Wyniki wyszukiwania dla: taktyka

Strona

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
hahaha, zarabianie na sparingach nie jest realne ale "taktyka transferowa" kup tanio sprzedaj drogo to juz realne?
ciekawe ile klubow na swiecie ja stosuje

maiku Partyzant

01.04.2013 21:56    #1112     Serwis - Uwagi i propozycje - FM 1888
Witam.
Dzisiaj natknąłem się na info (zapewne prima aprilisowe) o Football Managerze 1888, mającym prezentować początki profesjonalnego footballu na świecie. Nie wiem czy taki fm naprawdę powstaje czy nie ale pomyślałem że ktoś mógłby zrobić taką modyfikację do FM-a 12 lub 13. Z tego co wiem pierwsza liga stworzona została w Anglii, brało w niej udział 12 drużyn grających taktyką all-out-attack (na jednym ze screenów w necie widać taktykę 3-2-5). Czy ktoś z cmrev mógłby spróbować zrobić coś takiego? Mogę pomóc wyszukując jak najwięcej info o tamtym okresie, jednak nie mam możliwości zrobić modyfikacji do FM-a.

Alex Ferguson Partyzant

Witam , prowadzę West Ham w FM 12 gram już 3 sezon w skrócie opisze moją przygodę ,... zaczalem jako bezrobotny wladze west hamu zwolnily trenera w polowie seoznu wiec objalem ich ja byli na 19 miejscu w 1 lidze na koniec sezonu tym przeecietnym skladem wyciagnalem ich na 3 miejsce i wygralem w barazach wchodzac do PL i wygrywajac Puchar Anglii , w pierwszym sezonie zajalem wysokie jak na te ekipe 5 miejsce i grajac caly czas ta sama taktyka odpadlem w grupie z Pucharu UEFA , w nastepnym sezonie zmienil mi sie zarzad objal moj klub jakis bogaty arab ktory dal mi 80mln na transfery . Przebudowalem caly sklad wypisze mniej wiecej moja druzyne Bramkarze:Green,Lindeegard, Obroncy: C.Davies , Spence , Alba , Ostrzolek , Kyle Walker , Fazio , Carvalho Pomocnicy: Hoillet , Gibson , Van Der Vaart , Noble , Sulejmani , Kaka , Kagawa , Sako , GroBreutz , Milner , Lampard , Barry Napastnicy: Milik,Lewandowski,Eto,Tevez,Zaha... bylem stawiany w gronie faworyta do zwyciestwa w lidze razem z City . Wygralem Lige Europy 7miejsce w lidze ;/ caly sezon zmienialem taktyke bo non stop albo wymeczone wygrane albo remisy lub gromkie porazki z nawiekszymi rywalami próbowałem wszyskiego nawet sciagalem taktyki ktore sa tu napisane na stronie ale to i tak nic nie dawalo jesli moze ktos ma jakies doswiadczenie , prowadzil West Ham proszę o pomoc ... Z góry dzięki i pozdrawiam :)

Kessler1 Partyzant

Witam
Gram drugi sezon Napoli (z aktualizacją składu sezonu 12/13) i miałem szansę sprowadzenia z Romy Laciny Traore za śmieszne pieniądze, skorzystałem rzecz jasna ;). Gram taktyką 4-4-2 z odgrywającym napastnikiem oraz wysuniętym. I teraz rodzi się moje pytanie. Mianowicie jak wykorzystać potencjał Traore w walce o górne piłki (samo ustawienie dośrodkowań na odgrywającego nie koniecznie się sprawdza.) Pytanie może wydać się dość głupie i banalne, ale to dopiero mój drugi sezon z football managerem ;). Z góry dzięki za pomoc.

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
Jeżeli patch zmienia coś w silniku meczowym, taktyka może nie działać z tą samą skutecznością co na poprzedniej łatce.
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

hropek Partyzant

Witam, chciałem się dowiedzieć o co w tym chodzi, a mianowicie..

Wiele razy szperając w necie w poszukiwaniach jakiś fajnych taktyk nadziewam się na napis ''taktyka dla patcha/wersji gry xxxx'' itp. Czyli skoro taktyka jest na patchu XXXX to na powiedzmy najnowszym juz nie bedzie spełniała swojej roli? :)

sxz69 Młody aktywista

Nie wiem z jakiego powodu taki huraoptymizm. Wygranie polskiej ligi nie należy do najtrudniejszych, a zajęcie 3 miejsca tym bardziej. A poza tym grasz nie swoją taktyką, więc tym bardziej nie wiem z czego się wielce cieszyć. Dla mnie sukces w polskiej lidze to żaden sukces. Pokaż coś w europejskich pucharach i wtedy możesz się chwalić. Życzę dalszych sukcesów ;)

P.S. Do tego typu postów tutaj masz temat: http://www.cmrev(...)038.html

Kamil Cierniak Partyzant

28.03.2013 23:33    #1118     Football Manager - Świat taktyki - Liverpool - taktyka
Witam. Jaką proponujecie taktykę pod Liverpool FM13 pierwszy sezon skład nic nie zmieniany praktycznie dokupiony jedynie Polański, Malouda i nie pamiętam nazwiska taki młody napastnik duński, jednak oni wszyscy na rezerwę raczej. mam problem ze zdobywaniem bramek niby mamy w składzie Suareza, ale nie strzela tak jak by się tego chciało... aktualnie gram 4-5-1

Reina (BL)
Johnson(BO)-Skertel(OGP)-Agger(OGP)-Enrique(BO)
Leiva(DP)
Shain(WR)-Gerrard(ŚP)
Dowing(SN)-Assaidi(SN)
Suarez(WN)

Mando`ad Partyzant

Ja gram Lechem Poznań i przez 4 sezony zdobyłem :4 mistrzostwa Polski, 3 razy Puchar Polski i 3 Superpuchary Polski . Cztery razy dochodziłem do fazy grupowej ale tylko raz wyszedłem z grupy z drugiego miejsca. Pierwszu był M.U , trzeci Szachtar a czwarty już nie pamiętam. Taktyka Barcaa. W meczu strzelam około 4 bramek a trace 1 góra dwie. A w tabeli mam około 12-14 punktów przewagi nad drugim zespołem.
Teraz zaczynam grać drugą karierę Górnikiem Zabrze ale to początek :)

Kaczy1982 Partyzant

[quote="druid78"]Grając konsekwentnie i niezłomnie taktyką save-defeat-load Ligę Europy można podbić i wicemistrzem Walii, a nie tylko Legią, mającą w FM-ie odkąd pamiętam mocno zawyżoną reputację i statystyki grajków.[/quote]

Idź człowieku się leczyć.Ja nie używam takich rzeczy , jak ciebie to bawi to gz.

Ja Wisłą Płock po 3 sezonach już byłem mistrzem polski i awansowałem do fazy grupowej Ligi Mistrzów , więc proponuję trochę pograć , poczytać , pomyśleć i dopiero wtedy brać się za wydawanie opinii.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution