Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Kerry Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
15.09.2007 00:54    #8141     Sufler - Porady do gry - Górnik Łeczna
Czasem tak jest, że Twoja taktyka nie pasuje do jakiegoś zespołu. Grając ofensywne 4-4-2 możesz łoić skórkę Interowi, a przegrywać właśnie z Łęczną.

Nie wierzysz, że tak jest? Mogę Ci powiedzieć na własnym przykładzie. Moim Groclinem potrafię wygrać z 3:0,4:0 z Legią, bądź Wisłą a zawsze męczę się z... Arką Gdynia.

Jedyną radą jest: Spróbuj przed tym meczem zmienić taktykę. Tzn. jeśli grasz ofensywnie to spróbuj z kontry itp. Nie zaszkodzi spróbować zmiany ustawienia na 4-4-2, bądź 4-5-1.

mesjo Partyzant

12.09.2007 17:37    #8142     Sufler - Porady do gry - Zmiana zarządu
u mnie gdy zarząd sie zmienił nowy prezes dał mi od groma kasy, ulepszył szkółke młodziezową
ale zaraz po tym powiedział że musi sie zastanowić czy mnie zwolnić czy zostawić. A że we wcześniejszych wygrałem wszystko w Europie i we Włoszech(Milanem) po 2 tygodniach ,,obserwacji" mojej pracy zostawił mnie na stanowisku a uzasadnił to tym że mam poparcie u kibiców, klub pod moją wodzą osiągał sukcesy. Napisane było tez ze przejeciu klubu miało towarzyszyc zmiana man'era. Narodowość mialem polską. wiec gdy zarzad sie zmnienia nie zawsze cie wyrzucą. po prostu musisz mieć sukcesy i dobrze jest gdy piłkarze mają cie za ulubieńca

k-u-b-a1 Przodownik pracy

12.09.2007 16:45    #8143     Sufler - Porady do gry - Zmiana zarządu
Dzis mnie spotkała niemiła niespodzianka. Prezes mojego klubu postawil oddac konsorcjum w ręce kogos innego. Zgłosil sie jakis facet z rumuni, wszystko okej, dogadali sie w 3dni, nowy prezes mi oglosil ze ulepszy szkolke mlodzikow, stadion powiekszy, ogole wszystko cacy. Musze powiedziec ze gram PSG i narazie jestem na miejscu 1 w lidze, jest to moj 4rty sezon. dostalem ze nie poodba mi sie moja praca prezesowi i postawil mne wyrzucic, a zatrudnil jakiegos idiote za przeproszeniem z rumuni, ktory nie ma zadnego doswiadczenia... To jest bug czy wam tez sie tak zdarzylo?

Malkovic Partyzant

12.09.2007 15:27    #8144     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
No, a dziś kolejny sukces ;P
Wygrana z HSV w 1 rundzie ( po grupowych ) p. UEFA, teraz czeka na mnie inter. Szkoda mi bardzo kontuzji Sławomira Wróbla ( mój wychowanek 18 lat )

Troll13 Partyzant

12.09.2007 15:03    #8145     Sufler - Porady do gry - Scout
Śmieszy mnie używanie FMGenieScout'a, jakby nie można było zatrudnić dobrych scoutów... Przecież jeżeli robią nabór do szkółki Ajaxu to nie wspomagają się FMGenieScout'em :) a wracanąć to tematu też tak miałem i nie wiem jaka jest tego przyczyna. Najlepiej zatrudnij jakiegoś europejskiego scouta, wyślij go pare razy do wybranego kraju i jego wiedza na temat danego państwa będzie duża :)

krikok Partyzant

12.09.2007 12:36    #8146     Sufler - Porady do gry - jak naprawić plik save?
szkoda

dlugi88 Partyzant

Gumierpool. Z tym tez miałem ogromny problem i to w tych samych klubach. Po prostu to jest bardzo irytujące, bo nie są mi w ogóle Ci zawodnicy potrzebni, do rezerw ich nie dam bo młodzi mają się ogrywać, kontraktu też nie rozwiążę bo za duże odszkodowanie, Fowler ma chorą tygodniówkę więc nie będę go utrzymywał.

vietti Żołnierz frontu ideologicznego

Takie pytanie do administracji - ile trzeba przeciętnie czekać na sprawdzenie opka?

Nie żebym sie śpieszył, lecz nie chce zaglądać codzień na skrzynke, szczególnie że jestem mało na kompie... Wiem że pewnie niektórzy z was mają studia, szkołe, etc. lecz może by sie dało przydzielić do tego np. 2 osoby?
http://www.vietti.aq.pl/ - Grafika komputerowa

sepmati Żołnierz frontu ideologicznego

wojciak ma rację !!! powiem więcej czy nadal admini uważają że w polska to kraj mieszka laskonogiego i tu nikt nie zna się na programistyce ??? kazdy kto ma talent moze zrobic patch do gry nie zaleznie czy to jakis programista-amator czy zawodowiec

rondel Ekspert

Grupa: Moderator
10.09.2007 20:22    #8150     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
hehe szkoda że po samobójczym golu ale i tak to wielka wygrana
"Człowiek nie ustępowałby aniołom i nie podlegałby śmierci, gdyby nie słabość wątłej jego woli"

E.A.P. (1809-1849)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.