Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Tom Nuno de... Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
13.06.2007 00:04    #8551     Sufler - Porady do gry - znow kraj rozwijajacy sie
Zgadzam się z wami, FM przesadza z tymi podziałami. Grałem kiedyś w lidze islandzkiej i tam to już jest dramat aby ktokolwiek przyjechał z zagranicy. A przecież pracuje tak kilka tysięcy Polaków na budowach! Może nie przyjechaliby z Polski wybitni piłkarze, ale jak na warunki Islandii to pewnie mogliby znaleźć sobie miejsce w składzie i zarabiać kilka tysiaków złotych miesięcznie czyli lepiej niż w kraju.
Tak samo w drugą stronę, czyli przyjazd do Polski. Brazylijczycy czy Hiszpanie nie przyjadą w FM-ie do Polski. Jak zatem stworzyć Pogoń Szczecin?
Piłkarze przemieszczają się tam gdzie jest kasa, tam gdzie mogą się rozwijać ale także tam gdzie mieszka ich dziewczyna na przykład. W rzeczywistości nie ma problemu ze ściągnięciem obcokrajowców do Polski (przynajmniej tych średniej klasy).

wisniczanin Żołnierz frontu ideologicznego

12.06.2007 16:17    #8552     Sufler - Porady do gry - znow kraj rozwijajacy sie
powinni to zmienic bo oprocz podanych przykladow czy aby stranzl nie gral w vfb?
do widzewa maja przejsc kolejne mlodziki z ROMY!!!
juz wspomnialem o nadchodzacych wielkich transferach do krajow rozwijajacych sie.
poporstu te kraje zblizaja sie poziomem zycia do krajow rozwinietych.
a dodatkowo trzeba uwzglednic ze prestiz klubu jest dla "realnych" pilkarzy WAZNIEJSZY od warunkow bytowych przecietnego mieszkanca(przeciez i tak bieda mu nie graozi :)a nawet od prestizu ligi...
Moze panowie z SI zauwaza chociazby przegladajac tegoroczne transfery ze przesadzili z tymi podzialami.

lelek65 Partyzant

12.06.2007 14:48    #8553     Sufler - Porady do gry - Koniec kariery....!?
Jezeli jakis zawodnik przejdzie na emeryture piłkarską to czy bedzie można mu zaoferować rolę w sztabie szkoleniowym np trenera, asystenta... tak jak bylo to w FM06???

BS Młody aktywista

12.06.2007 14:24    #8554     Sufler - Porady do gry - Nowy klub i nowi zawodnicy
1.Jak można zrobić nowy klub?Czy da się tylko tak robić żeby "podmienić" klub powiedzmy z 2 polskiej ligi czyli pozamieniać:nazwę klubu, zawodników, stadion, sztab szkoleniowy itd.Bo mi chodzi o to czy da sie zrobić nowy klub zupełnie od podstaw.Jeśli się nie da to przerzyje.
2.Można zrobić nowego zawodnika od podstaw:)?Bo wiem ,że da się przecież zamienić parametry zawodnika ale ja bym chciał zrobić zupełnie nowego:).
3.Aha i jeszcze jedno.Najlepiej to robić edytorem dołączonym do gry czy FMM? To pytanie jest kierowane szczególnie do osób które robią updaty i osób mających z tym doświadczenie =) bo nie wiem z którym edytorem to zacząć robić:)
4.Znalazłem taki temat ale tam nie było dokładnie to opisane:)z góry dzienx za odpowiedzi:):)

Miccli91 Partyzant

12.06.2007 14:15    #8555     Sufler - Porady do gry - znow kraj rozwijajacy sie
barthez przechodzi do meksyku, hasselbaink do lewski sofia, nowotny gral w dynamie zagrzeb, w bikareszcie gra francuz, portugalczycy w rosji + szkot rowniez w rosji, w rzeczywistosci decyduje prestiz i pieniadze nie stan gospodarki kraju(choc np maniche koniecznie chcial wyjechac z dynama bo mu rosyjski klimat oraz atmosfera panujaca w moskwie nie odpowiadaly).
ludzie wyjezdzaja tam gdzie maja szanse na rozwijanie swojej kariery zawodowej, czemu tak nie jest w fmie?
a moje pytanie jest takie, czy SI ma zamiar cos zrobic w zwiazku z tym, bo widac przeciez ze kraje np bylego ukladu warszawskiego doganiaja poziomem zycia i dostepnoscia roznych wymyslnych gadzetow i rozrywek kraje z zachodu, przez co praca tu nie stanowi juz takiego wielkiego problemu dla przecietnego anglika???
jezeli nic takiego nie bylo komentowane przez firme to prosze o zamkniecie tematu

predaktor Młody aktywista

11.06.2007 21:41    #8556     Sufler - Porady do gry - klotnia
A ja bym radzil ci troszke poczekac.Własnie mialem taki przypadek i piłkarz mial focha prze tydzien, a pozniej bylo w mediach ze sie pogodzili.

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
11.06.2007 15:20    #8557     Sufler - Porady do gry - Fudi & Seju Update v 0.2
hoody
Wiadomo, jesteś fanem Legii, ale bez przesady x) Sztab szkoleniowy jest ok, ale fotel wiceprezesa itd... myślę, że to już przesada .
Hmm.. więc co mieliśmy zrobić z Kosowskim? Nie wiadomo co z nim będzie, więc wraca tak jak ma w kontrakcie .
Hoody - nie sugeruj się zbytnio stroną transfery.info, dużo tam błędnych informacji. Jedną z nich jest ta o wypożyczeniu Krkica. A Kaźmierczak jest już od długiego czasu w updatach klasyfikowany jako pełnoprawny zawodnik Boavisty, co oczywiście jest nieprawdą. Do poprawki x)

The Game Młody aktywista

11.06.2007 15:08    #8558     Sufler - Porady do gry - Fudi & Seju Update v 0.2
hoody Bojan nie został nigdzie wypożyczony a sztab szkoleniowy Barcy podjął decyzję w ramach której Bojan został włączony do pierwszego składu

mareczek Młody aktywista

11.06.2007 12:23    #8559     Sufler - Porady do gry - edytor
puchar ekstraklasy jest napewno w 7.0.2 i rru a w 7.0.1 niewiem a w edytorze nieda sie zrobic samemu pucharu szkoda bo bym sobie zrobil

Gumierpool Młody aktywista

10.06.2007 21:38    #8560     Sufler - Porady do gry - Mam kilka pytań!!!
środkowy obrońca - krycie, odbiór, siła, koncentracja, determinacja, ewentualnie gra głową, skoczność i waleczność.

boczni obrońcy - odbiór, szybkość, przyspieszenie, koncentracja, dobrze by było, aby miał wysokie atrybuty waleczności, dryblingu i dośrodkowań.

defensywny pomocnik - odbiór, krycie, waleczność, determinacja, koncentracja, jeśli stosujesz wyższą szkołę jazdy to jeszcze podania i technika.

skrzydłowi - szybkość, technika, drybling, przyspieszenie, dośrodkowania, fajnie by było jakby waleczność.

ofensywny pomocnik - kreatywność, podania, technika, drybling, waleczność, czasami wykończenie.

napastnik - skuteczność, technika, jeśli szukasz typowego odgrywającego to jeszcze siła, gra głową, skoczność, a jeśli takiego typowego sępa lub walczaka to szybkość, przyspieszenie, waleczność.

Czasami nie rozumiem tego typu pytań. Po co grać w FM-a skoro się nie zna na piłce? Przecież ta gra jest bardzo dokładnym odzwierciedleniem rzeczywistości, więc jeśli ktoś ma pojęcie o futbolu i ogląda mecze to powinien bez problemu wiedzieć czym charakteryzują się poszczególne pozycje.

Mimo wszystko pozdrawiam i życzę powodzenia.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution