Juniorzy

bury86 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
19.04.2007, 01:57    Pytanie
Grajac Polskim klubem(niewazne juz jakim) zdazylo mi sie ze juniora ktory do mnie dolonczyl (15latek) po 2 msc obserwowala Sevilla. Jak dotad raz mi sie to przytrafilo. A jak u was z takimi sytuacjami? nie chodzi mi o to zeby ktos pisal o juniorach z mocnych lig a np z Polski, Czech,Serbii..., wg mnie troche malo jest takich sytuacji gdzie jakis klub np z Anglii kupuje juniora z Polski, w realnej pilce zdarza sie to dosc czesto co czasami mozemy zauwazyc w mediach. Tak swoja droga ten moj junior w wieku 19 lat gral w Barcelonie i zostal pomocnikiem roku =)

Racaille Sound Partyzant

0
19.04.2007 07:12    #1
Ja gram sunderlandem i u mnie birmingham sciagnelo w 3 sezonie kilku mlodziencow z europu pol-wschodniej,nie wiem,byc moze byla to zasluga tego ze ich managerem byl lacatus(czy jakos tak),wiec zaciag rumunski,bulgarski i moldawski(o zgrozo) byl niezly.To chyba zalezy jaka wiedze ma manager,z jakiego regionu pochodzi ,eventualnie kraju.

Użytkownik uznał post za pomocny

gregor10 Młody aktywista

0
19.04.2007 07:26    #2
UJa kiedys grałem Pogonią Szczecin i kupiłem jakiegos młodego rumuna no i pomyslałem ze ze z braku laku to go wezme.... I SIE OPŁACIŁO!! zatrudniłem dobrych trenerów w większosci z Holandii i po 2 sezonach poszedł do BAYERNU MONACHIUM i przez pół sezonu grał w rezerwach iiii wystrzelił. Jego kariera rozwijała sie błyskawicznie.. po sezonie dołączył do CHELSEA i wygryzł.... ANDRIJA SCHEVCHENKE który poprzednio był piłkarzem roku w Europie a ja z transferu do Chelsea zarobiłem Ł12mln bo wynegocjowałem od Bayernu Monachium ze z następnego transferu dostane 50% dochodu.. A gdy doszedłem do półfinału LM w 4 sezonie to mnie wyeliminowała własnie Chelsea a prowadziłem do przerwy 2:0 a po przerwie... NO WŁAŚNIE!! wszedł rewelacyjny Rumun i zaliczył hat-tricka i zaśpiewał ,,bye bye" szczecin... Ale był supper!! :D

Maaty86 Partyzant

0
19.04.2007 11:04    #3
Ja juz kilka razy miałem taką sytuacje ale po raz pierwszy w FM06 kiedy po piątym sezonie gry Legia i ciągłej rozbudowie bazy treningowej trafił do mojej szkółki niejaki Tomasz Drąg (15 lat, OŚ) i niemalże z miejsca po kilku miesiącach zaczęły go obserwować kluby z Europy Zachodniej i to nie byle jakie!Obecnie w FM07 gdzie również gram Legią mam czterech Polaków w wieku 17-19 lat ktorymi interesują sie kluby zagraniczne a jeden z nich (i to mój wychowanek) mimo 18 lat ma wartość ponad 1mln euro mimo że dopiero został przeniesiony z U-18 do rezerw i zagrał w nich dopiero kilka razy!

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
19.04.2007 18:58    #4
tak jest gdy junior ma duzy potencjal.scauci lepszech klubow maja wysoki atrybut ocena potencjalu zawodnika.

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
19.04.2007 19:14    #5
CZęsto się zdarza, że junior jest naprawdę świetny, ma duż eumiejętności i potencjaqł i wtedy potegi również się nim interesują. Naprwdę Manchester City chciał bramnkarza Ruchu Chorzów [7 lat!]. P:P)

gregor10 Młody aktywista

0
19.04.2007 19:22    #6
Ej chłopaki ale jesli sie ma DOBRYCH trenerów to takiego 17 latka nie warto sprzedawac nawet do zespołu X razy lepszego klubo bo warto go potrzymac ze 2 sezony i jak mu sie staty podniosą to mozna go sprzedac za naprawde fajną kaske a szczegolnie w biednym klubiku :D Życze powodzenia :D

darek.fm@onet.eu Przodownik pracy

0
19.04.2007 19:31    #7
jak jest dobry to nawet i barca sie po niego zglosi

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution