Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

marcinek920 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
18.10.2007 15:45    #8061     Sufler - Porady do gry - Po ilu sezonach kadra?
to zależy od Twojej reputacji. ja po jednym roku w Szachtarze Donieck (sukcesy: liga mistrzów,
puchar ligi i Liga) i Grecja sama mnie poprosiła o poprowadzenie zespołu... a potem objąłem Szkocję

raca Partyzant

16.10.2007 19:36    #8062     Sufler - Porady do gry - Miguel Sandoval
http://img52(...)sjr6.jpg tutaj jest screen z FMM 2.14 :) Nie jest to żaden fotomontaż :)

Szkoda, że nie da się wyszukiwać graczy po CA lub PA :(

mariusz90 Żołnierz frontu ideologicznego

16.10.2007 17:12    #8063     Sufler - Porady do gry - Zgranie
Ja niemal na każdy mecz zmieniam ustawienie,a co za tym idzie musze wymienić kilku zawodników bo jak wiadomo nie każdy zawodnik nadaje się do danej taktyki i nie zauważyłem żeby przeszkadzało to w jakiś sposób,a wręcz przeciwnie ja na każdy mecz w LM zmieniałem takse i dzieki temu wygrałem 2-krotnie LM.

kyczy7 Przodownik pracy

13.10.2007 21:35    #8064     Sufler - Porady do gry - FM08 - kiedy patch?
loc187 tak tak :)) a łyżka na to niemozliwe ! xD lol ... Jezli błedy zostały znalezione w demie to rzecz jasna zostane ona poprawione juz w pełnej wersji gry, bez dodatkowych patchy (akurat te błedy, które zostana znalezione w demku). Kupuj ciuszki do dziecka przed narodzeniem nie wiedzac czy to chłopiec czy dziewczynka :P

kyczy7 Przodownik pracy

13.10.2007 21:32    #8065     Sufler - Porady do gry - Jak odinstalować patch 7.0.2?
Jeżeli posiadasz baze danych na której został zapoczątkowany sejv ( 7.00 ) to mozesz go również wczytac. Posiadanie wyższych wersji uaktualnienia ( 7.01, 7.02 ) nie przeszkodzi Ci w działaniu :) Wiec nie musisz go odinstalowywac (patcha 7.02). Jeżeli jednak chcesz to po prostu usuś go z folderu Football manager 2007/data/db.702 i looz :)

Ylv Krzewiciel myśli rewolucyjnej

13.10.2007 09:44    #8066     Sufler - Porady do gry - ważne :)
Musisz otworzyć oficjalny edytor (FM Editor), tam wczytujesz bazę danych (load database) i wpisujesz drużynę którą chcesz przenieść (np. Znicz Pruszków) z drugiej do pierwszej ligi. Wpisujesz Znicz i klikasz na "competitions". Potem klikas na lupę koło napisu "division" i wpisujesz "Polish First Division". Teraz analogicznie usuwasz drużynę z pierwszej ligi i przenosisz ją do drugiej. NIE MOŻNA zmienić ilości drużyn w lidze. Jeśli w Oe będzie 17 zespołów, a w drugiej lidze też 17, to gra nie zadziała.

Nazwy lig w Polsce:
Polish First Division - Orange Extraklasa
Polish Second Division - 2 Liga
Polish Lower Division - drużyny 3 ligowe.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
12.10.2007 17:07    #8067     Sufler - Porady do gry - Problem ze startem
Może masz uszkodzoną instalkę? Spróbuj ściągnąć inną bazę danych z internetu. Zainstaluj jeszcze patcha 7.0.2.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

edek11 Partyzant

12.10.2007 13:22    #8068     Sufler - Porady do gry - LiSt
Nie banujcie mnie za ten temat wiem że to nie na temat,ale jest mi to potrzenbe a nie znam nikogo kto mógłby mi pomóc.Potrzebny jest mi list na język angielski, a ja nie umię angielskiego,i może ktoś z Was mógłby mi ten list napisać. Dzięki, mój e-mail:josef64@gmail.com

Twój kolega z Anglii zaprosił Cię na ferie zimowe do swojego domku w górach.Niestety
będziesz wtedy w trakcie przeprowadzki i nie możesz skorzystać z zaproszenia.
Napisz do niego list w którym:
1.grzecznie odrzucisz jego zaproszenie podając powód,
2.wytłumaczysz dlaczego przeprowadzka jest kłopotliwa i opiszesz uczucia jakie w tobie
wywołuje,
3.opisz,krótko swoje nowe mieszkanie,lokalizację i wnętrze,
4.zaproponujesz aby kolega odwiedził Cię w innym terminie.

malczik Partyzant

11.10.2007 11:30    #8069     Sufler - Porady do gry - Reprezentacja Polski :)
Witam
otoz chcialbym sie podzielic z wami moja kariera - jako trenera oczywiscie - w naszej kadrze :) otoz zaczalem od eliminacji ; po 4 wspanialych zwyciestwach ( w tym z Portugalia 2:0 :D) , przegralem 0:2 z Belgia i nowy rok zaczal sie pomyslnie. Z armenia 2 x wygrana , z azer wygrana i niestety wpadka - bo remis. potem tylko przegrana z portugalia , pogrom nad finami , belgia i kazachami i awans byl :) na koniec 1:2 z serbia - ale tak czy siak 1miejsce w grupie i bezproblemowy awans :-) w samych mistrzostwach zaczalem w grupie smierci - z anglia , czechami i holendrami. Pierwszy mecz 2:3 z anglia , nastepnie remis z holandia 1:1 , by na koniec wygrac 2:1 z czechami i miec upragniony awans - z 2giego miejsca ale jednak awans... w cwiercfinale czekala mnie ciezka potyczka z gospodarzami - szwajcarami. po dramytcznym meczu bylo 2:2 , dogrywka takze nie przyniosla rezultatu , wiec potrzebne bybly karne. moi spisali sie znakomicie , kazdy strzelil bramke z wapna i awans do polfinalu stal sie faktem. tam czekala na mnie reprezentacja hiszpani . porazka 0:1 spowodowala ze nie udalo sie znakomitego wyniku osiagnac , lecz 3 miejsce - ex equo z francja stalo sie faktme ;) po tych mistrzostwach - wg mnie nie bardzo udanych , gdyz nie mogl grac Kuba czy Zewlakow , zabralem sie do pracy , pobrowalem pilkarzy i juz do konca roku w 7 meczach , odnioslem komplet zwyciestw. (min. w EL do MS 2010 - z Bosnia 4:0 , Rosja 3:1 i Litwa 3:0) . W roku nastepnym (terazniejszym :D ) rozegralem juz mecz z anglia (ktora takze mam w grupie EL MS) , doznajac porazki 1:2 oraz rozegralem towarzyski ale jakze ciekawy mecz ze szwecja (0:0). No i nadeszla chwila terazniejsza. Moze w koncu podam squad bo napewno wszyscy sie tym interesuja (jesli w ogole :> )
Otoz w obwodzie jest jakichs 40 pilkarzy z ktorych korzystam + talenty + wysokiej formie gracze . a wiec zespol :
BRA: Boruc , Fabianski , Kuszczak , Pawelek , Szczesny.
OB: Zewlakow , Bronowicki , Wilk (dobry obronca z Lecha) , Golanski , Kokoszka , Glowacki , Rzezniczak , Dudka , Wasilewski , Radomski .
POM: Kuba , Kaź , Kosowski , Lewandowski , Iwanski, Majewski (radek z groclinu , mlody talent i bardzo dobry srodkowy pom.) , Sobolewski , Jelen , Krzynowek , Piotr Brozek , Lobodzinski , Marcin Zewlakow (odnalazl sie u mnie w kadrze i jest dublerem).
NAP: Pawel Brozek , Saganowski , Rasiak , Matusiak , Zurawski , Smolarek , Aleksander (naprawde sie rozstrzelal) , Grzelak .

loras90 Partyzant

10.10.2007 23:10    #8070     Sufler - Porady do gry - Obywatelstwo w Rosji
Znam kilku, np. Gimullin z Rubina, albo Lutsenko z Torpeda. Szkoda jedynie, że te wszystkie rosyjskie talenty są tak drogie ;/

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.