Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Visioner Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
23.08.2007 11:33    #8261     Sufler - Porady do gry - Zgłaszanie zawodników do PUEFA
no więc gram sobie wisłą i w zimowym okienku transferowym doszlo do kilku duzych zmian, potem przyszedl komunikat, ze musze zglosic zawodnikow do PUEFA, co najmniej pietnastu zawodnikow, i tu pojawia sie problem, poniewaz nie mam wystarczajaco duzo zawodnikow wyszkolonych w polsce, brakuje mi jednego, gdy daje wybor automatyczny i odejmuje od szestnastki jednego "zagranicznego" to zostaje mi 6 wyszkolonych w kraju, a wiecej takowych nie moge zglosic, bo bym przekroczyl limit zmian, wiem ze to moze troche skomplikowane, ale nie moge dalej ruszyc gry, wie ktos moze jak to obejsc???

eMiKa Młody aktywista

23.08.2007 10:44    #8262     Sufler - Porady do gry - obywatelstwo managera
Obywatelstwo managera ma wbrew pozorom olbrzymi wplyw na poczatkowa rozgrywke.Grajac np.Legia,Wisla czy nawet Gornikiem Leczna ustawiajac sobie narodowosc np.angielska,mamy wieksza mozliwosc zatrudniania trenerow angielskich do polskiego klubu,a to wszystko dzieki wiedzy naszego managera.Druga sprawa to to,ze pozniej kluby chetniej zatrudniaja szkoleniowca np.Szweda,czy Holendra niz Polaka....ech,takie sa realia....
" Dla Was to tylko piłka... dla Nas, to sens życia - Motorowcy "

vietti Żołnierz frontu ideologicznego

23.08.2007 01:39    #8263     Sufler - Porady do gry - Zagraniczni juniorzy
Często też w Anglii dostajesz piłkarzy ze Szkocji, Irlandii i Polski. Poprostu gra jest ustawiona, że w tym a tym klubie pojawia sie tyle procent zagranicznych juniorów.
http://www.vietti.aq.pl/ - Grafika komputerowa

Micro Ice Młody aktywista

22.08.2007 19:24    #8264     Sufler - Porady do gry - Zagraniczni juniorzy
Tak jest jak mamy zagraniczny sztab szkoleniowy lub kluby filialne z zagranicy ;)

dull Młody aktywista

22.08.2007 12:09    #8265     Sufler - Porady do gry - taktyka do ligi angielskiej
Kolego nie chcę Cię urazić, nie wiem ile masz lat i jak długo grasz, ale z tego co napisałeś jesteś początkującym graczem, dlatego radzę matedą prób i błędów graj jednym ustawieniem i zmieniaj poszczególne ustawienia dla drużyny i graczy grając na wyjazdach!!! Po co Ci taktyka, którą wymyślił inny manager!!! Nie jesteś gorszy od innych, może mniej doświadczony, trochę własnych inwencji twórczych nigdy nie zaszkodzi. Trzeba tylko chcieć, bo w innym przypadku gra w Football Manager`a staje sie bezsensowna......a przede wszystkim nie daje pełnej satysfakcji, że osiągnęło się sukces samemu!!! Pozdrawiam

dull Młody aktywista

Kilka słów do Pawell!!! Kolego jaki jest sens twojego ultimatum??? Grasz Realem Madryt, masz drużynę składającą się z samych sław, kogo masz zamiar tam jeszcze dodać??? Ja gram w managery od dobrych dziesięciu lat, a opcja która pojawiła się w Football Manager jest dla mnie zupełnie bezużyteczna, gdyż to ja jako manager muszę mieć szacunek dla klubu, kibiców i władz szczególnie tak znakomitego klubu!!! Przez 4 sezony osiągnąłeś może wiele, ale nie zapominaj, że w Realu, przed Tobą pracowało wielu znakomitych szkoleniowców, których zasługi są wiele większe niż Twoje (bez urazy) dla tej społeczności!!! Walcz składem, który posiadasz, a masz kim!!!! Pozdrawiam

CoxII Partyzant

22.08.2007 01:34    #8267     Sufler - Porady do gry - JAK ON TO ZROBIŁ??!! BUG??
Niemam pojęcia jak on to zrobił(może troszkę mocniej waitr powiał :)) ale wiem napewno że każdy chciałby mieć takiego wykonawce rzutów wolnych

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
Wszystko byłoby pięknie, gdyby nazwa tematu brzmiała "Pogaduszki" ;] Problem najwyraźniej rozwiązany, zamykam.

wrzask1992 Młody aktywista

podpowiedz brzmi Maciej Skorża, świetny taktyk, albo szkolniowcy zza wschodniej granicy np Białoruś

Auch Partyzant

Napiszę temat jeszcze raz, gdyż myślę, że zostałem źle zrozumiany. Grzechoo doskonale wiem jak się wyszukuje sztabu i nie musisz mi tego uświadamiać. Ciekawe tylko dlaczego innym talentów nie każesz szukać w ten sam sposób. Nie widzę powodu dlaczego nie mielibyśmy się wymieniać spostrzeżeniami nt. sztabu szkoleniowego. Może ktoś po zatrudnieniu nowego trenera odczuł znaczne polepszenie formy swoich zawodników i chce się w tej materii podzielić. Ja natomiast poszukuję dobrych szkoleniowców do swojego zespołu. Dlatego pada tu pytanie do innych FM'owców. Właśnie. Piłkarze to nie wszystko - warto mieć też dobrych trenerów, a przede wszystkim asystenta. W związku z tym moje pytanie - czy może ktoś polecić dobrych trenerów? Takie talenty trenerskie dla klubu pierwszej ligi polskiej. Np. Wdowczyk jest dostępny ale niestety nie chce przyjść do mnie. Dla mnie niezrozumiała jest postawa zarządu - Wdowczykowi dadzą najwyżej 22 tys zł, a np. Wałdochowi skłonni są dać 60 tys. Czekam na jakies fajne propozycje sztabu :)

Z pozdrowieniami szczególnie dla rządu! :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.