Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

klim1981 Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
04.11.2007 11:00    #8001     Sufler - Porady do gry - Poskromienie brutala
mam prob. z snajperem ... łapie tyle głupich kartek że mam ochotę go udusic (32mecze 16żółtek 10czerwo :[ ) ... co jednak nie przeszkadza mu w tym by byc najlepszym strzelcem mojego zespołu( i w ogóle najlepszym zawodnikiem ) - próbowałem już chyba wszystkiego : napomnień ,kar finansowych, pozbawiłem jakichkolwiek zadań def.,zmieniłem odbiór na łagodny - nic nie pomaga :/ - ma ktoś morze jeszcze jakieś pomysły jak utęperowac takiego zawodnika ??

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

03.11.2007 23:24    #8002     Sufler - Porady do gry - Atrybuty
no napewno niemcy nie wyurozniaja sie na tle wloch angli szkocji.poziom walecznosci jest zblizony do naszej ligi.szkoda tylko ze walecznosci:/

scorpion_TM Młody aktywista

03.11.2007 23:07    #8003     Sufler - Porady do gry - Atrybuty
Prawda jest taka ze w Anglii gra się troszkę twardziej i ostrzej niż w Hiszpanii czy innych ligach, a w l. hiszpańskiej większy nacisk kładzie się na technikę. Może to też jest przeniesione do FM`a? Tego już nie wiem.

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

03.11.2007 21:41    #8004     Sufler - Porady do gry - Atrybuty
np.waleczność.waleczność może rosnąc jak np zawodnik gra w nagli a nie rośnie jak gra np w Hiszpanii .tej cechy raczej sie nie da nabyć na zwykłym treningu. taki jarka choćby nie wiem ile trenował to nigdy nie będzie tak waleczny jak gattuso.przypominam ze gattuso grał miedzy innymi w lidze szkockiej która jest bardzo waleczna liga.

klim1981 Żołnierz frontu ideologicznego

03.11.2007 20:45    #8005     Sufler - Porady do gry - Atrybuty
z linków wyżej wynika że jednak na częśc atrybutów trening niema wpływu tylko inne czynniki , dlatego chciałby sie dowiedziec które to atrybuty ?. Niema to jak samemu znalezc i wyszkolic jakąś gwiazdke :) , a nie chce urzywac scouta ,ani innego prog. wspomagającego bo zabijają one całą radośc z gry i dlatego jest to dlamnie takie ważne.

master_of_potato... Partyzant

03.11.2007 20:24    #8006     Sufler - Porady do gry - Problem z Facegen
Oryginał, oryginał. Za to moi kumple chwalą się piratami i nic nie wspominają o błędach
Już tyle błędów ma być niby na tych piratach, że sam w to nie wierzę. Szkoda tylko, że ja wydaję kasę na oryginał, a tu i tak takie cyrki się dzieją. Swoją drogą - jakby u mnie, jak u tego many, na ME grały Wyspy Owcze i Malta przez to, że mam pirata, to pędziłbym po oryginała, ile sił w nogach, ale niektórym chyba to bez różnicy, czy w finale zagra z Francja z Portugalią, czy Andorra z Maltą. Ot, taka dygresja, nadal proszę o pomoc.

Maci3k_z_klanu Partyzant

03.11.2007 19:11    #8007     Sufler - Porady do gry - Rozwalona płyta.Piractwo
A i mam jedno pytanie czy w fm08(piracie) jest transfer z podwojoną kwotą??
tak jak w fm07.

Gdy jeszcze do gwiazdki tamtego roku byłem piratem fm'a troche mnie denerwowało.
Się pytam teraz o fma08 bo mi jest szkoda wydawać na jego kasy bo wg mnie jest gorsz.No i co że ma te nowe dodatki.

rammzes Partyzant

02.11.2007 20:01    #8008     Sufler - Porady do gry - Bug w Polskiej lidze?
u mnie w FM 2008 jest baaaardzo duzo bugow:/ np. 40% goli jest niezaliczonych...dla jasnosci: gram na ORYGINALE ale tego zaluje w przyszlym rokiu jak sytuacja sie powtorzy to sciagam z neta FM 2009 bo w tym jest masa bugow poprostu jak dla mnie to w tego FM'a niesda sie grac. seris FM schodzi na psy jak dla mnie. aha pozniej jak bede na swoim kompie pokaze wam screena z kolejnym bugiem na ktorym wszyscy zawodnicy sa w takich samych koszulkach identycznych. kolejnego fm'a powinni wydac za trzy lata ale powinni go tak dopracowac zeby byl idealny! a nie tak jak teraz co roku wydaja i co roku powtarza sie ta sama sytuacja bug na bugu zero realizmu. Wszystkim ktorzy zastanawiaja sie czy kupic oryginala, odradzam kupno szkoda kasy to taka moja rada.
Pozdro

Pss27 Partyzant

02.11.2007 16:55    #8009     Sufler - Porady do gry - Wymagania sprzętowe
ale cóż zrobić na razie trzeba się pomęczyć
pewnie że mi trochę szkoda bo jak zaczynałem to grałem u braciaka na procku 2.4mhz i 512 ram tak w ogóle zaczynałem od ligi polskiej manager

Pss27 Partyzant

02.11.2007 16:51    #8010     Sufler - Porady do gry - Wymagania sprzętowe
A co do FM 2008 to grałem w demo dla próby CHELSEA i jakoś chodziło .A co do transferów ściągnąłem m.in quaresmę(nie wypał)farfana(średnio)i micah'a richardsa MAN CITY(ok) w napadzie brylował drogba kupiłem jeszcze ben arfę i pandeva a od stycznia JO i huntelara
W nowym FM podoba mi się przekładanie kasy z wynagrodzenia do transferów i na odwrót
i nie chodzi tu o CHELSEA bo w pełnej wersji będę grał chyba Zniczem Pruszków albo innym drugoligowcem

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.