Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

mariusz90 Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
26.08.2007 21:59    #8241     Sufler - Porady do gry - Cechy trenera
Szukam asystenta ale nie wiem jakie cechy brać pod uwagę (które są najważniejsze),i czy spore rotacje w sztabie szkoleniowym nie wpłyną negatywnie na grę zespołu.

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Masz pretensje, że kacpergawlo się upomina, ja już pisałem, że wysłałem opowiadanie jeszcze w roku szkolnym i odpowiedzi nie ma. Moim zdaniem nie ma się co łudzić, że jakiś opek trafi na stronę. Taki temat jest, żeby przyciągnąć waszą uwagę, a sam nie wierzę, żeby wśród tylu opków nie było takiego, który byłby na poziomie TZ czy B!. W tej sytuacji pozostaje udać się na inny site.

Micro Ice Młody aktywista

26.08.2007 10:29    #8243     Sufler - Porady do gry - Bomboniera bezalkocholowa ?
No i chyba te jako takie bosy www.cmrev.com co powinni mieć największą wiedzę szkoda słów :(

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
25.08.2007 22:08    #8244     Sufler - Porady do gry - Znikające mecze
Dla mnie mogłyby ważyć nawet 500mb jeżeli nie spowalniałoby to gry.

Szkoda, ale może ktoś jednak pomoże.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

jesion06 Partyzant

25.08.2007 19:45    #8245     Sufler - Porady do gry - Zdjecia
a możesz podać te talenty?? teraz pls bo ja w feyenoordzie to mam prawdziwą szkółkę talentów

franas Młody aktywista

25.08.2007 12:53    #8246     Sufler - Porady do gry - FM 07 się wolno włącza
Żeby uruchomić jeszcze szybciej można w czasie gry wcisnąć ctrl+alt+del potem prawym przyciskiem myszki na fm.exe - ustaw priorytet na wysoki. Niby może to spowodować błędy systemu, ale ja przez wiele miesięcy takich nie miałem używając tego sposobu.
Uśpiony revolucjonista ;)

krikok Partyzant

25.08.2007 12:28    #8247     Sufler - Porady do gry - problem z savem
mam problem moze ktos bedzie w stanie mi pomóc to będe wdzieczny :) No to problem polega na tym ze jak skonczylem grac to zapisalem gre i wylaczam laptopa bo na nim gralem no i nie doszlo do konca do windowsa i pulpitu to ja wylaczylem bo sie mi spieszylo ... panna;) Wiele z nas rozumie :) no i wieczorem późnym wlaczam i patrze ze nie ma "wczytaj szybko gre" no to wczytuje z pliku i pojawia sie napis "gra nie została wczytana" ponawiam i to samo ... to sproboje inny zapis i wczytalo ... wiec od nowa przeinstalowalem fma i to sie powtarza :( Mozna to jakos naprawic :( ? Szkoda mi piekielnie tego sava ... Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi ;)

JarQue Partyzant

25.08.2007 11:36    #8248     Sufler - Porady do gry - FM 07 się wolno włącza
hmm... nie wiem czemu mi sie tak właczal FM 2006. włączał mi sie z 30 minut a procek 256 ram(troszke mało ale działałło) 1,6 GHz a Fm 2007 o wiele szybciej działa wiec moze masz zapchanego kompa??

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
24.08.2007 21:15    #8249     Sufler - Porady do gry - Wasze oczekiwania wobec FM 2008
Ustawianie meczy to hańba i skandal. Szkoda, że są tacy ludzie co tego wymagają od gier.
Nie wiem czy to dobry temat do suflera.
Poza tym wszystko co będzie nowoczesnego w FM 2008 jest już znane.
Lepiej byłoby napisać co do Fma 2009.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Krystian88 Młody aktywista

24.08.2007 21:09    #8250     Sufler - Porady do gry - Kiedy do Polski???
Ja w FM07 do Krony sprowadziłem O'Connora (czy jakoś tak) Szkota z Lokomotiwu Moskwa. Wiem, że nie jest problemem kupić zawodnika z kraju rozwiniętego, jeżeli występuje w kraju rozwijającym bądź słabo rozwiniętym. Tłumaczy to opisane przez was przypadki pozyskania Janckera, Nowotnego, Costinhy. Codziło mi o pozyskiwanie np. Anglików grających na wsypach, niemców z niemiec lub włoch, włochów, hiszpanów itp. Nie jest to chyba możliwe. W związku z tym pytam, czy da się to zmienić w edytorze? Bo przecierz takie transfery mają miejsce na prawdę, więc czemu ma ich nie być w FMie? To chyba nie będzie oszustwo.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution