Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Mattii Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
21.10.2007 11:14    #8051     Sufler - Porady do gry - Bug
A Boro skąd masz FM2008 pełną wersję?Przeceiż w demo nie ma ligi holenderskiej,a gdy wpisuję Radosław Matusiak,nie ma go w grze,a jeśli masz pełną(nie wiem skąd?Mieszkasz za granića,np.Anglii ok kupiłeś masz,mieszkasz w Polsce ściągnąłeś z neta,nieładnie pirat - uuu) i masz wpisane przy nim 0/0 występów w reprezentacji to zywczjny błąd SI,a Fudi wiem że ty masz grę wypowiedz się jak u ciebie z Radkiem?

Gentleman Żołnierz frontu ideologicznego

21.10.2007 00:14    #8052     Sufler - Porady do gry - FM2008 pytań kilka
jakbym ściągnął pirata albo mieszkał w anglii lub irlandii to pewnie bym zobaczył :)
Niech płonie ten ogień
płonie w każdym sercu
nauczymy się kochać
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
stanie się to co ma się stać

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
20.10.2007 15:24    #8053     Sufler - Porady do gry - Błąd przy instalacji.
Ja bym tego nie nazwał nieporozumieniem a oszczerstwem ze strony SZk. Reakcjonista nie wiadomo za co...

I to, że ktoś musi udowadniać iż ma orygianała. Jak dla mnie skandaliczne. Może wszyscy mamy Wam przesłać zdjęcia dowodów zakupu? Albo jeszcze film jak w sklepie kupujemy FMa albo jak nam przychodzi paczka?

Ta chora walka z piractwem już sięga zenitu.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

sefko1 Przodownik pracy

20.10.2007 15:17    #8054     Sufler - Porady do gry - FM2008 pytań kilka
Mam kilka pytań dotyczących nowego FM-a. Nie mam go jeszcze, ale przed zakupem, chciałbym dowiedzieć sie czy warto się spieszyć. Tak więc pytanie do tych nielicznych szczęśliwców, którzy mieszkają poza granicami naszego kraju:
1. Czy naprawde istaniej mozliwość kupna do ligi polskiej zawodników z takich krajów jak Anglia, Hiszpania czy Włochy? (poprosze screena)
2. Czy bugi, o których pisze cmrev, są bardzo dokuczliwe. Chodzi mi o silnik meczowy i dziwne zachowanie obrońców, oraz niezaliczanie wielu bramek.
3. Jak wygląda szybość rozgrywki w porównaniu z FM2007?
4. Jak wygląda sprawa wgrywania swoich grafik do nowego fm-a? Chodzi mi o logosy.
Pozdrawiam.

SZk Pierwiastek Inteligencki

Grupa: Ekspert
20.10.2007 15:00    #8055     Sufler - Porady do gry - Problem w FM 08
Czyzby nie bylo tego w instrukcji? Niemozliwe...

20.10.2007 14:56    #8056     Sufler - Porady do gry - Błąd przy instalacji.
No i co, kolega zniknal? Na razie dostanie Reakcjoniste, czekamy, az udowodni, ze nie ma pirata.

20.10.2007 14:48    #8057     Sufler - Porady do gry - Spolszczenie do z FM 07 do FM 08
A po co Ci spolszczenie, skoro gra wydana bedzie w polskiej wersji?

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
19.10.2007 15:38    #8058     Sufler - Porady do gry - Bład podczas instalacji FM 08
To nasze gonienie za piratami jest trochę dziwne - trochę mi to przypomina CBA. A na
100 % nie jestem ich zwolennikiem.

FM był dostępny od 17.10.2007 w Wlk. Brytanii. Szybko ta paczka doszła.

Może spróbuj reinstall Windowsa. Może instalka jest uszkodzona? Sprawdź czy u kumpla da się zainstalować.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Speed El Commendante

Grupa: Administrator
19.10.2007 10:44    #8059     Sufler - Porady do gry - Czemu już nie ma informacji o...
rondel i 9pucek-, za takie odpowiedzi powinniście dostać Reakcjonistę, ale powiedzmy, że szkoda pomaranczowego koloru. ;] Umówmy się też, że pisanie "żal.pl" nie jest tu mile widziane.

Piszemy o tym na co mamy ochotę. Gdybyśmy jako redakcja uznali, że lepszy jest "nowy" CM od Eidosu to byśmy skupiali naszą uwagę wyłacznie na nim. Jest jednak inaczej, uważamy że klimat znany z dawnych gier z serii CM został przy Football Managerze, dlatego też piszemy przede wszystkim o tej serii.

To, że jesteśmy oficjalną stroną niczego nie zmienia. My jesteśmy graczami i pasjonatami, piszemy nie dlatego żeby się przypodobać dystrybutorowi CM lub FM, tylko po to, by cieszyć się grą i dzielić swoimi przeżyciami z innymi maniakami, przy okazji im pomagając.

Wszelkie ideologiczne argumentacje (typu posty rondla - "to co zagraża SI w drodze do sławy absolutnej";) są wobec tego nie na miejscu.
Dumnie od 2002 roku z CM Revolution

fudi Przodownik pracy

18.10.2007 18:52    #8060     Sufler - Porady do gry - ma ktos juz?
ja mam i też niestety nie ma tych młodzieżowych reprezentacji ;) przez moją niecierpliwość podszkole sobie troche język angielski ;p

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.