Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Thefuture Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
kyczy ja właśnie miałem ustawione, że jest dostępny do wypożyczenia, bo chciałem, żeby się ogrywał z 2 lata, a on sam miał w samopoczuciu, że chce nabrać doświadczenia na wypożyczeniu, ale gdy odrzuciłem ofertę realu to na drugi dzień zaczął fochy odstawiać i miał, że jest zbyt dobrym zawodnikiem, by marnować czas na wypożyczeniu. Owszem w tamtym sezonie zagrał pare meczy, ale o pietruszkę choćby w klubowych mistrzostwach i 2 ligowych, kiedy już zdobyłem mistrza włoch. A jak bym go wypożyczył do jakiegoś filialnego to po powrocie mógłby być zadowolony i nie stroiłby fochów?????

brutalny_kazik Żołnierz frontu ideologicznego

Liverpool....jasne,nawet w Liverpoolu sie opłaca,ale nie ściągaj ich wielu,bo Lvpl ma świetną szkółkę,co innego gdybyś grał np.jakimś europejskim średniakiem i chcesz z klubu zrobić maszynkę do kupowania tanio graczy i sprzedawania ich z dużym zyskiem ;)

kaczy Młody aktywista

Mam pytanie, czy warto jest sprowadzić młodego gracza, który jest bardzo tani i ma bardzo dobre staty do dobrego angielskiego klubu, żeby sie rozwijał i po kilku sezonach sprzedać?

ag-25 Partyzant

28.09.2007 20:35    #8104     Sufler - Porady do gry - rozmowy motywujące
skoro Wam to przeszkadza... to ja się spytam po co te tematy jeszcze istnieją? Chyba właśnie po to by ktoś korzystał z nich! Naprawdę potępiające moje zachowanie, może jeszcze bana zaproponujcie!!!

brutalny_kazik Żołnierz frontu ideologicznego

28.09.2007 17:26    #8105     Sufler - Porady do gry - dlugi
eMika- po kie licho mieszasz politykę do FMa ?? jak 9puckowi to przeszkadza-jego problem,może mówić (pisać) co mu się podoba (prawie) więc mimo nie przejmujcie się każdym zdaniem napisanym przez niego

sefko1 Przodownik pracy

27.09.2007 17:48    #8106     Sufler - Porady do gry - FAQ i ZASADY
9pucek
Po co sie tak tym ekscytujesz? Wyluzuj troche. Zauwazylem, że bardzo łatwo Cie sprowakowac i ludzie to wykorzystuja. Nie karm trolla. Po prostu go olej. A jesli Ci to przeszkadza (podobieństwo nicków) to po prostu zgłos to adminom, choc nie sądze, że za podobne niki kogos zbanują. Za 2 konta tak, ale za podobieństwo napewno nie.

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

Grupa: Ekspert
26.09.2007 20:39    #8107     Sufler - Porady do gry - FAQ i ZASADY
Jeżeli ktoś się wbije do Suflera i zacznie wypytwać o kraka, to leci lajftajm ban i tyle widzimy ziomka. Natomiast w przypadku Seja i obserwatora to były jakieś głupie kłotnie i wybryki, więc trzeba było ich tylko troszkę usposkoić. Zresztą ostatnio dałem jednemu koledze 2 dniowego bana za jakieś głupoty, zdjąłem mu w poniedziałek wieczór.
myspace.com/marneszanse

Karp Wigilijny Partyzant

25.09.2007 17:53    #8108     Sufler - Porady do gry - "20"-edytor
kurde byłem na temacie matiego 95 któremu nie chciał przejść quaresma do wisły, a zedytował grę. I tam się rozwinęła dyskusja po co tak grać. To ja wkleiłem swojego posta i zmieniłem temat, bo uznałem że szkoda na to czasu, a tu... nie spojrzałem na tytuł i znowu o edytorze :D

Karp Wigilijny Partyzant

25.09.2007 17:49    #8109     Sufler - Porady do gry - niezgodnosci przy transferach
Ja rozumiem pucka i innych krytykujących taką grę "zedytowaną" ale dajcie już spokój bo szkoda klawiatury na to. Jedni wolą tak zamiast bez przekrętów, ich sprawa. To że ja czy ktoś inny im to powie to razcej wiele nie zmieni, nie wiem jak wy, ale ja przechodzę na inny temat ze strony :]

Yodassss Młody aktywista

24.09.2007 23:34    #8110     Sufler - Porady do gry - Najgorsza liga
To może od razu 4 Szwedzka? Pierwsza nie cieszy się wielką popularnością, druga w ogóle nie znana, to co dopiero 4 ;] Albo 4 liga Szkocka ;]

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.