Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

mkanius Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
23.02.2007 10:19    #9061     Sufler - Porady do gry - Problem ja mam z patchem
ja nigdy niesciągałem z neta(bo mam go niedawno)io niebęde scuiągał a managera kupiłem za 80zl w media markcie w grudniu!!! a turbocik idzie do sklepu odmienic bo uszkodzona!!więc haosek ja napewno mam orginało i haosek tez

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

22.02.2007 20:30    #9062     Sufler - Porady do gry - NIe wiem jakie ligi wybrac
wiem, że od ramu bo miałem 196 ramów ale dokupiłem, szkoda, że się więcej na mojej płycie głównej nie da, zamierzam właśnie coś kupić i odkładam coś kasy, na razie mam 1 tys. jak myślicie da się jakiś składany kupić za taką kase dobry??

bartex55 Przodownik pracy

22.02.2007 17:53    #9063     Sufler - Porady do gry - dziwne
Jest jeszcze możliwość, że mieszkał w Polsce przez określony czas (jednak to też jest mało prawdopodobne).

mirello14 Partyzant

22.02.2007 12:06    #9064     Sufler - Porady do gry - Jedno pytanie
Raczej mi tu chodzi o uwagi do zakladajacych posty ze np. dostana "reakcjoniste" bo jego temat jest "za głupi" :P a to ze ktos ma "weterana" to mi nie przeszkadza. zreszta niewazne..powiedzialem co mi lezało na watrobie i koniec :P Nikogo tym nie chcialem obrazic a jezeli tak si stało to przepraszam bo ja poprostu wyrazilem swoj poglad na to

Wujek Przecinak Legenda Służb Wywiadowczych

Grupa: Ekspert
22.02.2007 11:26    #9065     Sufler - Porady do gry - Puchar Ligi
Właśnie. Słyszałem, że podobno na starych save'ach nie pojawia się Puchar Ligi. Szkoda, wielka szkoda. Czekam na potwierdzenie od grających na starcyh save'ach. Ja jeszcze nie zdążyłem ściągnąć nowej łatki.

Wujek Przecinak Legenda Służb Wywiadowczych

22.02.2007 11:21    #9066     Sufler - Porady do gry - Jedno pytanie
Sufler jest działem w którym staramy się sobie wzajemnie pomagać. Rangi to moim zdaniem bardzo sympatyczna rzecz. Jeżeli ktoś pomaga innym to warto go w jakiś sposób wyróżnić. Poza tym taka osoba z czasem może trafić do redakcji. Tak było z naszym drogim kolegą Grzechoo'em :) (pozdrawiam serdecznie) .
Upominanie wcale nie jest załosne. Po prostu staramy się dbać o porządek w Suflerze. Głównie z myślą o was samych. Przecież łatwiej jest odnaleźć odpowiedź na dręczące nas pytanie, gdy mamy zachowany porządek w aktach :] .
Wyraziłeś swoje zdanie i ok. Jeżeli nie podoba ci się nasza strona to jest mi przykro i smutno. Szkoda. Może jednak spróbujesz się do nas przekonać. Naprawdę jest tutaj aż tak źle. W końcu tworzymy Revolucję wspólnie z wami.
Powiem wam, że wasze odpowiedzi często i nam pomagają w grze czy rozwiązywaniu wszelkich problemów.
Nie zapominajmy, że razem tworzymy społeczność miłośników managerów piłkarskich.

mirello14 Partyzant

22.02.2007 11:18    #9067     Sufler - Porady do gry - Jedno pytanie
Moze nie ma ujemnych pkt ale chyba za cos dostaje sie "Reakcjonista" i inne stopnie no nie :P Pomyslcie troszke to nie boli. I nie wiem czego tu zazdroscic ale jak tak to Was jara to dam Wam ze pomogliscie :P A napisalem to bo mnie poprostu wkurzaja komentarze niektorych administratorow ktorzy sie uwazaja za niewiadomo kogo i co chwilke zwracaja uwago komus: " to nie temat na suflera, zaraz Ci dam 'reakcojiste' " i inne tego typu smieszne wstawki

Kozzi Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Ja nie instaluje łatek bo według mnie one wiecej szkodzą niż naprawiają

Seju Wybitny Literat

21.02.2007 20:28    #9069     Sufler - Porady do gry - nowy kontrakt
Myślę, że w trakcie trwania Twojego kontraktu musi zacząć rozbudowę. Tylko jeżeli to kontrakt odnawialny...? Nie wiem. Być może w trakcie sezonu. Ja zastrzegłem sobie rozbudowę szkółki i po kilku miesiącach nastąpił początek rozbudowy.

Quaresmafan Partyzant

21.02.2007 11:18    #9070     Sufler - Porady do gry - conference-ligi-zasady
jestem tu nowy i jeśli pytania które właśnie zadam komuś przeszkadzają to przepraszam

1.gram 2 sezon w conference i mój najlepszy obrońca chce odejść (ubiega się o niego fulham) i nie wiem czy go sprzedać bo jak wejdę do premierschip to może go wykupię jak myślicie
2.czemu u mnie w grze chelsea nakupuje piłkarzy z brazylii argentyny a ci piłkarze byli by pewnie ostoją każdego klubu świata a w the blues grają w rezerwach ???
3.czy kiedykolwiek do mojego klubu przejdzie piłkarz pokroju thiago motty czy lucasa biglii ?
4.gdy już (daj BOŻE) AWANSUJE DO PREMIERSHIP to skupiać się na wykupywaniu starszych piłkarzy czy odwrotnie inwestować w talenty
5.jacy byli najlepsi piłkarze jakich udało wam się kupić do klubu który kiedyś grał w conference ??
6.znacie jakąś stronę z plotkami transferowymi ??
7.czy gdy awansuję do premierschip stanę się ulubieńcem kibiców i klubu
8.jak gra się w lidze tureckiej
9.jak gra się w lidze australijskiej
10.czy grał z was ktoś klubem salzburg w tym bądź poprzednim fm i jakie wrażenia
11.jacy piłkarze (jakiego pokroju) napewno nie przejdą do greckiej ligi
12.w polskiej lidze stawiać na obcokrajowców czy polaków bo słyszałem taką opinię że to ma być klub dobry a nie polski
13.za co można stać się wrogiem ludu itp.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution