Wyniki wyszukiwania dla: taktyka

Strona

carlosss89 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
23.07.2010 17:56    #2401     Sufler - Porady do gry - Ustawienia w Barcelona
mateuszMessi
Grasz ustawieniem idealnym dla Barcy i tu nie chodzi skad to wzial bo nie takie bylo jego pytanie odnosnie tematu.

Wracajac do tematu. Mozesz grac ta taktyka, ALE musisz miec skrzydlowego na lewej grajacego prawa noga(Henry dlugo ci nie pociagnie) na wczesniejszych werjsach gral tu umnie Salvio ale mu PA zmieniejszyli. Na wersji 10.0.3 moim faworytem byl Di maria i mozna tam Pedro jeszcze wstawic ale wtedy musisz znalesc kogos na zmiane dla messiego tu opcji tez jest kilka Robben Van der Vart, badz jakis mlody talent. W Barcelonie masz pomocnika genialnych duet Xavi Iniesta moze rozmontowac najbardziej defensywnie ustawionego przeciwnika. Do nich kupywalem zawsze Gourcuffa badz Krossa z Bayernu. Busi jako zmiennik Toure a Keita czasami za Xaviego. W obronie tez wiele alternatyw.
Pytasz o lewa obrone to abidal jako boczny obronca wsparcie a maxwell chyba jako wysuniety boczny obronca atak. Jesli grasz kiilka sezonow i chcesz kogos mlodego to musisz jakiegos talenta znalesc. Ja znalazlem kiedys wloacha z PA 197 chlopak byl genialny Abidal go wiele nauczyl w defensywie a maxwell w ofensywie z czego wyszedl mi taki zrownowazony boczny obronca. Save'ow nie mam bo ja nie umiem grac jednym zespolem wiecej niz 4-5 sezonow. Ostatnio wedrowalem po wielu klubach angielskich i tylko w Aresenalu gralo mi sie jakos tak w miare ale koniec offtopa ;)

golex Partyzant

22.07.2010 10:48    #2402     Sufler - Porady do gry - Ustawienia w Barcelona
[quote=mateuszMessi]Mam do Was pytanie :) Czy takie ustawienie jak na poniższym screenie nadaje się do Barcelona

Taktyka: http://i30.tinypic.com/2qw1kz4.jpg
Ustawienie: http://i29.tinypic.com/rw1coi.jpg[/quote]

No i po co z tym do ludzi? Zagraj 5 meczy to się dowiesz czy się nadaje czy nie.

Brazzo Młody aktywista

22.07.2010 09:10    #2403     Sufler - Porady do gry - Ustawienia w Barcelona
Bo to jest żywcem taktyka barcy z tematu i z rzeczywistości ;] Owszem nadaje się wg mnie znakomicie.

Tobi Partyzant

22.07.2010 08:02    #2404     Sufler - Porady do gry - Ustawienia w Barcelona
Hm... Skądś znam tę taktykę...
http://www.cmrev(...)ony.html ?

Ja tak grałem Barcą i jakoś średnio mi szło, ale to raczej nie wina taktyki.

mateuszMessi Partyzant

22.07.2010 00:53    #2405     Sufler - Porady do gry - Ustawienia w Barcelona
Mam do Was pytanie :) Czy takie ustawienie jak na poniższym screenie nadaje się do Barcelona

Taktyka: http://i30.tinypic.com/2qw1kz4.jpg
Ustawienie: http://i29.tinypic.com/rw1coi.jpg

Vergil Młody aktywista

18.07.2010 22:23    #2406     Sufler - Porady do gry - Staty menadzerskie
Stosunek do krajowych piłkarzy- wzrasta jeśli zatrudniasz wielu graczy z kraju, w którym grasz.

Dyscyplina - rośnie jak nie 'cackasz' się ze swoimi piłkarzami i potrafisz im pokazać kto rządzi w zespole, np. dając karę piłkarzowi, który dostał czerwoną kartkę, wstrzymując pensje piłkarzowi, który nie stawił się na treningu, itd.

Konsekwencja taktyczna - rośniejeśli grasz taką samą taktyką dłuższy czas

Kontrola nad finansami - rośnie, jak klub zarabia, a nie przynosi straty

Lojalność wobec klubu/ zawodników - zmienność tego atrybutu psychicznego jest zależna od zwalniania bądź przedłużania kontraktów piłkarzom klubowym, a także od tego jak często zmieniasz kluby.

Zaangażowanie w pracę z zespołem - tutaj przyznam szczerze nie mam pojęcia co może sprawić by ten atrybut się podniósł lub spadł :D

Edit: Uprzedzony :P

El Fenomeno

Koo7i Partyzant

18.07.2010 10:26    #2407     Sufler - Porady do gry - Szukam Pomocy.
Hmmm... Moze zamieszaj taktyka... Swoja droga nie znosze jak ktos nie podaje szczegolowych ustawien taktycznych przy pomocy w taktyce... zamieszaj nia... zagraj 3 srodkowymi obroncami. 5 pomocnikami i 2 napastnikami.3 srodkowych obroncow ustaw. Lescott, Toure, Richards. Graj 2 defensywnymi pomocnikami (Barry, De Jong). Jednym ofensywnym pomocnikiem(Robinho). Na prawym skrzydlem miej Daniego Alvesa, z racji tego ze jest to zawodnik z lepszymi statystykami defensywnymi na skrzydle od Szybkiego Shauna Wrighta. Na lewym skrzydle natomiast zostaw Podolskiego. Obu skrzydlom daj wsparcie, z tym ze Alves'owi ustaw jako "Boczny pomocnik", a Podolskiemu jako "skrzydlowy". Na ataku daj Teveza i Adebayora. Tevez "Srodkowy napastnik", Adebayor "Odgrywajacy" - Atak. Graj Bezposrednimi podaniami, mieszaną stroną boiska, z tempem gry jako "standardowe". Ciekawi mnie jakim grasz bramkarzem. Przepraszam zagalopowalem sie, to tylko i wylacznie moja propozycja, a Ty mozesz zrobic jak tylko chcesz.

trepkos Partyzant

18.07.2010 01:40    #2408     Sufler - Porady do gry - Ustawienia w Realu Madryt
Ja grałem Realem własną taktyką (z deka niesymetryczną) i w dwóch sezonach 2* lm, 2* liga i coś tam jeszcze. A do pierwszego składu oprócz Evry (w 2. sezonie) żadnej gwiazdy nie kupowałem. Popracuj nad taktyką i tyle :P

DaSSu Partyzant

17.07.2010 21:13    #2409     Sufler - Porady do gry - Ustawienia w Realu Madryt
Jak juz masz tak ofensywna taktyke, to musisz strategie wyjsciowa dac na ofensywne, a tak wgl., taktyka do bani JAK DLA MNIE. Ja gralem 4-3-2-1 ze skrzydlowymi pomocnikami i wygralem lige w 1 sezonie:D:p

Bartek_Realista Partyzant

17.07.2010 20:55    #2410     Sufler - Porady do gry - Ustawienia w Realu Madryt
Haqer
Rowniez grywam Realem. Pierwsze transfery co robie to Gourcuff i Moutinho bo moim zdaniem to jedni z lepszych. Zapodam Ci swoje screeny moze okaza sie pomocne. Teraz gram 3 sezon. 2 x Mistrz La Liga i Puchar Hiszpanii Final i Polfinal LM.
http://i30.tinypic.com/wvo2dg.jpg Sklad i ustawienie.
http://i25.tinypic.com/bgwz7t.jpg Taktyka.
Moze Ci to w czyms pomoze. Im wiekszy sklad tym lepiej. Stosujesz rotacje i pozwala Ci to walczyc o najwyzsze cele. Pozdrawiam.
"Jak się mówi „oszukiwać” po katalońsku? " The Special One

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution