Jak ich wyszkolić?

KORBA Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
11.07.2007, 18:48    Pytanie
Witam

Jak proponujecie szkolic pilkarza o umiejetnosciach zaluzmy 90-130 i potencjale powiedzmy powyzej 180 w wieku 18- 19 lat grajac w angli ? Do której ligi go wypożyczyc, czy trzymac go w rezerwach i dac mu pograc w 3-4 spotkaniach. Bo cos Ci moi pilkarze w wlasnie takim wieku nie zdobywaja doswiadczenie w chmpionship a na ekstraklase sa za slabi.
I ile powinni zdobywac srednio punktów umiejetności rocznie zeby mogli dojsc do PA pytam bo na wypożyczeniu jest to około 5-10 na rok i sprawdzam w genie scoucie i powstaja zawodnicy 22 24 letni z PA ponad 180 a CA maja z 140 no a wiadomo ze nie o to chodzi.
Dodam ze mam jedno z najlepszych zaplecz sportowych na swiecie (tamk mi pisza) i trenerów po 5 gwiazdek.
Jak wy to robicie?

eMiKa Młody aktywista

0
11.07.2007 19:05    #1
Siemka.Ja np.staram sie ich wypozyczac do jak najlepszych klubow.Zas tych,ktorzy rokuja najwieksze nadzieje na przyszlosc trzymam w klubie i wystawiam w mniej waznych meczach,dzieki czemu zdobywaja potrzebne doswiadczenie na przyszlosc.W wyjatkowych sytuacjach "puszczam ich" na 10-20 minut meczu w UEFA badz LM,czesto tez gram mlodziakami w pucharze Anglii.Pozdrawiam.
" Dla Was to tylko piłka... dla Nas, to sens życia - Motorowcy "

KORBA Partyzant

0
11.07.2007 19:09    #2
No niby tak ale mimo ze graja oni po 25-35 meczy w championship to marnie sie tam rozwijaja a bazy szkoleniowe w tej lidze sa conajmniej na bardzo dobrym poziomie a wypozyczenie do 1 ligi nie wchodzi w gre bo tam nie zalapia sie do skladu
W pucharze angli tez nie pograja za wiele gora 2-3 mecze bo przeciwnicy coraz lepsi sa

arnold1990 Młody aktywista

0
11.07.2007 21:09    #3
Wypozyczaj do dobrych klubow. Zawsze lepiej zeby grali caly mecz niz 20 minut.

sm1leY Młody aktywista

0
12.07.2007 08:47    #4
A właśnie, że nie dobrych. No dobra dobrych, ale nie za dobrych. Tak miałem ze swoim supertalentem, którego wypożyczyłem jak miał CA na poziomie 160 do Romy i miał średnią 5.80 to mu staty spadły... Później wypożyczyłem go do Reading i został królem strzelców, wzrosły mu mocno atrybuty.
Miałem też tak wcześniej z pewnym marokańczykiem, wypożyczyłem go do serie C i miał średnią na poziomie 8 i umiejętności cholernie mu wzrosły, a jak wypożyczyłem do serie, ani nie wzrosły, ani nie spadły. Wzrost w dużym stopniu zależy od średniej oceny, więc lepiej go nie wypożyczać do zbyt dobrego klubu.
A tak w ogóle, to najlepiej takich zostawiać w klubie, przypisać jakiś trening, i wpuszczać na boisko, ale nie na 10-20 minut, tylko albo na cały albo prawie do końca, z mniej silnymi rywalami.

KORBA Partyzant

0
12.07.2007 08:54    #5
sm1leY napisal

A tak w ogóle, to najlepiej takich zostawiać w klubie, przypisać jakiś trening, i wpuszczać na boisko, ale nie na 10-20 minut, tylko albo na cały albo prawie do końca, z mniej silnymi rywalami.

A ile meczy tak rozegra bo jak ja wypożyczam go to rozgrywa ponad 20 meczy w sezonie a ten program treningowy radzisz dac jakis indywidualny z jakimis wiekszymi obciązeniami skoro nie bedzie gral rególarnie?

sm1leY Młody aktywista

0
12.07.2007 10:30    #6
Rotacja.

Raz wystawiaj tego, raz tamtego.
Mają tak w sezonie koło 20-25 meczy, a do treningu nie ma żadnych zastrzeżen i jest zadowolony z intensywności.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution