Zmiana sztabu trenerskiego

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
24.06.2007, 16:23    Pytanie
Witam takie pytanko: Czy jesli wymienie czesc sztabu trenerskiego na nowych ludzi w CZASIE sezonu to czy bedzie to mialo jakies uoczne skutki na zespole ? Domyslam sie ze lepiej porzadki robic w przerwie miedzy sezonami ale czy zaszkodzi zrobic to np. w polowie sezonu ? Pytam bo mam kilku ludzi ktorych chcialbym wlaczyc do sztabu a podziekowac innym..

Czekam na porady x]

TZ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
24.06.2007 16:27    #1
Nie powinno ci zaszkodzić, jeśli zmiany będą dobre, to może być tylko lepiej :)

Użytkownik uznał post za pomocny

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
24.06.2007 16:30    #2
No wlasnie sa lepsi prowadze Tottenham i po prostu niektorzy mnie nie zadowalaja..

haosek Partyzant

0
24.06.2007 16:56    #3
To zalezy jakie zmiany robisz.

Prowadze klub Stevenage wystepujacy w Lidze Angielskeij Konferencyjnej.

W pierwszyej polowie sezonu, Rezerwy i juniorow prowadził Asystent i jakis tam trener co był w klubie.
Wyniki mnie nie zadowalały, więc zmieniłem Asystenta i trenera juniorów zaturnidłem, efekty przyszły odrazu.

Dlatego musisz pomyślec i dobrze dobierac sztab, ja zawsze zanim zaczne grać wymieniam lub zatrudniam kilku pracowników.

Zawsze moją metodą jest, to żeby brać trenerów czy piłkarzy, dużo lepszych ale którzy z chęcia przejda do mnie.

Np. w 5 lidze angielskiej bez problemu przechodzili II ligowcy polscy,;
-"klasowe zmocnienie"
-"powinnien byc zakupiony bez wzgledu na cene"

Co zaowocowało w 1 seoznie zdobyciem Trophy, zwyciestwem w lidze i awansem.

Ichabod Crane Partyzant

0
24.06.2007 17:57    #4
Nie szkodzi, sam prowadzę Tottenham i daję glowę, że żaden kataklizm w związku z ty Cię nie dotknie ;) Ba, po zmianie kilku trenerów chłopaki przestali się tak łamać i marnować tylu sytuacji :)

Menedzer5 Żołnierz frontu ideologicznego

0
24.06.2007 20:57    #5
I nad tym SI powinno jeszcze popracować. Chyba każdy musi się zgrać z nowymi osobami i nawiązać z nimi kontakt. Zmiany trenerów powinny bardziej wpływać na grę piłkarzy.

fudi Przodownik pracy

0
24.06.2007 20:57    #6
ale pamietaj zeby się upewnić najpierw czy dany trener do Ciebie przyjdzie bo możesz żalować jak bedzie sytuacja typu ze zwolnisz trenera a na jego miejsce nikt nie bedzie chcial przyjść ;)

I nie zmieniaj szabu skzoleniowego zbyt często bo wtedy inni trenerzy mogą sobie pomyśleć że nie opłaca się do Ciebie przychodzić bo od razu można polecieć ;)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution