Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
19.04.2007 22:11    #8781     Sufler - Porady do gry - Stopnie
Bo zbiory w Gabonie orzeszków ziemnych były nieobfite.

Racaille Sound Partyzant

19.04.2007 12:30    #8782     Sufler - Porady do gry - Scouty
Jest tez inny,bardzo wredny sposob na dostanie w swoje lapska scouta z argentyny,badz brazylii(bo zalezy Ci pewnie na tamtejszym rynku mlodych dzielnych i jakze szlachetnych i dobrze wyposazonych pilkarzy).Jesli grasz na wiecej niz jednej lidze i masz w nich klub o reputacji conajmniej kontynentalnej to ustaw sobie nowego managera i w takiej chelsea (albo innym klubie) w wyszukiwarce sztabu szkoleniowego ustaw sobie filtr narodowosci argentyna/brazylia,po czym dodaj filtr bez pracy.Jest conajmniej dwa minusy tego rozwiazania,po pierwsze psuje to radosc z gry,a po drugie nie zawsze znaleziony scout bedzie chcial do Ciebie przyjsc,zazwyczaj jednak daja sie naklonic.Pozdrawiam i nie popieram tego typu trickow.

Turbocik Partyzant

19.04.2007 12:19    #8783     Sufler - Porady do gry - UEFA EURO 2012 POLAND UKRAINE :)
nie wiem czemu ale zbierałem kase od 2 lat. i teraz wiem na co(i jeszcze będe odkładał)
bede jeździł na mecze do Poznania (bo mieszkam 90 km od Poznania)

Maaty86 Partyzant

19.04.2007 11:04    #8784     Sufler - Porady do gry - Juniorzy
Ja juz kilka razy miałem taką sytuacje ale po raz pierwszy w FM06 kiedy po piątym sezonie gry Legia i ciągłej rozbudowie bazy treningowej trafił do mojej szkółki niejaki Tomasz Drąg (15 lat, OŚ) i niemalże z miejsca po kilku miesiącach zaczęły go obserwować kluby z Europy Zachodniej i to nie byle jakie!Obecnie w FM07 gdzie również gram Legią mam czterech Polaków w wieku 17-19 lat ktorymi interesują sie kluby zagraniczne a jeden z nich (i to mój wychowanek) mimo 18 lat ma wartość ponad 1mln euro mimo że dopiero został przeniesiony z U-18 do rezerw i zagrał w nich dopiero kilka razy!

zmijen Partyzant

no ok to czaje o co chodzi tylko najbardziej boli to ze na piratach pojawia sie ten sam blad i nigdy inny mi nie wyskakiwal (tzn podobne tez sie zdazaly jak to piraty wielki shit)i myslalem ze w orginale nie ma prawa sie to dziac a jednak no szkoda:-(ale nie jest to tak czeste jak na piratach wiec jeden plus jakis...wydaje mi sie ze dzieje sie tez tak przez to ze mam troche slabeko kompa.

nie nic nie robilem w edytorze;-)

pozdro!

ener Partyzant

19.04.2007 00:03    #8786     Sufler - Porady do gry - stadion wisły
1000 co to jest to prawie nic szkoda czasu na to a po pirwszej rozbudowie na druga ile trzeba czekać ??

fudi Przodownik pracy

18.04.2007 22:03    #8787     Sufler - Porady do gry - Update z 3. Ligą Polską
Bartez co gadasz ze nie ruszałeś jak taka Avia świdnik i inne mają pełne składy. ;) uważam ze update ciekawie zrobiony, ciekawie podmieniles wszystko z danią...naprawde zaimponowalo mi to. Jednak tzreba sporo czasu zeby przyzwyczaic się do dunskiej flagi przy napisie "Poslka" :) Ale szkoda że nie zrobiłeś wszystkich 3ligowców (ja robię wszystkich). Podsumowując jak na pierwsza prace i znając możliwości "niedopracowanego" edytora ocena bdb z plusem ;)

Rem-8 Wywrotowiec

Grupa: Moderator
Błędy "Napotkano poważny błąd..." najczęściej występują w przypadku złych sterowników, uszkodzonych bibliotek DLL lub niewydajności pamięci/CPU. Ja mam dość dobry sprzęt i jeszcze nigdy nie wyrzuciło mi gry w taki sposób. Polecam sprawdzić czy nie ma błędów w pamięci (np. memtest64), CPU, ściągnąć najnowsze sterowniki do dźwięku, grafiki i sprawdzić dysk pod względem poprawności zapisu (Scandisk) i zdefragmentować go (Perfect Disk - wersja trial, bo Windowsowy jest fatalny).
"Hey kids rock and roll, nobody tells you where to go"

fudi Przodownik pracy

18.04.2007 20:21    #8789     Sufler - Porady do gry - Update z 3. Ligą Polską
ale szkoda że składy w 3 lidze nie zrobione ;( no cóż może niedlugo zrobisz ;) pozdrawiam

hoody Przodownik pracy

18.04.2007 19:57    #8790     Sufler - Porady do gry - UEFA EURO 2012 POLAND UKRAINE :)
Moim zdaniem zamiast stadionu narodowego który bedzie na pradze powinni zbudować nowy stadion Legii! Bo to bedzie jak w Chorzowie! Szkoda wielkiego stadionu który bedzie używany od czasu do czasu!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution