Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

tabalugg Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
01.06.2007 18:12    #8601     Sufler - Porady do gry - Polska mini liga
jakis shit z tego :/ flaga Szkocji jest dla Polski,a Polacy są Szkotami,bo dla Szkocji flagą jest Portugalia... co jest wiec flagą dla portugalii ;p ?

hurtowiaartex Partyzant

01.06.2007 16:33    #8602     Sufler - Porady do gry - Polska mini liga
wiemy ze są takie, były kombinacje jak to wszystko zrobić niestety zmiana nazwy kraju nic nie dala będziemy dalej to wszystko naprawiać, Chyba jedynym wyjściem będzie zrobienie tego od nowa :( wystąpiły tez błędy które powodowały ze kluby którym przypisano narodowość a były bez niej po prostu w grze znikały. Polacy są szkotami a szkoci polakami na dziś w 1 update sa takie błędy. Jednak nie skladamy broni. Wyjściem awaryjnym jest użycie update z 3 liga polska i z niego zmieniać bazy gry

Bartez Przodownik pracy

01.06.2007 16:29    #8603     Sufler - Porady do gry - Polska mini liga
Gość zrobił ligę polską na lidze szkockiej, kluby pozamieniał i na tym się skończyło, a historii rozgrywek nawet nie ruszył, patrzcie na obrazki.

Bartez Przodownik pracy

01.06.2007 16:19    #8604     Sufler - Porady do gry - Polska mini liga
rzecz druga, nominalnie jest flaga szkocka, ale ze względu że gram na naszym update z 3 ligą, jest portugalska, ale sęk w tym że Fabiański jest Szkotem oraz wszyscy inni Polacy.

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

01.06.2007 15:58    #8605     Sufler - Porady do gry - Polska mini liga
A może więcej info o pliku?? I co do tego, że trza Szkocką to da się obejść. Bartez i Fudi tak zrobili :P

hurtowiaartex Partyzant

01.06.2007 15:50    #8606     Sufler - Porady do gry - Polska mini liga
Witam z radością informuje ze nasza firma wydala 1 produkt na rynku związany z polska liga.
jeśli chcesz grac w polska ligę należy: uruchomić ligę szkocka ( błąd ten wynika z kodu gry i jest niemożliwy na dzisiaj do obejścia ale będziemy probować)
Nastąpił błąd przy nicku prawdziwa nazwa to : hurtowniaartex (do admina proszę o poprawę nazwy)

http://files(...)nfo.html

kunXon Żołnierz frontu ideologicznego

01.06.2007 14:46    #8607     Sufler - Porady do gry - Młode Talenty
Ja objalem reprezentacje Brazylii 'dopiero' w 2011 roku i musze stwierdzic, ze polowa skladu to byli ludzie kolo 31-33 roku zycia, albo nawet starsi. Wiekszosc z nich juz dawno powinna przestac grac w pilke. Dopiero po moich korektach w skladzie znalazl sie chociazby wlasnie Pepe (wczesniej zagral 1 raz) i wielu innych, mlodszych i duzo bardziej perspektywicznych zawodnikow. Wydaje mi sie, ze komputer gra ciagle 'nazwiskami', a nie bierze pod uwage tego, ile dany zawodnik ma lat (czesto nawet pomija umiejetnosci i forme). Moze w reprezentacji ta zmiana pokolen zachodzi troszke inaczej niz w klubach, ale na litosc boska nie mozna przegrac jednym skladem calej dekady...

Bartez Przodownik pracy

01.06.2007 01:54    #8608     Sufler - Porady do gry - Polski patch do FM2007
No najlepiej kogoś nazwać od skurwieli, pedałów lub skuwrieli. I nie "pomugł", tylko "pomógł", A skoro nie wiessz gdzie są błędy, no to jazda update od nowa i heja, albo daruj sobie, bo tylko robisz sobie przypał. A jak już nie wiesz jak zrobić update, a chcesz go zrobić, to zapytaj się innych, Z KULTURĄ, a zapewniam cię, znajdzie się ktoś, kto ci pomoże. A pedał, to wiesz, troszkę tolerancji.

Pazza Inter Młody aktywista

31.05.2007 23:17    #8609     Sufler - Porady do gry - Ranking UEFA
To nie jest bug. Po prostu szkockie drużyny dobrze radziły sobie w europejskich pucharach i Szkocja ma więcej przedstawicieli w Europie. Miałem też tak samo z Ajaxem. Wygrałem LM i już 3 drużyny mogły startować LM a na początku mogą tylko dwie(mistrz+ zwycięzca baraży o LM). Co do opowiadania TZ to lazio straciło miejsce na rzecz Milanu który wygrał LM i musiał jakoś obronić tytuł, prawda? Mam nadzieje że moja wypowiedź jakoś pomogła.

msinter Młody aktywista

31.05.2007 19:42    #8610     Sufler - Porady do gry - Ranking UEFA
Gram sobie Celticiem. W lidze zająłem 3. miejsce (premiujące grze w Pucharze UEFA), ale wygrałem Ligę Mistrzów. Sytuacja więc wygląda tak jak z Liverpoolem swojego czasu.. Że jestem jako 3 drużyna szkocka w Lidze Mistrzów. Nie rozumiem więc dlaczego w opowiadaniu TZ`a Lazio straciło miejsce w Lidze Mistrzów. Może więc mi ktoś wyjaśnić, czy właśnie jak się zajmie miejsce premiowane Pucharem UEFA a się wygra LM, to się dostaje dodatkowe miejsce w LM (ja tak mam) czy jedna z drużyn traci LM i gra w Pucharze UEFA.. Załączam tabelę, ranking i coś tam jeszcze..

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution