Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Gumierpool Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
09.06.2007 19:45    #8571     Sufler - Porady do gry - Scouci, a zarząd
O rzesz w mordę, przepraszam to nie było specjalnie. Naprawdę.

Tak jest jak ktoś czyta szybko. Najpierw spojrzysz na pierwsze literki, a później już się słowa domyślasz. Mój błąd Kyczy.

I nie widzę powodu, abym zrobił to specjalnie, niby po co? Przecież nawet się nie znamy, nic do Ciebie nie mam, jestem tu w zasadzie nowy i w tych statusach też jeszcze muszę się ogarnąć, więc trudno mi zrozumieć Twoje oskarżenia jakoby miałbym przekręcić Twojego nicka specjalnie. Mniejsza z tym, to nie jest miejsce na takie pogaduszki.

To teraz już wiem o co Ci chodzi. Po prostu nie zaglądałem nigdy do sztabu szkoleniowego Pogoni i nie wiem ilu oni mają scoutów, więc z początku nie zajarzyłem o co chodzi.

A FM-ie, zaiste, Pogoń spisuję się bardzo przyzwoicie. Bardzo mocno obsadzone mają przede wszystkim skrzydła i napad, a wygrać z nimi to nie taka łatwa sprawa.

Kerry Krzewiciel myśli rewolucyjnej

09.06.2007 19:30    #8572     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
A mógłbyś pokazać screena ze składem i sztabem szkoleniowym wraz z trenerami? Chętnie bym zobaczył, bo ja też potrzebuje dobrych trenerów.

messinho Ekspert

Grupa: Ekspert
09.06.2007 16:27    #8573     Sufler - Porady do gry - Update - Prośba
Na początku mam prośbę do adminów nie zamykajcie tego tematu:-).Szukam osoby która znajdzie dla mnie sztaby szkoleniowe wszystkich klubów OE i 2 Ligi Polskiej.jeśli ktoś zna sztab szkoleniowy pojedynczego zespolu to niech tez napisze Bardzo mi pomożecie!

Stryju Młody aktywista

09.06.2007 15:53    #8574     Sufler - Porady do gry - bArDZO cIEkAWy teMAt
Strona do bani .... a ty naucz sie pisac a nie Pokemonujesz tutaj .... szkoda pisać ....

Kerry Krzewiciel myśli rewolucyjnej

09.06.2007 15:09    #8575     Sufler - Porady do gry - Dziwny błąd
Mam nadzieję, że to sejwa nie uszkodzi...

09.06.2007 12:30    #8576     Sufler - Porady do gry - Scouci, a zarząd
Tak, tak, wiem. Im lepszy klub, tym większe możliwości w tej - i nie tylko - kwestii, lecz to nie rozwiązuje sprawy.

Spójrzcie na taką Chelsea. Środki nieograniczone, a jednak tam również jest maksymalna ilość zatrudnianych scoutów (bodajże 12).

[quote="krzyczy7"]spójrz na Pogoń Szczecin :P heheh ... niby duzo ma tych brazylijczyków ale wszyscy marni oj marni :P i gdyby zarzad pozwolił Ci zatrudnić wiecej scautów to spotkało by Cie cos podobnego jak Pogoń.[/quote]

Nie za bardzo rozumiem aluzje. Czy wg Ciebie scouci wysyłani są tylko do Brazylii? Ależ oczywiście, że nie. Przeszukiwana jest bardzo duża liczba krajów czy regionów do czego potrzeba sporej liczby pracowników. Niestety FM to uniemożliwia stawiając barierę w postaci tej liczby.

Poza tym gram Ajaxem - tam 'scoutingowa' polityka transferowa jest najbardziej adekwatna, a nawiasem mówiąc to jest fajna odskocznia od Zniczów Pruszków i innych Górników Polkowic - gdzie przecież pieniędzy nie brakuje (na początku budżet wynosił 6 mln, później wzrósł - po "znacznej poprawie finansów klubu" - do 24 mln), więc w jakim celu zarząd ogranicza liczbę scoutów? Chyba nie po to, by oszczędzać?

kyczy7 Przodownik pracy

09.06.2007 11:49    #8577     Sufler - Porady do gry - prezes
nie interesuje sie za bardzo editem bo dla mnie to jest "oszustwo gry" wiec nigdy tam nie zagladam ( oczywiscie nie mówie tu o ludziach robiacych róznegorodzaju patche i update ale o tych co kupuja do swoich klubów w edytorze zawodników i zwiekszają sytuacje finansowa zespołu ) ... w grze napewno tego nie mozna zrobić ale w edytorze mozliwe ze isnatniej taka opcja ale ( nie wiem za bardzo bo jak w/w napisałem rzadko tam bywam ) ... ale po co Ci zmiana prezesa ? przeszkadza Ci :P ? hehe ... przeciez to tylko marny dyrektor zespołu nic wiecej

09.06.2007 10:30    #8578     Sufler - Porady do gry - Brazylijczycy
1. Teoretycznie w każdym kraju możesz sobie na to pozwolić, lecz z punktu widzenia przydatności dla drużyny najlepiej Brazylijczyków - szczególnie młodych - ściągać do technicznych lig np. hiszpańska, portugalska, holenderska. Na pewno nie radziłbym do Anglii czy ogólnie do klubów z wysp.

2. Zależy jakie masz od niego oczekiwania. Jeśli chcesz, aby prowadził za Ciebie rozmowy motywacyjne - rzecz jasna motywacja. Jeżeli masz zamiar często prosić go o pomoc przy ustalaniu wyjściowego składy - taktyka, wiedza taktyczna, fajnie by było jakby jeszcze ofensywa i defensywa, a marzenia - ocena umiejętności gracza.

3. Oczywiście, że tak. Tak jak już wspomnieli koledzy wyżej - po występach w reprezentacji lub wyślij go do klubu filialnego, w którym może zdobyć europejskie obywatelstwo. Polecam Belgię, gdzie takowe otrzymuje się najszybciej.

4. Jeśli gracz Porto czy Sportingiem to portugalska będzie błahostką. Osobiście raczej nie gram na takim poziomie, więc jeśli karierę zaczniesz zaczniesz jakimś kopciuszkiem to automatycznie poziom oby dwu lig wydaje się porównywalny.

5. Boczny obrońca - przede wszystkim dośrodkowania, szybkość, krycie, wypadałoby żeby miał dobry odbiór, przyzwoitą technikę i drybling oraz wysoki współczynnik długich wyrzutów. Napastnik - oczywiście wykończenie akcji, technika, drybling. Jeśli szukasz typowego odgrywającego - gra głową, skoczność, siła, gra z pierwszej piłki, a jeśli takiego strusia pędziwiatra - szybkość, przyspieszenie, waleczność. No i z całą pewnością - niezależnie od pozycji - każdy powinien mieć wysokie atrybuty psychiczne - koncentracja, opanowanie czy determinacja.

Zdravim.

www.fmut.yoyo.pl Partyzant

08.06.2007 22:38    #8579     Sufler - Porady do gry - Update
Lepiej byście pomogli mnie edytować bazę ;] No ale pewnie nie będziecie chcieć ... szkoda :)

Pzdr i Powodzenia ;]

TZ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

08.06.2007 16:44    #8580     Sufler - Porady do gry - ludzie
Spox nie przeszkadza mi to xD Po prostu mnie tym nickiem rozbawiłeś xD

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution