim napastnik, w ogóle taktyka z skrzydłowymi, gdzie każesz grać środkiem nie bardzo ma sens.[/quote]

Mógłbyś mi przesłać linka do "diamentu" bo nie wiem o jakiej taktyce mówisz.

[quote=realista_9]sprzedaj go i po problemie bedziesz miał ;p[/quote]

O nie, on jest świetny! (mowa o Sadicku Adamsie, tylko nie wiem czy on już był w grze czy jest wygenerowany ale nie ma twarzy więc chyba już był).

LOLECZeX Młody aktywista

Bo to jest dziwnie przetłumaczone, wolałem dawną "Grę na snajpera", bo teraz mówią właśnie, że odgrywający musi być wysoki itp. a to nie prawda... Zawodnik, który jest zaznaczony jako odgrywający otrzymuje po prostu piłki i drużyna gra z przodu głównie do niego i to nie ma znaczenia jak jest zbudowany. Niskiemu i szybkiemu gra się na dobieg i on ma zadanie wyjść zza linii obrony i znaleźć się sam na sam z bramkarzem, za to wysoki ma przetrzymywać piłkę, czekać na partnerów i oddawać im piłkę. To wszystko zależy od taktyki i założeń gracza...

Hmm co do twojej taktyki, sądzę, że rozwiązanie jest proste, skoro grasz środkiem i pomocnicy podają do skrzydłowych, to po prostu graj bez nich, zagraj diamentem(tylko bez tzw. fałszywych skrzydłowych, bo znowu będzie to samo) albo z 1 defensywnym pomocnikiem, 3 w środku i 1 ofensywnym, a przed nim napastnik, w ogóle taktyka z skrzydłowymi, gdzie każesz grać środkiem nie bardzo ma sens.

Mati152 Partyzant

Mój napastnik ( odgrywający, podania na dobieg) ma około 20 główek w jednym meczu, co mnie niepokoi, gdyż Crouchem nie jest. Jak je ograniczyć? (gram taktyką 4-3-2-1 ze skrzydłowymi, podania środkiem. Schemat wygląda tak - moi środkowi pomocnicy mają piłkę, nie wiedzą co zrobić i podają do skrzydłowych, którzy dośrodkowywują na pole karne)

jojko Partyzant

Właśnie zaczolem save Udinese i postanowilem ustawic zespol w formacji 433 szukam wzmocnien skladu ale niestety mam tylko 2.6,lm na transfery wiec nie zawojuje a nie chce brac zawodnikow w ratach bo pozniej moge wpedzic klub w dlugi. Nazrazie zagralem jeden mecz z rezerwami i wygralem 5:0 czyli zapowiada sie dobrze zobaczyny jad zadziala na mocniejszych rywalach. jezeli ktos zna jakichs dobrych i tanich zawodnikow na miare Udinese dajcie cynk. Z mojego starego przekonania gdy gralem zagralem 5 sezonow Lyonem tylko jedna taktyka wiem ze trzeba byc konsekwetnym bo to poplaca mimo ze nie raz sa zle wyniki to pozniej to i tak owocuje ja tak mialem w Lyonie i po 5 latach spedzonych w tym klubie zglaszaly sue po mnie takie kluby jak juventus Barcelona Real czy Chelsea.

jojko Partyzant

Chod o jaki manifest z taktyka ci chodzi, podaj linka

del3 Młody aktywista

ja grałem w Barcie bardzo skuteczną taktyką którą sam stowrzyłem i sprawdza sie w wielu klubach.
Ustawienie
4-2-4 gdzie w 4 to dwóch Ofensywnych skrzydłowych i 2 napastników.
Krótkie podania i szybkie tępo. Agresywny odbiór i intensywny pressing. Krycie strefowe, i nie pozwalałem im być" wolnym elektronem " musieli w pełni wykonywać zadania powierzone im na boisku. Zdobyłem tą taktyką 5 razy z rzędu mistrzostwo Hiszpanii i 4 razy z rzędu Ligę Mistrzów, więc jak widać jest skuteczna. :)
Go, Go, Go The Gunners !

Chod Żołnierz frontu ideologicznego

http://img12(...)tyka.png

Jak widać brakuje Puyola i Edmilsona- pierwszy kończy leczyć kontuzję, drugi zjawi się w zimę też z powodu kontuzji- Gudhjonsen sprzedany do Zarazgozy.

Kadra nie pozwala mi ustawić się tak jak Ty. Miałeś jednego napastnika kluczowego, a ja mam dwóch równych, więc to się wyklucza.
#TeamTyniec

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

Grałem z kolegą online, ja Barca, on Real, no i wyszło, jak wyszło.

taktyka Seja się nie sprawdziła

Co prawda to FM10, ale podejrzewam, że do 08 również by pasowało, może podaj screens wojego całego składu?

fabian Partyzant

04.02.2010 10:15    #2579     Sufler - Porady do gry - taktyka :)
poprosze jakąs taktyke do Man Utd (:

żeby mało goli było traconych a więcej strzelanych ;].

pawelbarca1993 Partyzant

[quote3=Rafaldinho97][quote2=dr taktyka][quote=Rafaldinho97]poszukuje b.mocnego defensywnego pomocnika do Lecha koszt do 30 mln zł[/quote]

Annan, raczej powinien przejść.[/quote2]

Niestety nie przyszedł wybrał Spartak Moskwa

Ma ktoś inne propozycje ??Kwota może sięgać do 70 mln zł.[/quote3]abel aguilar, sunny i mozesz sprobowac z andrea poli, ale nie wroze sukcesu z tym grajkiem bo do Wisly co sezon grajacej w 1/8 lm (i czasem wyzej) nie chcial przejsc
"Seny, pit i collons!"

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution