Wyniki wyszukiwania dla: taktyka

Strona

leo21 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Moim zdanie SPL wygrać Celticem to nic szczególnego, niezależnie jaką się gra taktyka :P
Na Europę ta taktyka może być trochę za ofensywna.

belzebub666 Partyzant

24.06.2012 10:59    #1542     Sufler - Porady do gry - Kryzys rundy jesiennej
Trochę to dziwne. Zwykle kryzysy (przynajmniej u mnie) mają miejsce na wiosnę. Jeżeli grasz tą samą taktyką cały czas, to problem ze zgraniem odpada. Może robisz też za dużo zakupów, i to może być przyczyną słabego zgrania. Jeśli to nie to, to możliwe, że piłkarze nie są odpowiednio przygotowani do sezonu. Nic innego nie przychodzi mi do głowy.

lucasfcinter Wybitny Literat

23.06.2012 23:43    #1543     Sufler - Inne - Konwertuj na klasyczną.
Siema! Jestem stosunkowo świeży jeśli chodzi o FM-a. Grałem jakieś pół sezonu w FM 09 i teraz dłuższy czas siedzę przy Fm-ie 11. Znalazłem taką opcje jak: konwertuj na klasyczną. Co to znaczy? Na jakich Wy gracie taktykach? Która lepsza i dlaczego? Coś z 09 kojarzę, jakieś strzałki chyba...? Pytanie może trochę głupie, ale może być dla mnie pomocne.

Amikowiec Młody aktywista

[quote="massio3"][quote="Amikowiec"]Mam identico problem, a na dodatek crash wyskakuje jak do zakładki taktyka przechodzę, jak tylko przeinstaluję system to dam znać, czy pomogło.[/quote]

Oby się udało, czekam na wyniki[/quote]

Jak się to mówi: jak reinstalka nie pomoże, to nic nie pomoże; i pomogło, wszystko śmiga aż miło :)

hurriicanee Partyzant

[quote="orginal98"]A grasz taką samą taktyką przez 3 sezony?[/quote]

nie wydaje mi się, że identyczna taktyka przez kilkanaście sezonów to problem. sam gram po kilkanaście sezonów tą samą taktyką. problem może leżeć w rozmowach z drużyną bądź premiami w kontraktach. jak zawodnicy zarabiają stała pensję to do tego w końcu przywykną. warto im dodać w kontrakcie premie za obecność w 11 sezonu, czy też ilość bramek strzelonych w sezonie. (zdecydowanie lepiej wtedy grają).
Jan.

orginal98 Partyzant

A grasz taką samą taktyką przez 3 sezony?

massio3 Partyzant

[quote="Amikowiec"]Mam identico problem, a na dodatek crash wyskakuje jak do zakładki taktyka przechodzę, jak tylko przeinstaluję system to dam znać, czy pomogło.[/quote]

Oby się udało, czekam na wyniki

Amikowiec Młody aktywista

Mam identico problem, a na dodatek crash wyskakuje jak do zakładki taktyka przechodzę, jak tylko przeinstaluję system to dam znać, czy pomogło.

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Mówisz i masz - http://www.cmrev(...)hia.html

Ja szukam wzmocnień do Ligue Deux, Le Havre, wszystkie pozycje. Jest tam kilka ciekawych zawodników, ale resztę będę chciał wyrzucić, więc interesujący zawodnicy się przydadzą. Sezon pierwszy.

To samo, co dobry menedżer. Mile widziane dobre atrybuty treningu (technika, taktyka, etc.), do tego kierowanie zespołem, no i ocena PA i CA gracza. Do tego jeszcze mile widziana jest determinacja, zdolność do adaptacji i motywowanie. Poziom dyscypliny i wiedza taktyczna też.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

Alex2150 Partyzant

16.06.2012 23:27    #1550     Inne - Piłka nożna - EURO 2012
[quote="Hasiuk16"]No ale cóż ... Gdyby tak było w świecie realnym "Polska w finale MŚ" :)[/quote]

Było by cudownie. Jednak to marzenie ściętej głowy. Ja w FM 11 na tą chwile przygotowuję ich w sparingach ale kiepsko z taktyką :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution