Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

boro92921 Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
18.09.2007 16:37    #8131     Sufler - Porady do gry - Co to jest ekwiwalent...
prosciej mowiac jest to oplata za mlodego zawodnika wyszkolonego w klubie ktory nie ma kontraktu zawodowego lub nie ukonczyl 24 lat a konczy mu sie kontrakt
jednym slowem jest to oplata do klubu wychowujacego mlodego zawodnika wtedy sie placi ekwiwalent za wyszkolenie chyba ze zawodnik skonczy 24 lata to wtedy nie placisz tej rekompensaty

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
18.09.2007 16:32    #8132     Sufler - Porady do gry - Co to jest ekwiwalent...
ekwiwalent m IV, D. -u, Ms. ~ncie; lm M. -y
1. rzecz równa innej wartością; odpowiednik, równoważnik
Ekwiwalent pieniężny.
Uzyskać, znaleźć ekwiwalent czegoś.
Otrzymać ekwiwalent w naturze, w gotówce.
2. ekon. towar w którym jest wyrażona wartość innego towaru
z łc.

Np. opłata za wyszkolenie piłkarza inaczej rekompensata
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

17.09.2007 19:18    #8133     Sufler - Porady do gry - Finał PU lub LM
Heh Bartez temat bardziej do przechwalek.. :P Szkoda zasmiecac ;]

Pucek Stachanowiec

17.09.2007 18:10    #8134     Sufler - Porady do gry - problem z instalacjia
A może masz uszkodoną płytę lub plik z instalką? Spróbuj czy działa u kolegi.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

16.09.2007 20:56    #8135     Sufler - Porady do gry - Porady, wskazówki
Sufler dziala na zasadzie: ktos Cie pyta - Ty odpowiadasz ;] albo jak jak nie wiesz :P

pucek - no ja tez to zauwazylem ciagle na CMRev ;D Ty w ogole chodzisz do szkoly/pracy ?

ag-25 Partyzant

16.09.2007 20:53    #8136     Sufler - Porady do gry - Porady, wskazówki
oooo widzę, że wzbudziłem kontrowersje :D myślałem, że sufler to dział dotyczący pomocy? a ja zaoferowałem wzajemną pomoc, wiesz coś- piszesz i tym samym pomagasz innym ale jeśli ten temat komuś przeszkadza...

@ mariusz90 odezwę się w tygodniu :) pozdrawiam!

SZk Pierwiastek Inteligencki

Grupa: Ekspert
15.09.2007 21:23    #8137     Sufler - Porady do gry - Dzial Redakcja
Tak, mielibysmy. Sufler sluzy odpowiadaniu na pytania graczy z problemami, a nie lansowaniu sie redakcji.

Pucek Stachanowiec

15.09.2007 13:23    #8138     Sufler - Porady do gry - a co o tym myslicie ??
Słuchaj tak boli mnie to.Bo jeżeli już tu piszesz to powinieneś przestrzegać zasad. Gdyby nie to to w czołówce byłyby o dajcie cracka, o dajcie piracką wersje albo jaka mam grac taktyką. To jest oficjalna strona FMa w Polsce. Dlatego zasady musza być.
Jeżeli to komus nie pasuje to po co tutaj jest?

Jeżeli zasady sa dla kogos bez sensu to niech sobie założy swoją stronę i tam będzie robił co chce.

Tak na marginesie jest przecież forum- zakładasz temat i nie ma problemu.

Szkoda, że mnie obrażacie. Ja przynajmniej staram się do Was zwracać z jakąś kulturą.

Pucek Stachanowiec

15.09.2007 13:11    #8139     Sufler - Porady do gry - a co o tym myslicie ??
Zajebiste dzięki za opnie.
Ja tylko nie chce abyscie łapali nie potrzebnie Reakcjoniste.
Ja przestrzegam tylko zasad.

mariusz90 - szkoda, że nie wiesz ile razy się wykłócałem z Grzechem i innymi z zarzadu...
Brawo za opinie!Super poprostu

Mattii Przodownik pracy

15.09.2007 08:44    #8140     Sufler - Porady do gry - Górnik Łeczna
Wszędzie są takie problemy,ja grając w dyszkę od 19 minuty z Liverpoolem,wygrałem 3:2,żeby potem pełnym składem z Reading przegrać 2:0,więc tak to już jest...

A co do twojego przypadku,no trudno określić,mi się wydaję,że poprostu twoi piłkarze są maksymalnie skoncetrowani na takie ekipy jak Inter,Legia,Wisła,zaś Górnik Ł.,traktują z przymrużeniem oka...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.