Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Ciartur Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
27.08.2007 21:18    #8231     Sufler - Porady do gry - Błąd w FM Genie Scout ;/
a może zapis gry jest uszkodzony?

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
jak on nie dostanie Wroga Ludu albo założy jakiś temat

to ja strajkuje i nie wchodzę na CMREV

szkoda, że ktoś z redakcji na bieżąco tzn, prawie non stop nie obserwuje suflerka
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

bobek1994 Partyzant

a wy mi nie chcecie pomoc tylko dać mi wroga ludu:(nie wierzycie mi szkoda:(

LOLECZeX Młody aktywista

Omg
To jest pretekst a ty się nabieracie... Dostał Neo na komunie i mu się nudzi... Im szybciej dacie mu Wroga Ludu tym lepiej, szkoda mi takich dzieci nie możesz się wypowiedzieć w 1 poscie a nie
JEZU NEI DzIALS MI OWNED
2 post
NO MI NIE DZIAKLDS
3 post
NO PLAZX POMuSCIW AA DZIECI NEO
I tak dalej...

Arcz Partyzant

27.08.2007 13:30    #8235     Sufler - Porady do gry - 3 liga Polska grywalna....pytanie
kurcze pobrałem to i jeden plik jest uszkodzony pl_hist_dt.dat co z tym zrobic??

bobek1994 Partyzant

kurde ...........szkoda

krooger1988 Młody aktywista

27.08.2007 00:15    #8237     Sufler - Porady do gry - Sztab Szkoleniowy - Statsy
Witam.
Chciałbym sie od was dowiwdziec czy jest mozliwy wzrost statów członków sztabu szkoleniowego i i czym ewentualnie moze byc to spowodowane??
Z góry dzięki za Odpowiedz :)

Carrot Młody aktywista

26.08.2007 22:15    #8238     Sufler - Porady do gry - Spalony
no co prawda to prawda kompa mam dobrego;) ale o tym slysze pierwszy raz, a jak mieszkalem w polsce jeszcze to mialem lipnego kompa i tez takie cos ise nie zdarzalo :D wiec dlateog jestem zdziwiony :)

Ciartur Młody aktywista

26.08.2007 22:07    #8239     Sufler - Porady do gry - Cechy trenera
Jeśli chcesz aby manager pomoagał ci kierować zespołem (wystawiać skład) to kierowanie zespołem. Ogólem przydaje się też wiedza taktyczna. A jeśli asystent ma motywować zawodników to motywowanie. Ja na początku gry zawsze robiłem rotację w sztabiue szkoleniowym i chyba nie wpłynęło to zabardzo na grę zespołu;)

boro92921 Przodownik pracy

26.08.2007 22:06    #8240     Sufler - Porady do gry - Cechy trenera
ja tam sobie zawsze patrze tak ogolnie czy w statach przewaza kolor pomaranczowy chyba atak obrona i jesli chcesz isc na urlop to kierowanie zespolem ale tak ogolnie lepiej patrzec a jesli chodzi o rotacje to mi sie wydaje ze jesli grasz bardzo slabym klubem to powinienes stopniowo dawac coraz lepszych szkoleniowcow a jesli w miare niezlym to tak za duzej rotacji tez bym nie stosowal najlepiej w trakcie urlopu a jesli juz to tylko max po 2-3 nowych trenerow ja tak robie i nie zauwazylem zmiany na gorsze

Ale sie rozpisalem ;P

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution