Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

loswroblitos Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
10.11.2007 08:35    #7961     Sufler - Porady do gry - Zmiana klubu
Aby zmienic klub tak jak pisałes zalezy to od reputacji im lepsze wyniki tym repa lepsza oraz od obywatelstwa to moze w troszke mniejszym stopniu ale jednak do Milanu to Ciebie od razu nie wezma ale spróbuj jak pisali poprzednicy w słabszych klubach pozdro i powodzenia

kunXon Żołnierz frontu ideologicznego

09.11.2007 18:12    #7962     Sufler - Porady do gry - Zamowienie
Drogi ave78: Twoj nick przekrecilem z powodu przyzwyczajenia, ja zdanie zaczynam z duzej litery, nie wiem jak Ty. Ale jesli Cie urazilem, to najmocniej przepraszam. Kto Ci powiedzial, ze nie zamowilem gry? Nie bylbym do konca sprawny umyslowo, gdybym narzekal bez podstaw. Chyba, ze nie rozumiem Twojego toku myslenia, to naswietl sprawe jesli mozesz. W dodatku zamowilem dwie gry, dla siebie i kumpla. Tak sie sklada, ze tez kilka razy zamawialem cos 'kurierem' i nie dzwonili tylko wtedy, gdy dawali przesylke na czas. Na dodatek dzwonilem kilka razy na numer podany przez jednego z uzytkownikow suflera i nikt nie odpowiadal. Ale po co mam sie z Toba sprzeczac, skoro i tak wiesz lepiej. Dzisiaj takze nie bylo kuriera, zadnego maila nie dostalem. Ni widu ni slychu. Tak jeszcze jako ciekawostke dodam, ze wracajac ze szkoly juz dwa razy (wczoraj i przedwczoraj) widzialem jak samochod DPD jechal w kierunku centrum miasta, a kierowal sie tam z mojej dzielnicy. Byl w okolicy i nie wpadl? Nie rozumiem.

dull Młody aktywista

09.11.2007 12:25    #7963     Sufler - Porady do gry - Boisko - problem
Ja mam tak samo na monitorze 15 cali, który jest troszkę w podeszłym wieku. Moja żona poradziła mi żebym zainwestował w okulary to się wszystko wyklaruje. natomiast ja postanowiłem zainwestować w FM-a a okulary hmmm, może kiedyś będą dotacje z Unii! pozdrawiam

ave78 Partyzant

09.11.2007 11:53    #7964     Sufler - Porady do gry - Zamowienie
do kunXon... doskonale Cię zrozumiałem... jestem ciekaw jak chciałeś się dodzwonić do kuriera skoro gierki nie zamówiłeś?! Chyba, że będziesz mieć teraz 2 sztuki, choć w to raczej nikt nie uwierzy... :) Po drugie numer kuriera możesz ewentualnie dostać w biurze DPD (Masterlink). Nie wiem czemu też tak psioczysz na tych kurierów... Przez kuriera dostałem już jakieś 20-30 przesyłek i tylko raz zdarzyło się, że nie dostałem na następny dzień. A kto Ci powiedział, że kurier ma do Ciebie dzwonić?? Numer kontaktowy podajesz, aby kurier mógł się z Tobą umówić gdy nie zastaje Cię w domu (miejscu odebrania przesyłki). A co do umiejętności czytania to proponuję samemu trochę się podszkolić (nawet mój nick źle wpisałeś). Pozdrawiam

Santosinho Żołnierz frontu ideologicznego

09.11.2007 11:34    #7965     Sufler - Porady do gry - Boisko - problem
Nic nie nie zrobisz.

Zreszta to nie wina monitora tylko samej gry.MI to nie przeszkadza.

jaksu27 Partyzant

09.11.2007 10:40    #7966     Sufler - Porady do gry - Boisko - problem
Ja wiem czy to się da jakoś poprawić? Ja też tak mam i nie przeszkadza mi to :)

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
Mi to nie przeszkadza ale pytam dlaczego tak jest?
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

Ale chyba nie jest tak zle zebys nie mogl sie polapac? Wiesz moje zdanie jest takie ze ciesze sie ze mam gre po polsku w calosci. Edytora uzywam bardzo rzadko i akurat to mi nie przeszkadza.

Ylv Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Na pewno nie pucek, to jest zbyt ogromny program, tłumaczenie go nie ma sensu. Ja tam nie mam problemu ze zrozumieniem o co biega w edytorze, mi to nie przeszkadza że edytor jest po angielsku. A wydają go tylko po angielsku... no bo to angielska gra. Gdyby Polacy coś takiego wymyślili, to miałbyś po polsku.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
Z wielką radością zainstalowałem wczoraj nowego FMka. Zainstalowałem beta patch. Następnie pomyślałem pogram sobie w co innego póki co, poczekam na normalnego patcha. Ale w końcu pomyślałem hmmm trzeba pościągać grafcię i zobaczyć jak tam edytor...Włączam edytorka i w nadziei klikam edit ->options-> patrzę przy language jest strzałeczka oooooo może wreszcie polska wersja edytora!!! Nie. Ze wściekłości chciałem wyrzucić grę przez okno. Ale pomyślałem opanuj się człowieku to jest to na co tak długo czekałeś.
Ku mojemu zażenowaniu poraz kolejny nikomu nie chciało się spolszczyć edytorka. Mi to zbyt bardzo nie przeszkadza ale...w końcu kupuje produkt podobno w pełni po polsku (przynajmniej tak go reklamuje CD Projekt).

A tu jak zwykle tylko English. Czy będzie jakieś spolszczenie do edytora? Czy wydają go tylko w wersji english i dlaczego?
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.