Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

anonimowy Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
14.07.2007 12:21    #8401     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
no moze troszke podrasowalem te moje osiagniecia ale to tylko dla tego ze niemam seava zeby to sprawdzic i osiagniecia bralem na oko

brutalny_kazik Żołnierz frontu ideologicznego

13.07.2007 17:45    #8402     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
no jasne anonimowy :D pozwól że Ci wyliczę
10 sezonow
6 razy PUEFA
i porste dodawanie na poziomie przedszkola :2 (finały)+2(półfinały)+2(ćwierćfinały)+2(1/8 finału)= 8
a 8 chyba nie równa się 6 :P:D:D

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

11.07.2007 22:02    #8403     Sufler - Porady do gry - Trenerzy i Scauci!
1. Menedżer> Twój klub> Szukaj> Sztab szkoleniowy i ustwiasz, jakich trenerów chcesz.
2. Menedżer> opcje> odznaczasz opcje ASYSTENT/TRENER ZAJMUJE SIĘ SPARINGAMI.

Zola Partyzant

11.07.2007 21:54    #8404     Sufler - Porady do gry - Trenerzy i Scauci!
Mam takie pytanie...Z kąd brać dobrych trenerów?? Bo zawsze grałem z trenerami którymi miałem...Ale jak znajść lepszych od tych co mam...Bo widze ze praktycznie każdy z was zmienia sobie sztab szkoleniowy...Jak moge wyszukac dobrych trenerów,scautów i asystentow na 3 lige polska?? I jeszcze jedno pytanie jak się robi zeby asystent prowadził drużyne w sparingach?DZIĘKI Z GÓRY!!

Zola Partyzant

11.07.2007 21:38    #8405     Sufler - Porady do gry - Update fudiego-problem
Nie pomogło... Było tam 5000 w balance i zmieniłem nawet na 10 i nic nadal tak jest jak było...Mi nie przeszkadza za bardzo bo mam zamiar grać trzecioligowcem...No ale w przyszłości nie poradze sb z drużyną która ma na transwery 5 mln funtów...w Polskiej Lidze...

KORBA Partyzant

11.07.2007 19:09    #8406     Sufler - Porady do gry - Jak ich wyszkolić?
No niby tak ale mimo ze graja oni po 25-35 meczy w championship to marnie sie tam rozwijaja a bazy szkoleniowe w tej lidze sa conajmniej na bardzo dobrym poziomie a wypozyczenie do 1 ligi nie wchodzi w gre bo tam nie zalapia sie do skladu
W pucharze angli tez nie pograja za wiele gora 2-3 mecze bo przeciwnicy coraz lepsi sa

KORBA Partyzant

11.07.2007 18:48    #8407     Sufler - Porady do gry - Jak ich wyszkolić?
Witam

Jak proponujecie szkolic pilkarza o umiejetnosciach zaluzmy 90-130 i potencjale powiedzmy powyzej 180 w wieku 18- 19 lat grajac w angli ? Do której ligi go wypożyczyc, czy trzymac go w rezerwach i dac mu pograc w 3-4 spotkaniach. Bo cos Ci moi pilkarze w wlasnie takim wieku nie zdobywaja doswiadczenie w chmpionship a na ekstraklase sa za slabi.
I ile powinni zdobywac srednio punktów umiejetności rocznie zeby mogli dojsc do PA pytam bo na wypożyczeniu jest to około 5-10 na rok i sprawdzam w genie scoucie i powstaja zawodnicy 22 24 letni z PA ponad 180 a CA maja z 140 no a wiadomo ze nie o to chodzi.
Dodam ze mam jedno z najlepszych zaplecz sportowych na swiecie (tamk mi pisza) i trenerów po 5 gwiazdek.
Jak wy to robicie?

Krystian88 Młody aktywista

10.07.2007 21:19    #8408     Sufler - Porady do gry - piłkarz/trener
Tenorio- nie zawsze, kiedyś gdy grałem Wisłą zatrudniłem sobie Ryszarda Czerwca, żeby pograł w rezerwach, a potem został u mnie w sztabie szkoleniowym. Powiedziałem w mediach, że widzę go jako trenera, mimo, że planował zostać scoutem. Czerwiec powiedział, że rozważy moją propozycję, a po sezonie zakończył karierę i został trererem juniorów w moim klubie.

brutalny_kazik Żołnierz frontu ideologicznego

10.07.2007 20:07    #8409     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
marek - i obudziłeś się rano i znow trzeba było iśc do szkoły specjalnej....

decio24 Partyzant

10.07.2007 18:31    #8410     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Ja gram Legia Warszawa juz 11 sezon. W I sezonie zdobylem mistrza, rok pozniej zajelem 2 miejsce, po czym zdobylem 9 razy z rzedu mistrzostwo polski. Co roku gram w Lidze mistrzów, raz dotarlem do finalu ale przegralem z Man Utd. Dotarlem tez raz do polfinalu P.Uefa. Sprowadzzam zawodnikow głownie z Serbi, Czech, Bługarii i Rosji. Jednego zawodnika sprzedalem za 15 mln$ do Sochaux, a pare lat pozniej innego do Man za 14,25 mln$. Trafil sie tez zawodnik (nikola veselinovic) ktorego sprzedalem tylko za 1,8mln$, po paru sezonach trafil on do Valenci za 75mln$. Stan mojego konta to 107mln$, budzet transferowy:50mln$. Pojemnosc stadionu ibecnie wynosi 46700, szkulka pilkarska maksymalnie rozbudowana, obiekty treningowe tez. Pozdro

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.