Drogi ave78: Twoj nick przekrecilem z powodu przyzwyczajenia, ja zdanie zaczynam z duzej litery, nie wiem jak Ty. Ale jesli Cie urazilem, to najmocniej przepraszam. Kto Ci powiedzial, ze nie zamowilem gry? Nie bylbym do konca sprawny umyslowo, gdybym narzekal bez podstaw. Chyba, ze nie rozumiem Twojego toku myslenia, to naswietl sprawe jesli mozesz. W dodatku zamowilem dwie gry, dla siebie i kumpla. Tak sie sklada, ze tez kilka razy zamawialem cos 'kurierem' i nie dzwonili tylko wtedy, gdy dawali przesylke na czas. Na dodatek dzwonilem kilka razy na numer podany przez jednego z uzytkownikow suflera i nikt nie odpowiadal. Ale po co mam sie z Toba sprzeczac, skoro i tak wiesz lepiej. Dzisiaj takze nie bylo kuriera, zadnego maila nie dostalem. Ni widu ni slychu. Tak jeszcze jako ciekawostke dodam, ze wracajac ze szkoly juz dwa razy (wczoraj i przedwczoraj) widzialem jak samochod DPD jechal w kierunku centrum miasta, a kierowal sie tam z mojej dzielnicy. Byl w okolicy i nie wpadl? Nie rozumiem.
Najnowsze posty