Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Santosinho Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
08.11.2007 16:31    #7971     Sufler - Porady do gry - EMPiK w małych miastach
U nas w Wałczu 30tys. mieszkańców dzisiaj był :D

Mally89 Partyzant

08.11.2007 15:12    #7972     Sufler - Porady do gry - Niedostałem długopisu
chinskie pewnie ;-) musze się przejśc do sklepu po ten długopis szkoda ze trzeba go kupiować w zestawie z płytą :-/ i tak wszyscy to kupują dla dlugopisu.. oczywista oczywistość

dull Młody aktywista

08.11.2007 14:50    #7973     Sufler - Porady do gry - JAKOŚĆ POLSKIEJ WERSJI GRY
Dlatego postanowiłem kupić, gdy dostępna będzie łatka naprawiająca irytujące błedy!! Szkoda zdrowia, by się wkurzać na bzdetam!!!

raca Partyzant

08.11.2007 02:26    #7974     Serwis - Uwagi i propozycje - Talenty na CM Revolution
To Ci sie źle zdaje, piłką interesowałem się jak jeszcze Ciebie bocian w ptaszka dziubał :) (bez urazy :) )
Hmmm co do Kompanego .. czy zna go cały świat .. nie powiem .. Mam wielu kumpli którzy grają w FM`a (Polaków, jak i kumpli innej narodowości .. mieszkam w Belgii) i znają Kompanego .. ale myślą, że dalej kopie w Anderlechcie ale jednak znają się na piłce i nie sądzili, że w FM`ie sprowadzenie go do zespołu byłoby wartościowe .. Więc widzisz ..

Rad717 Żołnierz frontu ideologicznego

To pewnie dlatego ma Reakcjonistę. Szkoda, że nie można wycofać przyznanego punktu. Na drugi raz nie będę się z tym śpieszył :)

mesjo Partyzant

07.11.2007 19:35    #7976     Sufler - Porady do gry - Rzuty rożne w ofensywie
ja zawsze jednego daje na odegranie na krótki słupek(u mnie w Milanie jest s.ramos), stój przy długim słupku (kaladze), nabieg na krótki słupek (Villa), nabieg na długi słupek (gourcuff), przy bramkarzu daje rooneya bo on słabo gra głową, a dobrze wykańcz akcje, jeszcze jeden środkowy obrońca jako napastnik(r. albiol) i obowiązkowo jeden przed polem karnym (kaka). Rożne bije pirlo wiec o dokładność sie nie musze martwić. Moim zdaniem barzagli powinien stać przy krótkim słupku a terry przy długim. Barzagliego nie stawiałbym przy bramkarzu, bo po prostu szkoda tracić takiego ,,fightera" tylko do przeszkadzania golkiperowi, on powinien walczyć w powietrzu, a możliwości terrego w grze głową chyba każdy zna :)

bury1986 Partyzant

07.11.2007 19:09    #7977     Sufler - Porady do gry - Rzuty rożne w ofensywie
Ja ustawiam jednego pilkarza przy bramkarzu(moze byc slabo grajacy glowa, oby dobijal strzaly i przeszkadzal) 2- nabieg na krotki slupek ,3-stoj przy dlugim slupku, 4 przed polem karnym(musi miec dobre strzaly z dystansu, u mnie srednio 5-7 bramek strzela z roznych z dystansu) dobrze grajacych glowa biore jako napastnik a jednego wlasnie na krotkim slupku.
Rozne na krotki slupek lub w pole karne, minimum 2 pilkarzy zostawiam z tylu.
Czasami jednego daje na rozegranie.

krzysiek23 Partyzant

07.11.2007 18:31    #7978     Sufler - Porady do gry - Zamowienie
Dostał już ktoś gre za pobraniem?Ja niestety wybrałem tą opcje i musze jeszcze poczekać.Mam nadzieje że jutro już przyjdzie i pobiegne od razu po szkole na poczte:)

k-u-b-a1 Przodownik pracy

07.11.2007 16:33    #7979     Sufler - Porady do gry - Zamowienie
a ja wciąż czekam.. ;) w sumie nie przeszkadza mi to, gdzy i tak bym nie zaczal nowej gry, tylko poczekalbym mimo wszystko na latke 8.01.

sefko1 Przodownik pracy

07.11.2007 16:18    #7980     Sufler - Porady do gry - Kopia zapasowa
Dzięki @dull za prawnicze wyjasnienie powyższego problemu. Prawo autorskie zarówno w Polsce jak i na Świecie jest jest dość zagmatwane i niekoniecznie nadąża za zmieniejącym się postepem technologicznym. W dzisiejszych czasach nosnik fizyczny (płyta CD, DVD) nie jest niezbędny do uruchomienia programu. Podejrzewam, ze coraz częściej programy, filmy czy muzyke będzie sie udostępniac bezposrednio ze strony internetowej. W końcu tak naprawde autor gry (muzyki, filmów itp) nie sprzedaje nam nosnika (który kosztuje góra 50groszy i który jest bardzo podatny na uzszkodzenia mechaniczne, bądź chemiczne), ale licencje na uzywanie programu.
Oczywiście z obowiązujacymi przepisami nie mozna dyskutować, tak więc z powyższej Twojej wypowiedzi wynika, że w przypadku FM-a nie można robic kopii zapasowej. Ale w przypadku innych gier, których nie obowiazuje gwarancja, juz takiej zasady nie ma.
Pozdrawiam.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.