Wyniki wyszukiwania dla: taktyka

Strona

dr taktyka Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
16.03.2010 17:16    #2541     Sufler - Porady do gry - Zaplecze dla vipów.
IMO to jest jedynie taki pic urzeczywistniający rozgrywkę. Wpływu nie ma żadnego

Pozdrawiam

parachutes Młody aktywista

16.03.2010 14:10    #2542     Sufler - Porady do gry - Niesamowita porażka.
słaba obrona + dobra taktyka przeciwnika = 9:1, prosty rachunek :)
PS. czemu te screeny takie małe dajecie? nic nie widać prawie..
-Why is 6 afraid of 7? - Because 7 8 9.

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
15.03.2010 20:09    #2543     Sufler - Porady do gry - Taktyka dla Barcelony
Panie szefie! Masz IMO super pomoc. Jeśli zrobisz "wyprzedaż" bocznych obrońców, których zapewne posiadasz i dokupisz ze dwóch grajków od "czarnej roboty" (Crisetig, Kroos?) to dla Barcy idealną taktyką 3-6-1 być będzie. Trzech środkowych obrońców, 4 pomocników(lewy, prawy, 2 środkowych) oraz 2 ofensywnych + napastnik. Bramek mnogość ja w swoim MU uzyskałem, polecam i pozdrawiam, Bolson.
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

Rybarca Partyzant

15.03.2010 17:51    #2544     Sufler - Porady do gry - Taktyka dla Barcelony
witam...mam ogromne problemy żeby stworzyć dobrą taktykę do barcelony...
mam obecnie 8 sezon...pierwsze 6 sezonów dominowałem w lidze a potem nagle coś się popsuło, umiejętności moich zawodników są ogromne gdyż posiadam najlepszych z możliwych...tylko ta taktyka...mógłby ktoś zasugerować co preferować w taktyce i jaką formacje...

pawlik09 Partyzant

12.03.2010 13:49    #2545     Sufler - Porady do gry - Transfery do wisły
ja w fm 08 gram Wisłą tą taktyką:http://www.centrumfm.org/taktyki-3,3,32.html
kogo mi proponujecie kończy mi sie 1 sezon najlepiej prawego obrońcy bo Alvarez odejdzie z zwypożyczenia

parachutes Młody aktywista

12.03.2010 10:09    #2546     Sufler - Porady do gry - Rzuty rożne
Mnie irytuje jedna rzecz, nie wiem czy to było w poprzednich wersjach (poprzednich patchach): kiedy w trakcie powtórki naciskam "na żywo", wyłącza mi tryb poglądu meczu i przenosi do innego menu (tego z taktyką bodajże). Ale to szczegół.
-Why is 6 afraid of 7? - Because 7 8 9.

Szemek Ekspert

11.03.2010 17:16    #2547     Sufler - Porady do gry - TAKTYKA -
Ale taktyka do Man U to przegięcie... Zachi dobrze prawi, jeśli chcesz grać poważnie - bez wałków, oglądaj całe spotkania i reaguj na to co się dzieje na boisku, przeczytaj TiRT. A jak nie chcesz grać poważnie to skorzystaj z killer- rogów (w Man U będą działać wyśmienicie), graj metodą save'n'load itd.
"To tylko Internet k*rwa."

techniczny Młody aktywista

11.03.2010 08:55    #2548     Sufler - Porady do gry - TAKTYKA -
@ frish
a jaka jest przyjemność z korzystania z podpowiedzi z działu "talenty" na CMRev? odpowiedź jest bardzo prosta - nie każdy jest doskonałym taktykiem. można mieć wyczucie jeśli chodzi o sprowadzanie piłkarzy, sztabu szkoleniowego, dobieranie treningu, rozmów motywacyjnych, ale za to być kiepskim taktykiem. wtedy trzeba się posiłkować taktykami innych graczy ;)
gdyby iść tropem "jaka jest przyjemność z grania podpowiedziami z neta" to w ogóle nie byłoby takiej strony jak CMRev :)

hera Młody aktywista

10.03.2010 23:42    #2549     Sufler - Porady do gry - TAKTYKA -
jaką macie przyjemność z gry grając taktyką z neta ? to nie szydera, po prostu mnie to ciekawi. i to jeszcze w tym FM gdzie tak fajnie można się bawić poleceniami z ławki oglądajac rozszerzone albo cały mecz.

Szemek Ekspert

09.03.2010 20:48    #2550     Sufler - Porady do gry - TAKTYKA -
Taktyka do Man U (rotfl)

Jak nic nie skutkuje to graj sztywno, krótkimi podaniami i środkiem. Jak nie idzie to trzeba odejść od swoich ulubionych zagrań, bo to one są zgubne - tak samo jak przywiązanie do nazwisk itd...
"To tylko Internet k*rwa."

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution