Jedno pytanie

mirello14 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
22.02.2007, 11:04    Pytanie
Mam pytanie do większości z Was tutaj na tej stronce - czy az tak Was podnieca fakt ze macie przy nicku napisane "weteran wojny ojczyznianej" , "mlody aktywista" albo jeszczo cos innego równie glupiego?? Zakladacie tematy a administratorzy strony co chwila kogos upominaja i groza jakimis ujemnymi punktami. Zalosne to jest. Uuuu i tym postem to pewnie tez na jakas kare zasłuzylem bo przeciez zasmiecam im Suflera :P nic tylko sobie sznur w takiej sytuacji skrecic albo zyletke wziac i isc pod kran....bede "wrogiem ludu" jejuuuuu

michałka Żołnierz frontu ideologicznego

0
22.02.2007 11:11    #1
ja się nie spotkałem z grożeniem punktami ujemnymi :)

Użytkownik uznał post za pomocny

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
0
22.02.2007 11:13    #2
Ale... yy... po co to napisałeś? Bo co? Zazdrościsz? Chcesz być w grupie najmniej szanowanych ludzi na cmrev? Chcesz mi pojechać? No to Ci powiem, że śmieszny jesteś:) A ujemne punkty? Oj chłopie, nie ta bajka:) Żegnamy weterana

mirello14 Partyzant

0
22.02.2007 11:18    #3
Moze nie ma ujemnych pkt ale chyba za cos dostaje sie "Reakcjonista" i inne stopnie no nie :P Pomyslcie troszke to nie boli. I nie wiem czego tu zazdroscic ale jak tak to Was jara to dam Wam ze pomogliscie :P A napisalem to bo mnie poprostu wkurzaja komentarze niektorych administratorow ktorzy sie uwazaja za niewiadomo kogo i co chwilke zwracaja uwago komus: " to nie temat na suflera, zaraz Ci dam 'reakcojiste' " i inne tego typu smieszne wstawki

Speed El Commendante

Grupa: Administrator
0
22.02.2007 11:21    #4
1. To nie temat na Suflera. ;]
2. Zły temat pytania.
3. Zła kategoria pytania (FM 2007?).

A konkretniej odpowie Ci Wujek Przecinak post niżej... :)
Dumnie od 2002 roku z CM Revolution

Wujek Przecinak Legenda Służb Wywiadowczych

0
22.02.2007 11:21    #5
Sufler jest działem w którym staramy się sobie wzajemnie pomagać. Rangi to moim zdaniem bardzo sympatyczna rzecz. Jeżeli ktoś pomaga innym to warto go w jakiś sposób wyróżnić. Poza tym taka osoba z czasem może trafić do redakcji. Tak było z naszym drogim kolegą Grzechoo'em :) (pozdrawiam serdecznie) .
Upominanie wcale nie jest załosne. Po prostu staramy się dbać o porządek w Suflerze. Głównie z myślą o was samych. Przecież łatwiej jest odnaleźć odpowiedź na dręczące nas pytanie, gdy mamy zachowany porządek w aktach :] .
Wyraziłeś swoje zdanie i ok. Jeżeli nie podoba ci się nasza strona to jest mi przykro i smutno. Szkoda. Może jednak spróbujesz się do nas przekonać. Naprawdę jest tutaj aż tak źle. W końcu tworzymy Revolucję wspólnie z wami.
Powiem wam, że wasze odpowiedzi często i nam pomagają w grze czy rozwiązywaniu wszelkich problemów.
Nie zapominajmy, że razem tworzymy społeczność miłośników managerów piłkarskich.

mirello14 Partyzant

0
22.02.2007 11:29    #6
Hhmmm strona mi sie podoba bardzo...i mile zaskoczony jestem ze mnie z błotem nie zmieszaliscie. Ale czasem to naprawde ktos moze byc nowy tu i dopiero zaczyna grac w FM a niektorzy mu zaraz jada ze dostanie "wroga ludu" i co sobie ten gosc ma pomyslec wtedy :P. Ja zapewne po tych postach tez dostane :P W sumie to pierwsze moje posty i juz kariere zaczynam ładnie widze:P. Ale na stronce nowy nie jestem znam ja od dawna tylko sie nie rejestrowalem. Jak kogos obrazilem to przepraszam ale poprostu mnei czasem irytowaly takie dziwne akcje .

Seju Wybitny Literat

0
22.02.2007 11:33    #7
Wroga ludu dostaje się głównie za piractwo, głupotę (szeroko pojętą), obrażanie kogoś, nieprzestrzeganie regulaminu, ale nie za wyrażanie swoich poglądów. A te dziwne akcje bardzo umilają czas spędzany na tej stronie:)

Kozzi Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
22.02.2007 11:34    #8
mirello14 nawet cię rozumiem ale nie muszisz tak wybuchać

mirello14 Partyzant

0
22.02.2007 11:36    #9
Dobra już nie będę :P Zamknijcie ten temat juz :P

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution