Wyniki wyszukiwania dla: taktyka

Strona

17.07.2010 18:40    #2411     Sufler - Porady do gry - Ustawienia w Realu Madryt
Sorry że dopiero teraz piszę, ale wczoraj była burza i mi spaliło sieciówkę. Dzisiaj kupiłem nową i zamontowałem.

Ustawienie: http://i28.tinypic.com/2qd74lf.jpg
Taktyka: http://i29.tinypic.com/2qclc29.jpg

lexi883 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
17.07.2010 15:33    #2412     Sufler - Porady do gry - Szukam Pomocy.
Witam wszystkich maniaków, zarejestrowałem się na tym forum, poniewaz nie moge sobie poradzic z odpowiednim ustawieniem druzyny, ktorą prowadze, a jest to ManC. Naprawde przeczytałem tutaj wiele artykułów, porad, wskazówek i nic nie pomaga, dlatego chciałbym zapytać Was jak proponowalibyście ustawic ten team? Dodam, ze po pierwszym sezonie zająłem tym składem 14 miejsce, wiec w czymś bład tkwi.
Przedstawie tutaj moich zawodników:

Wyjściowa Jedenaska:

Obrona od prawej :
1.Dani Alves 2. Kolo Toure 3. Joleon Lesscot 4. Sylvinho

Pomoc od prawej:

1.S.Wright-Philips 2. Nigel De Jong 3. Stephen Ireland 4.Lukas Podolski

Atak: 1.Robinho 2. Carlos Tevez

Grałem zazwyczaj 4-4-2.. z cofniętym "De Jongiem", ktory odpowiadał za rozgrywanie.

Ponadto w kadrze:
Emmanuel Adebayor
Luis Suarez
Martin Petrov
Wayne Bridge
Pablo Zabaleta
Gareth Barry
Micah Richards

Oto team, ktory posiadam i teraz chciałbym Was zapytac jaką widzicie wizję tego składu, jaka taktyka, jak ustawic? Czekam na odpowiedzi.

Koo7i Partyzant

16.07.2010 13:48    #2413     Sufler - Porady do gry - Ustawienia w Realu Madryt
Pamiętaj moje dziecko.... jestem tutaj dla Ciebie.

Sufler jest miejscem w którym zakładający temat ma prawo liczyć na konstruktywną i rzeczową pomoc a Twoje uwagi w stylu: "ale co mnie to obchodzi", "udowadniasz jak slaby jesteś" tudzież "sama taktyka jest beznadziejna" na pewno do rzeczowej pomocy nie należą. Nie każdy użytkownik musi umieć radzić sobie z zespołem pełnym gwiazd. Każdy kto ma jakiś problem z FM-em może tutaj poprosić o radę. Jeśli tego typu tematy Cię śmieszą to albo się w nich nie wypowiadaj, albo zapraszam Cię niniejszym do napisania serii poradników do FM-a i ich publikacji na łamach cmrev.com.
Możliwe, że nie tylko Haqer jest ciekawy Twojego ogromu wiedzy odnośnie FM-a.

Każdy Twój następny post nie wnoszący nic do tematu zostanie potraktowany jako zaśmiecanie i zostanie ukarany adekwatnie do zasad regulaminu.

qstosh

Koo7i Partyzant

16.07.2010 13:38    #2414     Sufler - Porady do gry - Ustawienia w Realu Madryt
Taktyke sie uklada pod zawodnikow, a nie zawodnikow pod taktyke. Nawet nie wiem jakim skladem dysponujesz w tym Realu. Skad mam wiedziec czy jest to dobra taktyka pod ten klub? Wedlug mnie bardziej idiotycznej sie wymyslec nie dalo.

Kanius Partyzant

16.07.2010 13:36    #2415     Sufler - Porady do gry - Ustawienia w Realu Madryt
Pokaż screena z twoim składem i taktyką.

Koo7i Partyzant

16.07.2010 13:34    #2416     Sufler - Porady do gry - Ustawienia w Realu Madryt
Ale mnie to smieszy. Walnales jakis obrazek ze skladem "marzen", nawet nie z tego klubu co prowadzisz, bez szczegolowych ustawien taktycznych, i liczysz na co ? Mam Cie pochwalic? "Łaaał, fajny skład, jak to zrobiłeś?". A sama taktyka jest beznadziejna, bo nawet najslabszy zespol, z szybkimi zawodnikami, rozniesie Cie przez kontrataki.

16.07.2010 12:08    #2417     Sufler - Porady do gry - Ustawienia w Realu Madryt
Mam do Was pytanie :) Czy takie ustawienie jak na poniższym screenie nadaje się do Realu Madryt?

Rozegrałem pierwszy sezon takim ustawieniem i nie wygrałem nic :(

Ustawienie: http://i28.tinypic.com/2qd74lf.jpg
Taktyka: http://i29.tinypic.com/2qclc29.jpg

realista_9 Żołnierz frontu ideologicznego

12.07.2010 19:57    #2418     Sufler - Porady do gry - Milan
zdecydowanie najlepsza taktyka dla Milanu to granie 1 napastnikiem... tylko ze ja gralem 4-1-2-2-1 ... w pierwszym sezonie zrobilem mało transferów wlasnie jedynie co to wzmocnilem obrone zakupilem Miguela Veleso i wytrenowalem go na lewa obrone a srodek to: Thiago Silva i Kakhaber Kaladze a na prawej Zambrotta.
(L)

pele99993 Partyzant

12.07.2010 19:41    #2419     Sufler - Porady do gry - Milan
Ja osobiście grałem taktyka 4-5-1... Rezultat był taki, ze w ciagu czterech sezonow zdobyłem 3- krotnie mistrzostwo Włoch, a lokalny rywal nie miał ze mna najwiekszych szans....Co do zaawansowanych wiekowo graczy to warto im zaufac... Jesli chodzi o asystenta to obecny asystent w Milanie Mauro Tassotti jest świetny w swym fachu

Andrea21 Partyzant

12.07.2010 19:22    #2420     Sufler - Porady do gry - Milan
Cześć!
Pewnie któryś z użytkowników grał w FM2010 Milanem, tak więc pytam jaka jest dla nich najlepsza taktyka? I czy opłaca się używać zaawansowanym wiekowo graczy? Jak Jankulovski, Seedorf, Favalli i Kaladze? Czy udało się kiedyś komuś sprowadzić menadżera z wolnego transferu jako asystenta? Chodzi mi o Van Bastena. Jeśli tak to jak takich przekonać?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution