prezes

miloszw Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
09.06.2007, 11:26    Pytanie
Można zrobić żeby prezes miał takie nazwisko jak ja chce? Bo mi sie wydaje że tak. Denerwuje mnie ten Świstak.

miloszw Partyzant

0
09.06.2007 11:26    #1
Sory za 2 post. Tylko nie wiem jak

TZ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
09.06.2007 11:29    #2
W grze nie, ale wydaje mi się że można to zrobić w edytorze.
PS Co masz do świstaków?? xD

kyczy7 Przodownik pracy

0
09.06.2007 11:49    #3
nie interesuje sie za bardzo editem bo dla mnie to jest "oszustwo gry" wiec nigdy tam nie zagladam ( oczywiscie nie mówie tu o ludziach robiacych róznegorodzaju patche i update ale o tych co kupuja do swoich klubów w edytorze zawodników i zwiekszają sytuacje finansowa zespołu ) ... w grze napewno tego nie mozna zrobić ale w edytorze mozliwe ze isnatniej taka opcja ale ( nie wiem za bardzo bo jak w/w napisałem rzadko tam bywam ) ... ale po co Ci zmiana prezesa ? przeszkadza Ci :P ? hehe ... przeciez to tylko marny dyrektor zespołu nic wiecej

Gumierpool Młody aktywista

0
09.06.2007 12:16    #4
Podczas gry oczywiście zmiany nazwiska dokonać nie można, lecz w edytorze - z całą pewnością, zarówno właścicielowi, prezesowi, dyrektorowi zarządzającemu oraz sportowemu. Sam próbowałem, gdyż parę nazwisk w grze nie zgadzało się z rzeczywistością.

miloszw Partyzant

0
09.06.2007 12:21    #5
Heh. Ale wydaje mi się że w jakimś pliku się wpisywało nazwisko i kiedy obecny chce odejść to ten nowy ma to nazwisko które tam wpisałem. Tak mi się wydaje. Nie lubię świstaków xD

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution