Wasz wiek

Racaille Sound Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
17.04.2007, 10:45    Pytanie
Mam temacik troszke odrywajacy od problemów codziennych treningow,meczy lub transferów,a mianowicie(pytanie moze zabrzmi trywialnie) ile macie lat? Moje pytanie nie bierze sie gdzies z kosmosu(chyba;)).Ostatnio siedze sobie nad managerem,a tu wpada do pokoju z niezapowiedziana wizyta moja dziewczyna (wczesniej zadzwonilemi powiedzialemze jestem chory i dlatego niemoge sie z nia spotkac:) a tak naprawde przenioslemsie w świat managera;))
i mowi ze wpadla odwiedzic swoje konajace biedactwo:).Kiedy spojrzala na ekran i zobaczyla co robie nawyzywala mnie od dzieciuchow i stwierdzila ze gry tegop typu sa dla dzieci od lat 5 do 16(watpie czy 5 letnie dziecko potrafilo by 3 razy z rzedu zdobyc lige mistrzów,ale...:)) Stad moje pytanie ile macie lat,bo ja mam 21 idalej param sie managerowaniem wirtualnych druzyn.
Ps.Panna sie obrazilai poszla dodomu,janatopmiast w najlepsze wrocilemdogry.
Pozdrawiam

snake06 Partyzant

0
17.04.2007 12:04    #1
Ja mam 15, lecz managera pykam od lat 3. Myślę że będę grał jeszcze bardzo długo. Moim zdaniem FM to nie jest gra dla dzieci, gdyż wymaga ona inteligencji, sprytu i wiedzy o świecie piłki a 10-latkowie dużej jej nie maja(przeważnie).

Maaty86 Partyzant

0
17.04.2007 12:11    #2
Racaille Sound nie masz się co martwić!Ja też mam 21 lat i ani myśle o tym żeby przerwać gre w FM tak i duża część moich kolegów którzy sa przeważnie ode mnie sporo starsi (jeden ma np 34 lata)!Reakcją dziewczyny też nie jestem zaskoczony, gdyż w moim przypadku wiele razy zdarzyło się usłyszec z ust mojej piękniejszej połowy że jestem dziecinny a "kropki" (jak to ona woła na FM ze względu na system rozgrywania meczy i "podobizny" piłkarzy na boisku:)) są okropnie nudne i (aż mi to nie chce przejść przez gardło) tandetne!!!A ja i tak dalej jak gdyby nigdy nic grałem, gram i pewnie jeszcze długo będę grał w FM:P pozdrawiam

Bartosinho10 Partyzant

0
17.04.2007 12:18    #3
Ja mam 13 lat w managera gram od 4 lat .Kocham tę gre

Rem-8 Wywrotowiec

Grupa: Moderator
0
17.04.2007 12:47    #4
Ja mam 23 lata, gram w FM od 10 lat ale proszę, nie zakładajcie takich tematów. Może to i miłe pogawędzić sobie, ale Sufler jest do odpowiedzi na trudne pytania. Może kiedyś uruchomimy forum, ale obecnie proszę gawędzić sobie na www.forumcm.net
"Hey kids rock and roll, nobody tells you where to go"

JerseyJoy Partyzant

0
17.04.2007 12:47    #5
27 :(

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution