Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

cinekw Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
25.06.2007 14:12    #8501     Sufler - Porady do gry - Liga Polska Update by Cinekw
1.Oznacza Football Manager Cinekw bo innego nie chciało mi sie wymyslac ale mysle ze jest niezły.
2.Korzystam ze stron Onet.pl,90minut.pl i innych(jest ich dużo).Oczywiscie w moich update'ach są zawarte tylko potwierdzone oficjalnie transfery.
3.Inne zródła to moje wiadomosci uzbierane z telewizji,internetu i gazet.
4.Tak, w następnej wersji zaktualizuje lige francuską oraz holenderską i być moze portugalską
i szkocką.

tabalugg Młody aktywista

25.06.2007 14:05    #8502     Sufler - Porady do gry - Transfery
nie ma iidealnego sposobu,możesz ich wystawic na listę dać jako niepotrzebnych i proponować za niską cenę...troszkę to jest niedopracowane w tej edycji FM .....

patrykb1991 Partyzant

25.06.2007 13:46    #8503     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.

eMiKa Młody aktywista

Szkoda:/ temat do zamkniecia w atkim wypadku.Dzieki bardzo za pomoc
" Dla Was to tylko piłka... dla Nas, to sens życia - Motorowcy "

Ichabod Crane Partyzant

24.06.2007 17:57    #8505     Sufler - Porady do gry - Zmiana sztabu trenerskiego
Nie szkodzi, sam prowadzę Tottenham i daję glowę, że żaden kataklizm w związku z ty Cię nie dotknie ;) Ba, po zmianie kilku trenerów chłopaki przestali się tak łamać i marnować tylu sytuacji :)

TZ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

24.06.2007 16:27    #8506     Sufler - Porady do gry - Zmiana sztabu trenerskiego
Nie powinno ci zaszkodzić, jeśli zmiany będą dobre, to może być tylko lepiej :)

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

24.06.2007 16:23    #8507     Sufler - Porady do gry - Zmiana sztabu trenerskiego
Witam takie pytanko: Czy jesli wymienie czesc sztabu trenerskiego na nowych ludzi w CZASIE sezonu to czy bedzie to mialo jakies uoczne skutki na zespole ? Domyslam sie ze lepiej porzadki robic w przerwie miedzy sezonami ale czy zaszkodzi zrobic to np. w polowie sezonu ? Pytam bo mam kilku ludzi ktorych chcialbym wlaczyc do sztabu a podziekowac innym..

Czekam na porady x]

kyczy7 Przodownik pracy

24.06.2007 13:42    #8508     Sufler - Porady do gry - Łatka 7.0.2
Karipn możliwe że ma złego cracka piracik :) ... a teraz do rzeczy : w moim przekonaniu i doświadczeniach to na opytmalnej bazie 7.00 piłkarze częsciej nabawiali sie ktz. Teraz gram na łatce 7.02 i jestesm mniej wrażliwy na kontuzje w druzynie. Ale łatka nie powinna wypływać na ilośc zachorowań i szkodliwosci zdrowia, ponieważ o tym decyduje trenning.

kyczy7 Przodownik pracy

24.06.2007 13:38    #8509     Sufler - Porady do gry - Zmiana klubu w czasie sezonu
tak na przechwałke ( chociaz wiem ze jest do tego odpowiedni temat ) mój kumpel czekał na posade trenera Czerownych Diabłów 6 sezonów ( a grał 4 Legią, później jakiś II ligowiec z Angli, nasteonie Birmingham aż wreszcie Manchester United :D ). Ale złosili się po niego sami i nawet nie próbował składać im oferty pracy w ich zespole. Widać odnosił tak znaczne sukcesy i podobał sie prezesowi klubu że został przyjęty na stołek szkoleniowca za A. Fergusona :). Myślę, że utrzymywanie dobrch kontaktów z samym Ferusonem nie będzie miało wpływów na zatrudnienie Twojej osoby w zespole, ponieważ to nie Alex będzie wybierał swojego następce, ale sam prezes tak wielkiego klubu jakim jest Man Utd ( napewno będzie miał wieeeeeelu chętnych na tą posadę bo to w koncu Czerowne Diabły. Czeakj cierpliwie ! :D )

fudi Przodownik pracy

24.06.2007 12:08    #8510     Sufler - Porady do gry - kto mi zrobi skina ???
a TSV lubie, dobry zespół szkoda ze 2. Bundesliga ;) jakbyś chciał wiedzieć....Bayern z TSV ma przyjazne stosunki ;)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.