Mam pytanko:Co stanie się gdy dam fotkę troszkę więcej powiedzmy 120x120?Bo jak robię 95x95 to wychodzą one małe i często wychodzi sam nos i oko zamiast twarzy
mam pytanie odnosnie powiekszania stadionu . co prawda mi to nie przeszkadza ,ale jak duzo/czesto mozna powiekszac stadion ? gdy "obejmowalem" stanowisko menagera stadion liczyl sobie niespelna 70 tys. teraz - po 4 sezonach ma ponad 110 tys. a zarzad nieustannie - wlasciwie wraz z przygotowaniami do nowego sezonu oglasza kolejna rozbudowe .. czy istnieje jakis margines powiekszania stadionu , czy tez beda go tak powiekszac i powiekszac do puki do puty znudzi mi sie gra i [zapewne] przejde na emeryture [ w grze rzecz jasna ]
3 września. Pierwszy dzień szkoły. Uczniowie rozchodzą się na rozpoczęcie roku szkolnego 2007/2008, a zespół FMPoland Update Team wydaje najprawdopodobniej swoje finalne dzieło oznaczone cyframi v7.5. Z dniem 31 sierpnia skończyło się piłkarskie okno transferowe, co oznacza, że kluby nie będą przeprowadzały transferów aż do stycznia. Dlatego właśnie przygotowaliśmy dla Was uaktualnienie do Football Managera 2007 datowane na 3 września...
FMPoland Update v7.5, nad którym pracował Sandro wraz z Fidelem, jest dziełem dopracowanym i szczerze godnym polecenia. Znajdziecie w nim wiele nowych postaci, klubów, czy też mediów. Zostały również skorygowane umiejętności niektórych zawodników, którzy w ostatnim okresie czasu poprawili lub pogorszyli się.
Jeżeli chciałbyś współtworzyć FMPoland Update i być dzięki temu rozpoznawalny oraz szanowany na scenie Football Managera, wyślij swoje zgłoszenie z uzasadnieniem, dlaczego byłbyś idealny do tej roli, na e-mail: lub.
Słowem wyjaśnienia z tematu o nowych logosach do OE 2007/08 jako, że poprzedni temat zamknięty:
Cytat: "GI_Soldier - szkoda, że nie wysłałeś tego do nas, żebyśmy zamieścili" - Rem-8
Szanowny Panie Rem-8 miałem ogromną ochotę żeby tak właśnie zrobić, ale nie mogłem znaleźć żadnych adresów kontaktowych do osób z Redakcji (patrz dział Redakcja w budowie, na forum nie koniecznie wiadomo kto jest kto, zresztą jak zarejestrowałem się nic nie mogłem napisać).
Proszę podzielcie się jakimiś danymi kontaktowymi, tak aby nikt nie musiał się zastanawiać gdzie ma to umieszczać, może wtedy więcej osób będzie miało zapał coś opublikować. Przygotowując ten logopack spędziłem sporo czasu, nie ma co się zastanawiać, bo przecież nie tylko dla siebie, ale i dla innych osób które uwielbiają tą grę.
Trzeba popracować nad polityką współpracy z partnerami. Jeżeli coś przeoczyłem oczywiście przepraszam i proszę o sprostowanie.
W zakresie dodatków graficznych do FMa, nowości, udoskonaleń i update-ów jesteście naprawdę wspaniali i dzięki że jesteście.
Oczywiście, że będzie mi bardzo miło jeżeli opublikujecie to, co zrobiłem. Mile widziane są wszelkie poprawki.
Najnowsze posty