Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Adamoo007 Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
17.04.2007 19:43    #8801     Sufler - Porady do gry - Kariera
Ale to już jest oszustwo chyba,że ci to nie przeszkadza....
Ps. Kozzi byłem złośliwy?

kaczy Młody aktywista

17.04.2007 18:12    #8802     Sufler - Porady do gry - Reprezentacja
Mam prośbe, moglibyście napisac jakie reprezentacje na początku gry nie mają szkoleniowców???czy jeżeli wybiore wszystkich piłkarzy z tego kraju i średnią baze danych to będe mógł prowadzic tą reprezentacje???

zmijen Partyzant

17.04.2007 14:35    #8803     Sufler - Porady do gry - kszo
a i ps moglby ci polecac mnustwo starych i mlodych polaczkow z polskiej ligi bo jak kiedys juz wspominalem ze troszke siedze w polskiej lidze ale do kszo malo ktory z nich by przeszedl np 30letni miklosik z zawiszy za7tys tylko do kupienia ale on nie bedzie chcial grac dla ciebie

z listy transferowej na poczatku sezonu co sie pojawia polecam(bo tylko oni beda zaintereswoani gra u ciebie)holewinski br i taki obronca z widzewa nie pamietam teraz jak sie nazwyal cos na K(ma wpisane O PŚ ale niegdy nie stawiaj go na prawej tylko w srodku bo gwarantuje mnustwo bramek rywali z prawej strony zupelnie inaczej sie sprawuje w srodku...dziwne:|)

i mowie moglbym wymieniac bez konca tak jak niektorzy tu pisza o kazmierczaku z polkowic itp ale on do ciebie nie przejdzie a poza tym jest do sprzedania za ponad100tys

a nie oszukujmy sie w kszo chyba nie ma takich funduszy....choc w poprzedniej wersji odziwo mieli oni mnustwo kasy i to byl jakis blad chyba bo mieli najwiecej kasy z wszystkich klubow polskich

pozdro!

zmijen Partyzant

17.04.2007 14:27    #8804     Sufler - Porady do gry - kszo
1.co do 2polaczkow jakich wymieniles fojutek przejdzie i to dosc latwo bo chyba po sezonie juz jest dostepny za frico bo klub go wywala a co do drugiego polaczka to nie wiem ale ogolnie obydwoje sa ciecy jak batony i nie warto ich kupowac(moje zdanie)

2.ederson slyszalem o nim z poprzedniej wercji ale u mnie sie nie sprawdzal(nie wiem czemu hehe)

3.trudno znalesc podobnych zawodnikow w polskiej lidze ale polecam zawodnikow takich co do kszo przejda a nie kosztuja wiele czyli np
wojtas(zawsze i wszedzie moglem na niego liczyc szybko sie aklimatyzujea wrecz odrazu),cena2-4 tys funtow

pastuszka(w lidze szkockiej zostal u mnie najlepszym prawym pomocnikiem w wieku30lat po 1 sezonie)4tys funtow

dorobek(przejdzie wszedzie nawet do ostatniej ligi szkockiej i za darmo zawsze go biore bo w miare mlody 23 i ma wiele pozycji)

wielgus(niezly napastnik na poczatek szybki16 i nie najgorszy technicznie12,wykonczenie12,drybling12 i caly czas mu rosna)2tys funtow

k.filipek(20 letni prawy lub srodkowy ofensywny pomocnik jego atrybuty sa losowe ale czesto sie trafia ze fizyczne ma powyzej 10 kreatywnosc16-17 drybling 16-17 technika i podanie tez w miare i wysokie wykonanie sta.fragmetow)cena wyjsciowa to 3tys ale wysoko ja podbijaja az do 20tys nawet

ewentualnie polecam jeszcze B.majewski za darmo do kupienia prawo i lewo nozny obronca i na takich pozycjach moze grac mozna tez kupic Ł.Siciaka ofe.pom,

no i to by bylo na tyle mowie zawodnicy nie sa jakos wyjatkowo mlodzi ale za 20tys mozna zrobic z najgorszej druzyny w 2lidze awans dzieki nim, nawet do lig zagranicznych ich sprowadzailem i dawali rade polecam bo jak mowie nie sa drodzy a przejda do kazdej druzyny z wyzszej ligi(a graja w 3polskiej)

pozdro!

Racaille Sound Partyzant

17.04.2007 10:45    #8805     Sufler - Porady do gry - Wasz wiek
Mam temacik troszke odrywajacy od problemów codziennych treningow,meczy lub transferów,a mianowicie(pytanie moze zabrzmi trywialnie) ile macie lat? Moje pytanie nie bierze sie gdzies z kosmosu(chyba;)).Ostatnio siedze sobie nad managerem,a tu wpada do pokoju z niezapowiedziana wizyta moja dziewczyna (wczesniej zadzwonilemi powiedzialemze jestem chory i dlatego niemoge sie z nia spotkac:) a tak naprawde przenioslemsie w świat managera;))
i mowi ze wpadla odwiedzic swoje konajace biedactwo:).Kiedy spojrzala na ekran i zobaczyla co robie nawyzywala mnie od dzieciuchow i stwierdzila ze gry tegop typu sa dla dzieci od lat 5 do 16(watpie czy 5 letnie dziecko potrafilo by 3 razy z rzedu zdobyc lige mistrzów,ale...:)) Stad moje pytanie ile macie lat,bo ja mam 21 idalej param sie managerowaniem wirtualnych druzyn.
Ps.Panna sie obrazilai poszla dodomu,janatopmiast w najlepsze wrocilemdogry.
Pozdrawiam

pedro_1987 Weteran Wojny Ojczyźnianej

15.04.2007 22:57    #8806     Sufler - Porady do gry - Inwestycje
No to poproś za jakiś czas, a na razie ciesz się, że wybudowali Ci szkółkę juniorską:)

pedro_1987 Weteran Wojny Ojczyźnianej

15.04.2007 22:50    #8807     Sufler - Porady do gry - Inwestycje
Ale ty poprosiłeś o rozbudowę obiektów młodzieżowych to oni Ci wybudowali szkółkę piłkarską, teraz co roku będą przychodzić do Ciebie nowi juniorzy, obiekty rozbudują Ci następnym razem jak po prosisz, ale proś dopiero po jakimś czasie.

FmFan Partyzant

15.04.2007 22:39    #8808     Sufler - Porady do gry - Inwestycje
ano to ostatnio prosiłem zarzad o rozbudowe szkółki młodziezowej i sie zgodził (miałem zadowalające obiekty młodzieżowe) i po jakims czasie przychodzi mi wiadomosc ze szkola została rozbudowana a dalej miałem tylko zadowalajace obiekty i 0zł w inwestycjach... budżet miałem 20Mln zł jakby co...

zmijen Partyzant

15.04.2007 19:59    #8809     Sufler - Porady do gry - Zespół nie do przejścia
buahauhauha rozbawiles mnie buahauha sluchaj jestes proetym oszutem i klamca buahauha

myslisz ze ja nie mam co k... robic w piatkowy wieczor tylko czekac az jakis oszust i klamca wroci do domciu i laskawie mi napisze i przesle screeny buahauhauha

czytam dokladnie twoje posty i sam sie gubisz powiedziales a raczej napisales ze za4mln sprzedales 2bramkarzy

pozniej napisales "Suchański zagrał u mnie 2 sezony, Fabiniak - jeden( kupił go Widzew, a oferta przyszła po finale PP w którym dostał10 za mecz z Widzewem , zaczęli od 1,5 ale dotargowałem do 2,5 i 10%kolejnego transferu. Suchy poszedł prawem serii i wtedy szkałem mocno tego bramkarza aż wyszukałem tego Mebale"
z tego co ja widze to fabiniak poszedl za 2,5mln a nie suchy ale jesli suchy tez to 2,5 i 2,5 rowna sie raczej 5mln niz 4 buahahuauh wyzsza mata widze

ale nie bede uszczpiliwy bo to mnie nie obchodzi jak sie gubisz w wlasnym sciemnianiu
Samo to ze suchego ktos od ciebei kupil za2,5mln za tyle samo za ile ty kupiles zajebistego!!!!!! obronce o11lat mlodszego z ligi hiszpanskiej jest poprostu smieszne

"Aha, jeżeli chcesz skład z półfinału LM to powiedz gdzie go szukać. Jedyne co znalazłm to All Stars z tego czasu z 3 moimi zawodnikami w !! i Ronaldinho na rezerwie, hehe"

stary lecz sie bauahauhauha co moze tyc zostal jeszcze krolem strzelcow LM a giza najlepszym rozgrywajacym??!! buahauhauhauha

jakos nikt sie nie wypowiedzial na temat tych screenow jak juz napisalem wyze wiesz co mnie interesuje moj meil to

pozdro

wisniczanin Żołnierz frontu ideologicznego

szkoda ze na forum jest cenzura...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution