Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Sami21 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
21.10.2007 22:54    #8041     Sufler - Porady do gry - FM2008 pytań kilka
ale troche bagow bedzie ale i tak w sumie to nie przeszkadza

fudi Przodownik pracy

Był przypadek gościa, który miał FMa nie po polsku, jednak wysłał do dystrybutora gry mailem zeskanowany paragon oraz pudełko z grą i z prośbą o spolszczenie. Koleś owe dostał, więc prosze nie gadajcie, że mieszkacie za granica i chcecie mieć grę po polsku. Wszystko da się załatwić.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
To nie jest warte szczegółowego komentarza. Zamów sobie grę z Polski to będziesz miał po polsku.
Jak się obraziłeś to wyjdź i nie przychodź. Nie wiem czy dawno nie pisałeś po polsku ale ja z Twojej wypowiedzi praktycznie nic nie rozumiem.

Polak się pisze z dużej litery - zrobiony obraził Wszystkich Polaków w kraju jak i za granicą.

Jabym Ci nawet nie dał pracy za 1 funta. Po Twoim poście widać, że ... a szkoda słów.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Ylv Krzewiciel myśli rewolucyjnej

21.10.2007 16:37    #8044     Sufler - Porady do gry - Kitspack - tło dziadostwa
Ja bym jednak na twoim miejscu pucek nie bawiłbym się w usuwanie tego czego nie chcesz a w sumie to ci w grze chyba nie przeszkadza. Na dodatek możesz uszkodzić przy tym FM i wtedy będziesz musiał zrobić reinstalkę gry. Takie to uciążliwe w grze?

Deduś Partyzant

21.10.2007 16:05    #8045     Sufler - Porady do gry - FM Genie Scout
Szkoda gadać co czasami ludzie piszą:( Jak byś nie zauważył to każdemu z nas program może służyć do czegoś innego.Wszyscy też mają prawo żeby z niego korzystać.Jeśli nie używasz go to zachowaj dla siebie a nie pisz że ktoś potem dzieki temu programowi się chwali osiągnięciami;/ Nigdy nie pisałem co zdobyłem więc bez sensu jest twoja wypowiedź.pozdro

mesjo Partyzant

21.10.2007 16:03    #8046     Sufler - Porady do gry - pseudo-asekuracja
wojciech1505 dobrze mówisz tylko jest jeden szkopuł: zestawiam linie pomocy nastepująco:
1 def. pomocnik (Gattuso), 1 w środku pomocy(Pirlo) i 2 ofensywnych środkowych (Kaka, Gurcouff) wiec tak naprawde nie mam bocznych pomocników ale z tym zmniejszeniem gpp bocznym obroncom to dobry pomysl

Deduś Partyzant

21.10.2007 14:58    #8047     Sufler - Porady do gry - FM Genie Scout
Witam.Czy orientuje się ktoś kiedy ukaże się genie scout do najnowszego FM-a?? Mam nadzieję że gdy tylko dostanę grę do rąk będę mógł już pobawić się troszkę:D:D Oczywiście w granicach rozsądku.Zawsze sprawdzam PA moich chłopaków i sztabu szkoleniowego bo muszę wiedzieć czy warto ich w klubie trzymać;] Proszę zorientowanych o odpowiedzi i ewentualnie linki do Scouta.thx.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
21.10.2007 12:37    #8048     Sufler - Porady do gry - FM2008 pytań kilka
Akurat do dla mnie super sprawa bo wpływa na realizm. Tylko szkoda, że jak jest czerwona albo kontuzja to się włącza do szczagółowej.

Prawdziwy menedżer nie może dać pazuy w czasie meczu...
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

kecup9- Partyzant

21.10.2007 12:13    #8049     Sufler - Porady do gry - Bug
no bo nie jest nie wiem co ma kecup do pucka chyba tylko ta dziewiatka ci przeszkadza ale mialo byc zero gdybym mogl zmienilbym

pierdutka Przodownik pracy

21.10.2007 12:04    #8050     Sufler - Porady do gry - Spolszecznie to piractwo?
No jednak cm ma troszkę więcej opcji

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution