Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

cicinho9 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
13.11.2007 22:36    #7941     Sufler - Porady do gry - rozpoczeta gre
noo niestety.... mi tez to czasem przeszkadza ale nic nie zrobisz tylko tak jak powiedzial hoody trzeba grac od nowa

ignat700 Partyzant

13.11.2007 22:29    #7942     Sufler - Porady do gry - rozpoczeta gre
witam
ustawilem sobie gre na lige polska oraz 2 inne ligi nie grywalne:

Czy w czasie rozpoczętej gry da sie te niegrywalne usunąć?? B. mi to przeszkadza.

moze można gdzies w pilkach usunąć, proszę o pomoc

m-a-t-t-e-o Partyzant

13.11.2007 19:28    #7943     Sufler - Porady do gry - GG
Szkoda że Wuj nie podaje swojego gg... Wtedy wszystkie dzieci typu maksio mogły by go 48h na dobę męczyć bezsensownymi pytaniami...

Wujku, rozważ jeszcze swoją decyzje... ujawnij gg... XD

Visioner Przodownik pracy

13.11.2007 19:26    #7944     Sufler - Porady do gry - Rozgrywka sie tnie
chodzi o to, ze w trakcie meczu ruchy zawodnikow i pilki sa jakby przerywane, zwlaszcza jesli pilka leci w po strzale w strone bramki i na wysokosci linii koncowej troche sie przycina, nie jest to chyba wina slabego kompa, wiecie moze jak temu zaradzic, bo troszke to jest denerwujace

Gentleman Żołnierz frontu ideologicznego

13.11.2007 16:15    #7945     Sufler - Porady do gry - Talenty
Akurat tu się mylisz Wujaszku :)
Kopa w tyłek dostałem od życia bo mam zapalenie oskrzeli :(
Niech płonie ten ogień
płonie w każdym sercu
nauczymy się kochać
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
stanie się to co ma się stać

Nemrod Partyzant

13.11.2007 09:03    #7946     Sufler - Porady do gry - Taktyka pomocy !
DObrze CI radze zagraj 4-2-2-2 (2 defensywnych na środku blisko siebie, 2 skrzydłowych ustawioneych na bokach na pozycjach OPL i OPP i 2 napadziorów. LUB 4-2-3-1 z jednym napadizorem i trzema ofensywnymi pomocnikami OPŚ, OPP i OPL . Z tego co napisałeś taktyka 4-2-2-2 powinna być dla ciebie dobra defensywnym możesz dac krótkie strzałki do środowej lini tylko szkoda ze przeminął okres przygotowawczy bo Twoje panienki powinny się zgrać w tej taktyce:) Zycze powodzenia.....

jaksu27 Partyzant

Nie rozumiem ciebie jeśli nie chcesz odpowiedzieć lub uważasz że jest to durne pytanie to po co się udizelasz. Zauważyłem, że wszyscy ci na suflerze przeszkadzają. To chyba jakaś choroba :/

SZk Pierwiastek Inteligencki

Grupa: Ekspert
12.11.2007 22:07    #7948     Sufler - Porady do gry - Talenty do FM 2008
Dzial pojawi sie niedlugo.

rakowiec89 Żołnierz frontu ideologicznego

12.11.2007 21:52    #7949     Sufler - Porady do gry - sejw!
to sprobuj przeinstalowac fm'a.....mi to czesto pomagalo.....bo jak ci sie baza danych wczytala to radze tak zrobic....a moze jest problem z latka bo ten plik co ci jego blad wyskoczyl to moze w patch'u sie uszkodzil ja bym zrobil cos w tym kierunku....

parachutes Młody aktywista

mialem podobny problem przy 05 albo 04, plyta zlamala sie od srodka. Od tamtej pory nie korzystam z plyt, po instalce gram na no-cd. Jak dobrze poszukasz, sa do tego sprawnie dzialajace patche. Ale to chyba tez ogolnie odradzane, podejrzane i w ogole ;) po uszkodzeniu plyty mozesz po prostu ja zareklamowac, chociaz tutaj pojawia sie kwestia ze za zniszczenia fizyczne odpowiadasz Ty :)
wniosek- dbaj o plytke albo graj na no-cd.
-Why is 6 afraid of 7? - Because 7 8 9.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.